Jump to content

Featured Replies

Sta preporucujete u Barceloni? Jul... treba nam nesto shto nikako ne mora biti u "centru", hvala bogu ima metroa, i da ne bude jako prljavo:) dakle, spremni smo na kompromis...ali cena nam je najznacajnija, do 20e...

Jel ima neko neki predlog za neki jeftiniji smestaj u Barsi i Lisabonu?

Hvala

Pozdrav

• 4 weeks later...

Pa evo za Barsu:

Ja sam se prekjuce vratio i rezervisao sam preko HS-a dvokrevetnu sobu sa kupatilom 25e po osobi sa doruckom (20e sa zajednickim kupatilom). Za dvokrevetne sobe nece moci jeftinije. Spavonice po hostelima mogu da se nadju i jeftinije. Moj hotel se zove Bahia i nalazi se na Rambli u centru centra. Na 5. spratu je bez lifta, prilicno skroman, ali sve je funkcionisalo kako treba. Rezervacija je jeftinija preko HS-a nego preko sajta samog Hotela.

Hosteli u desetokrevetnim sobama mogu da se nadju i po 8-9 eura

Najjeftinije sto sam ja nasao je ovo

http://www.facebook.com/pages/Barcelona-Spain/Hostel-Bar-Barcelona/196009572902    (10-ak eura i manje za noc)

U pitanju je kafic koji ima dve krs sobice gore ali svi kazu da je atmosfera super. Pa ako ti nije vazno gde spavas ovo ti je najbolji izbor.

Ili ovo

http://www.catalinahostel.com/catalinahostel/web/hostel.html

Imaj u vidu da su sobe dosta skuplje za vikend nego radnim danima

• 2 years later...

Evo smestaj za male pare u skupom Umagu: u seoskoj, autenticnoj istarskoj kuci u predgradju sa svim tradicionalnim istarskim stilom zivljenja - 10 eura krevet bez dorucka. Tel: +385/995602212

• 1 month later...

moze li neka mala pomoc, idem u bergamo i milano pa neka preporuka u slucaju da se ne snadjem, dakle nesto povoljno tipa hostel ili krevet+dorucak jer mi prakticno treba samo tus i da prespavam, dosta cu setati, gledacu fudbal i kosarku pa mi nije od velike vaznosti dal je basta sredjena i slicno...i da li smestaj mogu lako naci na licu mesta posto necu sve vreme biti na jednom mestu, recimo dve noci bergamo, pa dve,tri milano i tako u krug...