Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko zainteresovan da ovih dana odem samnom do Ledinackog jezera ili bar onog sto je ostalo od njega?

Koliko sam cuo sve su ispumpali ali nisam video svojim ocima pa mi je u glavi jos ona prelepa slika :) ma da mi drugar kaze da je iz aviona video (leteo pre nedelju dana) jednu veliku rupu i nista vise :(

Ja bi verovatno isao kolima pa ima jos 3 mesta. Zadrzao bih se jedno sat dva, prosetao gore do vrha.

Hocu i ja u nedelju popodne, ali da odemo za dana, nema svrhe posle pet, pola sest jer se u mraku ni ta rupa nece videti.

• Author

Ko hoce da ide nak mi preko PP posalje broj mobilnog i ja zovem sutra oko 2 da se dogovorimo gde da vas pokupim.  :kamp:

e uzasa,.uhvati me prehlada,.bljak,. bezveze.....ja otpadam.. a nisam bila tamo 100 godina i bas htedoh napokon!!! Lepo se provedite vi koji idete... i kaz'te posle sta ostade od jezera!

Uf, kasno sam video topic... inace isao bih i ja.

Javi kako je bilo... kakva je rupa?

Ja sam kasno video i poziv i poruku na netu :(

Aj' sad, kako je bilo? 

:mrgreen:

• Author

Bilio je ok, malo kisa i susnezica otezavale (hladno rukama koje drze kisobran;) ). Bili smo Maja, Zenja i ja, malo se prosetali do prve terase i bas mi je krivo sto su ispumpali jezero  :(. Sad ona rupcaga izgleda odvratno. Jos drze pumpu dole jer im se konstantno uliva voda u rupu.

Inace put do jezera je ok iako je padala kisa moze se dpci bez problema.