Jump to content

Featured Replies

Добар је што се тиче планирања путање али увек избаци много већу цену горива од реалне.

Добар је што се тиче планирања путање али увек избаци много већу цену горива од реалне.

Mora da si putovao posle pojeftinjenja a oni nisu updatovali cene  ;D salim se. Podesi koja kola vozis i izacice ti priblizno koliko ce ti potrositi, e sad i sam znas da je uvek moguce voziti i stedljivije i ustedeti od 10-20% bar je takvo moje iskustvo.

KOristim i ja taj sajt,nego sam mislio da mozda ima negde iskljucivo koje su cene putarina, ajde ako je neko isao skoro negde pa neka uporedi da li je to tacno.

• 2 weeks later...

Ja isto koristim http://www.viamichelin.com/.

Jedina mala napomena da neprikazuje cene trajekta i ponekih tunela ali generalno najbolji planer za EU koji postoji.

Vrijedi za relacije do 200km

sve iznad radi poprilične probleme.

Dobar je i ako ideš biciklom okolo :kamp:

naravno, uvjek unutar tih cca 200km

Trajekte je i logično da nema jer se i zove viamichelin, a via je na talijanski/latinski ulica/cesta/put, a michelin je poznata marka autoguma ;D

• 2 weeks later...
  • Author

Ja se sinoc vrnuh iz Beca, bio sam u hostelu u Marijahilfestrase, soba je bila 15e za cetvoro, ili dvokrevetna 22, inace je u sezoni skuplje. U Budimpesti smo spavali za 15e takodje. To su neke prosecne cene po hostelima, ima da se nadje i jeftinije, po oko 10e, ali to su osmokrevetne i vece sobe :pivoooo:

• 1 year later...

Ako neko bude planirao ovo u 2011. neka se javi

nisam bila registrovana pocetkom 2010, tako da nisam znala za ovaj plan...

edit:Molim vas, isključite caps lock kad pišete postove i pročitajte pravilnik foruma, gde to sve lepo piše. Hvala!

• 2 years later...