Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo pronađoh sada na Vikipediji da neki ruski Yamal Airlines počinje da leti Moskva (Domodedovo)- Beograd... Ima li neko više informacija o tome?

International scheduled destinations:

* Belgrade (Belgrade Nikola Tesla Airport) [begins 3 February]

jedino ovo sajt kompanije je uzas pokusavam da se snadjem :)

gde si nasao da ce leteti iz moskve? :)

pise da su im hubovi Nadym (Nadym Airport), Salekhard (Salekhard Airport) i Tyumen (Roschino International Airport)

da, ali ako im je cena na domaćoj liniji Moskva-Sankt Peterburg-Moskva min 110 €, to i nije baš lowcost.

da, ali ako im je cena na domaćoj liniji Moskva-Sankt Peterburg-Moskva min 110 €, to i nije baš lowcost.

pa da ali recimo moskva - krasnodar je od 1000RUR po smeru koliko ja kapiram ruski  sto je 23-24eu :)

• Author

Pa na wikipediji piše kad uđeš u Aerodrom Nikola tesla Moscow-domodedovo;) tako sam skontao;)

Ja nisam uspeo da nadjem Beograd ni na sajtu Yamala, ni na sajtu aerodroma Domodedovo. :(

Neverovatno je kako su avioni za Moskvu svakodnevno puni, a da se ne otvara redovna linija ni za jedan drugi grad u Rusiji. Cak ni za Sankt Peterburg. Da li ona linija za Soci jos uvek funkcionise? Da li neko zna koliko je karta?

• Author

Imaš na sajtu aerodroma Beograd kad vidiš koji avio-prevoznici lete za Moskvu;)

radi, radi linija za Soči;)

• 4 weeks later...

Pre nekoliko dana sam pokusavao i pokusavao da pronadjem low cost let iz Srbije i regiona za Moskvu ili bilo koji drugi grad u Rusiji ili bivsoj ruskoj republici, i naravno nista nisam nasao  :psuje:..... Potrebno mi je da nadjem jeftinije letove jer bih trebao cesce da putujem do Novosibirska, i jedina kompanija koja je najjeftinija je Aeroflot, a ni ona nije jeftina uopste (Beograd-Moskva-Novosibirsk i nazad- 460 ili 470 evra). Cak sam trazio i iz zapadne evrope(ne bas detaljno) jeftine letove za Rusiju, ni na taj nacin nisam imao uspeha :x....

Ako imate neka saznanja koja ja nemam, bio bih vam vrlo zahvalan da me spasite bacanja para na avio karte...... :-[

"Low cost" za Rusiju ne postoji i nece jos dugo vremena.

Znaci ako hoces avionom  do Moskve iz BG imas Jat i Aeroflot pa biraj.

Za letove unutar Rusije pogledaj S7 Airliners:

www.s7.ru

Oni su veliki konkurenti Aeroflotu na unutrasnjim linijama, jure se oko cene, S7 ima ceste promocije i snizene cene na unutrasnjim linijama. Bar je tako bilo prosle godine.

S7 je vrlo pogodan za let do Novosibirska jer je aerodrom Tolmacevo njihov hub gde se vrse presedanja za dalje destinacije.

Naravno uvek moze vozom do Moskve ko hoce da provede 2-3 dana u vozu, itd.

Stopiranje u Rusiji je zabranjeno zakonom (bar ono klasicno stanes pored puta i pruzis prst).

Gajevci jedva cekaju da nadju nekog da stopira da mu zveknu veliku kaznu.

a malev, 90 evra povratna karta sa taxama?

to je 45 evra u jednom pravcu... nema jeftinije. de ces lowcostnije od toga? :)

to je bilo dok je trajala promocija sa malevom za 99 eura. ja sam bio nasao za tu cenu pre nove godine, ali vise toga nema.

trenutno je promocija sa aeroflotom (mislim da i jat ima) ako se kupi karta do kraja januara, a iskoristi do marta

Opet skrecem sa teme...

Da li neko ima broj telefona Montavije. Onaj broj sto stoji na njihovom facebook-u nije dobar.

Ima li iko podatak o ceni karte za Soci?

• 2 weeks later...

Planiram da letim za Moskvu u junu pa sam pocela malo da razgledam letove, cisto informativno.

Medjutim nemam predstavu koja je neka normalna cena za relaciju BG - Moskva? ili Piter?  :102:

Nazoves telefonom lepo predstavnistvo JAT-a ili Aeroflot-a i pitas. Ako se stidis da pitas, to je vec druga stvar pa ce neko onda odavde za tebe to uciniti :P

super ako nije neka promocija, do sada je uvek vrtelo oko 300... mozda zato sto su smanjene aerodromske taxse....

Od maja ce valjda biti letova za Rigu, iz Beograda, za stotinjak EUR (povratna karta Air Baltic). E, sad, ne znam kakve su dalje kombinacije ka Moskvi (mislim kopnene), ali mozda vredi malo procackati.

ako cemo tako,to je isto kao do finske, helsinki ili turku pa odatle do pitera pa onda do moskve. mozda je ovo jos bolja varijanta :D ja kad sam isao do helsinkija, isao je neki svercerski voz, u nocne sate, do pitera to je bilo 2005. bio je vrlo povoljan prevoz :D

• 1 month later...

Držimo se samo letova,ono što sam ja istraživao o najjeftinijoj karti za Moskvu i Petersburg

low cost zaboravite...razdoblje je znači karta za neka 3 mjeseca

Budimpešta

Malev je bio nekoće jeftin,a sad više nije, dok se moglo u Moskvu za 116 eura sa taksama zimus sada je cijena oko 270-300 eura. kako koji dan.

Germanwings, Budimpešta - Moskva Vnukovo = 270 eura, ali to je jako nestabilna linija, čas je ima čas je nema na tražilicama.

Najjeftinija opcija jest Aerosvit koji vozi iz Budimpešte sa presjedanjem u Kijevu za Moskvu, cijena je 200 eura. Aerosvit vozi utrkom,četvrtkom i petkom. Jedina mana je tranzitna viza koja se mora imati za presjedanje u Ukrajini.

Budimpešta-Beč-Petersburg cijena oko 230 eura, iz Budimpešte Austrian presjeda u Beču i vozi za Piter, povoljno ali teško uhvatiti red ticket mora se rezervirati van ljetnog perioda jer je prosto nemoguće dobiti kartu za te novce u ljetnom periodu

Beograd

Aeroflot - cijena 230 eura, bila je 190,ali sad je skuplja. Još najbolja opcija od svih mogućih. Dakle zaboravite Budimpeštu, Zagreb, Temišvar i ostalo, Beograd gazi sa cijenama ostale po pitanju Moskve.

JAT - oko 300 eura me izašao let na tražilici za Moskvu

..ostale relacije tipa Osijek-Frankfurt-Moskva, Beograd-Oslo-Moskva su "skuplja pita od tepsije"

jedino neka caka sa ryanairom za Turku i onda bus Turku - Piter

Nis-Moskva 198.78 evra

izvor> www.montenegroairlines.com

a vi idite za Budimpestu kad imate polazak iz Nisa i to jeftiniji i jednostavniji od svih gore navedenih....

samo napred... i srecan put! lol::