Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li neko ideju gde bi mogao kupiti okovratnik sa zvoncetom koji mogu da stavim maci oko vrata?  :fool:

Gledao sam u Mercator-u ali nema. Moze i neka ogrlica. Pomagajte  :)

Из ког си града? Извини али нисам упамтио. Ако си из БГ имаш у улици Милутина Миланковића (бивши Трећи булевар) хипермаркет у коме се продају искључиво ствари за кућне љубимце. Верујем да тамо има.

Probaj u ulici Stevana Musića, u beloj zgradi  sa silikatnim opekama blizu TIMS-a.

Probaj i u Fruškogorskoj... u nekom atomskom skloništu, sa desne strane kada ideš od Štranda pa prvo skretanje.

:mrgreen:

• Author

Probaj i u Fruškogorskoj... u nekom atomskom skloništu, sa desne strane kada ideš od Štranda pa prvo skretanje.

:mrgreen:

Ovde sam i nasao tako da cu sutra verovatno i da uzmem.

Mene bi nervirala maca koja stalno zvoni.  ::crazy:

nece mene nervirati nego moju devojku  ;D a ako hoce nek mu skine zvonce

Sto se tice zvonceta ja mom macoru napravio sam.

Stari kozni kajs or rucnog sata i na njega stavio zvonce koje sam kupio u radnji za ribolovce.

Nesto tipa zvonce/praporac koje inde na vrh stapa pa daje signal kad riba zagrize.

Inace macke bas i nisu ljubitelji tih stvari oko vrata i cesto pokusavaju da ih skinu.

• Author

Nije fora nego da znas gde trckara po kuci :)

Inace malo se bunio prvi dan ali sad se navikao i uopste mu nesmeta zvonce a meni mnogo znaci kad legnem da spavam da se branim od njega da se nepenje na krevet  ;D

Nije fora nego da znas gde trckara po kuci :)

Inace malo se bunio prvi dan ali sad se navikao i uopste mu nesmeta zvonce a meni mnogo znaci kad legnem da spavam da se branim od njega da se nepenje na krevet  ;D

Izvini ako je indiskretno pitanje, ali kad ga već imaš, držiš ga u stanu, čist je, zdrav, što ti toliko smeta da se popne na krevet?  :roll:

Nemam nista protiv kucnih ljubimaca al` dal` vi to koristite odsustvo velikog brata pa ubacujete teme koje bas i nemaju veze sa putovanjima? :)

Izvini ako je indiskretno pitanje, ali kad ga već imaš, držiš ga u stanu, čist je, zdrav, što ti toliko smeta da se popne na krevet?

Зато што вероватно није зоофиличар па да спава са животињама. ;D

Nemam nista protiv kucnih ljubimaca al` dal` vi to koristite odsustvo velikog brata pa ubacujete teme koje bas i nemaju veze sa putovanjima? :)

pedjalon nemoj da si na kraj srca... odeljak je Trice i kucine, a koliko ja znam tu ne mora svaka tema biti vezana za putovanja...  flowers::

prelistaj, ima tu svega i svacega...  ;D