Jump to content

Featured Replies

Posted

Чини ми се да су овдје људи прилично добро информисани у вези са јефтиним превозом, али исто тако да то није случај и са јефтиним смјештајем.Чуо сам информацију да је у већини земаља Европске Уније могуће наћи смјештај за 10-15 евра .Претпостављам, ако је информација валидна, да су у питању хостели, али доћи до праве информације у мору различитих понуда није лако.

Био бих захвалан ако неко од вас можда зна, и подијели :D, информације везане за неки корисни сајт преко кога се може наћи јефтин смјештај (ово се односи на земље Европске Уније).Поздрав.

• 3 weeks later...

Ako hoces mozda hotele, ja sam poslednjih dva meseca gledao dosta sajtova i nasao sam da je ovaj najjeftiniji

www.alpharooms.com

Na www.hihostels.com je manja provizija za rezervacije online.

Za 10-15 evra, u većim gradovim zapadne EU, mislim da su minimalne šanse naći hostel. Možda negde van grada ili u mnjim mestima...

Primetio sam da mi vecina sajtova razlicito prikazuje dosptupnost smestaja, ili da li je nesto slobodno ili nije... hostelworld kaze jedno, alpharoom kaze drugo, a posto trazim smestaj trenutno za Pariz, kada postavim upit direktno nekom hostelu ili hotelu oni me pak upute na neki drugi sajt za bukianje

Primetio sam da mi vecina sajtova razlicito prikazuje dosptupnost smestaja, ili da li je nesto slobodno ili nije... hostelworld kaze jedno, alpharoom kaze drugo, a posto trazim smestaj trenutno za Pariz, kada postavim upit direktno nekom hostelu ili hotelu oni me pak upute na neki drugi sajt za bukianje

ne znam koji ti je budzet za pariz ali ja sam strasno jeftino preko bookings.com rezervisala hotel Mary's. jako je jeftin za pojmove pariza, posebno ako je visekrevetna soba, izgleda pristojno i blizu je centra. cetvorokrevetna soba, tri noci - 250 evra ukupno... a ovo sto se dostupnosti soba tice, nisam sigurna zasto je tako,a li i meni se desavalo.

Чини ми се да су овдје људи прилично добро информисани у вези са јефтиним превозом, али исто тако да то није случај и са јефтиним смјештајем.Чуо сам информацију да је у већини земаља Европске Уније могуће наћи смјештај за 10-15 евра .Претпостављам, ако је информација валидна, да су у питању хостели, али доћи до праве информације у мору различитих понуда није лако.

Био бих захвалан ако неко од вас можда зна, и подијели :D, информације везане за неки корисни сајт преко кога се може наћи јефтин смјештај (ово се односи на земље Европске Уније).Поздрав.

ovo je moguce verovatno samo u osamnaestokrevetnim sobama, ili daleko van grada. najjeftiniji hostel u nici npr je 30 evra za noc u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj.

ovo je moguce verovatno samo u osamnaestokrevetnim sobama, ili daleko van grada. najjeftiniji hostel u nici npr je 30 evra za noc u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj.

Evo smeštaja u centru Nice za 14 evra u osmokrevetnoj ili 18 evra u dvokrevetnoj sobi: klikflowers::

Evo smeštaja u centru Nice za 14 evra u osmokrevetnoj ili 18 evra u dvokrevetnoj sobi: klikflowers::

bas u ovom prvom hostelu sam bila, vila sent egziperi, i po mojoj pretrazi je bio najjeftiniji. onda se ispostavilo da tih jeftinih soba nema, i mi smo platili za dve noci u dvokrevetnoj 117 evra! a hostel je inace ocajan, iako se hvale da su se nadobijali nekih nagrada, i uzasno je daleko od centra, pritom uzbrdo. dobro, toga smo bili svesni i prihvatili smo, jer smo imali auto... 

mada sad vidim ovde neki za 15 i 18 private  :o taj nije bio kad sam ja trazila  :x

tako sam imala nesvakidasnje iskustvo spavanja u ledenoj manastirskoj celiji sa prozorem 10 puta 5 cm i kamenim podom u sred decembra. pritom coskovi "sobe" prepuni prosutog cipsa i gumenih bombona ko zna od kad.. ma, idem da nadjem onaj topic o najgorim hostelima.

Da li neko zna da li moram da uplatim zdravstveno osiguranje ako npr. hoću da idem sledeći mesec u Pariz? Ima neka varijanta da u bilo kojoj agenciji uplatim osiguranje (valjda kao 1.5 evro po danu). Tj., da preformulišem - da li  je obavezno?

Da li neko zna da li moram da uplatim zdravstveno osiguranje ako npr. hoću da idem sledeći mesec u Pariz? Ima neka varijanta da u bilo kojoj agenciji uplatim osiguranje (valjda kao 1.5 evro po danu). Tj., da preformulišem - da li  je obavezno?

Nije obavezno, ali je preporucljivo.

Mozda bi trebala na sajtovima za bukiranje da ostavish komentar za taj hostel

;D

sto je najgore, bukirala sam direktno na sajtu hostela, a sajtovi za bukiranje daju da ostavis comment samo ako preko njih bukiras! ili ja nisam uspela da se snadjem na njima?

Ja ne znam jel neko od vas vadio ono što važi za celu godinu (osiguranje)? Ja sam ga dobio kao poklon od Delta Generali osiguranja uz American Express karticu, a inače ne znam jel postoji da se ono kupi? Mala slatka plastična kartica, sa nasmejanom devojkom  :tt:

• 4 years later...