Jump to content

Featured Replies

Posted

Ja nesto pokusavam da se setim za koju Novu Godinu sam se najlepse proveo i nekako nemogi nijedan docek Nove godine da uvrstim u TOP 10 mojih provoda, cak sta vise ni blizu TOP 10 provoda.

Recimo poslednji docek sam docekao na zurci u Bukurestu i mogu reci da nije bilo lose ali daleko od extra doceka.  pijjj

Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju?

Nemam bas listu top 10 izlazaka, ali htedoh da kazem da je za mene ta prica oko ludog novogodisnjeg provoda (uostalom i generalno oko bozicno i ostalih praznika) samo dobra prilika da se narodu uzme kinta i nista vise! Uplati docek ovde, kupi garderobu za docek, rasprodaje, novogodisnji vasari... Meni je jedino simpaticno kao jos jedan razlog za nerad i slavljenje, obicno bude neka ok svirka za dzabe na trgu, pa onda tamo i ljubljenje sa svim i svakim, tako vec godinama bude... Znaci ni govora o nekom ekstra provodu, nesto skroz prosecno/uobicajeno.

Ni za jednu NG ne mogu da kazem da je bila super, u najbolju ruku prosecna. Isto tako i ove godine nem pojma sta ce biti, totalni sam pesimista i jedva cekam 01.januar. Tako da....Bozic rula, a down with NG. :roll:

Najbolje sam se provodila tamo do 1996, dok Marina nije porasla dovoljno da slavi Novu bez roditelja, pa su moji i njeni roditelji uvek zajedno pravili doček. Nas četvoro malih bi se odlično provodili, no, kad bolje razmislim, odlično bi se provodili i jednom ili dvaput nedeljno tokom cele godine, kad bi nam se roditelji posećivali.

A iako mi možda samo jedan "odrasli" doček ulazi u top 10, koji nikad nisam sastavila, na vrhu negativne liste je 31. decembar 2006, haha. Nelagodno mi je oko Nove, ukratko, i samo osećam taj glupi pritisak, a s kim ću, a gde ću. Ne interesuje me.

Daaaa, setila sam se. Mislim da ću najduže pamtiti 31.decembar 2003, kad smo drugarica i ja, obe skeptične cinične pi*de, videle duha :D. Da, videle smo duha :D.

Nikada nisam očekivao nikakav ludi provod za NG, pa ni sada... mada idem u Zagreb :)

Pamtim jedan doček, onako, baš lepo... bio sam u planinarskom domu na Grzi sa velikom internacionalnom ekipom speleologa (Bugarska, Slovenija, Makedonija, Srbija...) i provod je bio nezaboravan  pijjj iako je dom bio u katastrofalnom stanju.

Za dva dana idem u Samoborsko Gorje i nešto imam osećaj da ću se super provesti, nevezano za NG... :)

Дефинитивно најбоље ми је било 1997,кад сам добио плишаног Драгуљчета,са све пилотском униформом...Све остале године после,у питању су биле "луде и незаборавне журке"!!!

Prosla novagodina sa sada bivsom. Ah... prva ljubav zaborava nema  :(

Ovo je prva nova godina od koje nista ne ocekujem, to valjda ide Z godinama. Obicna kobaja parti kod druga, mozda skoknemo na repetitor.

Ово ми је болна тема. Последњих кусур година правим журке за новака, дакле радим. Свима је супер, а ја би у поноћ лег'о!  ;D

Никола91: Ако си таки с тол'ко година, каки ћеш тек бити кад стварно будеш имао доста година. Па мој аутомобил је старији од тебе и још је живахан и радује ми се. ;D

Sta vozis, Cigansku Radost? :)

Nemoj nam Nikolu, dobar je on!

A Repetitor sviraju 20minuta! Bas su mogli da im ostave malo vise prostora.

Ауто ми је јануар 1991. ;D Осим ако Никола није рођен 1. јануара, мој сузуки води 1:0  :)

na mojoj haubi nema godina proizvodnjie ali roditelji kazu da sam rodjen 6.6.1991. a valjda me ne lazu.

Kakve sad to ima veze sa tvoj autom?

E da ako je jugo onda to nije auto, onda je samo jugo.  smartass

Inace, srecna svima Nova godina! Provedite se, opustite se, putujte i zaljubite se ako vec niste ;D

I jos da kazem da mi je ovo bio najbolji docek ikada. Bez obzira sto mi je demoliran stan  :-[

Srecna nova godina ljudi :)

Mile, ako si bio na trgu, a kontam da jesi, moze samo ukratko utisci, pre svega muzicki :) Moze i na pp, fb, svejedno, da ne smaramo ljude :)

Срећна Нова година другари и само ви останите каки јесте, за све остало ће се наћи нека фора. ;D

:party:

Srecna nova godina ljudi :)

Mile, ako si bio na trgu, a kontam da jesi, moze samo ukratko utisci, pre svega muzicki :) Moze i na pp, fb, svejedno, da ne smaramo ljude :)

Pa bilo je ok, nista posebno. Organizovao KCNS, znaci Ateisti, Ritam Nereda i Idijoti pod obavezno! Mene to vec pomalo smara... Ja isao zbog Repetitora i Lola, mada su svirali po 20min!

Promeni klub, inace te brisem iz liste prijatelja! :)