Jump to content

Featured Replies

Posted

Prošlog vikenda smo se neprijatno iznenadili - krenuli smo vozom za Beograd, a na stanici su nam rekli da više nema ni vikend popusta ni popusta na mini grupu. Sada sam pogledao sajt Železnica Srbije i skontao da čak i sa Euro26 ili ETC karticom mora da se kupi neka dodatna RAIL legitimacija da biste imali pravo na popust. Evo detalja sa sajta Železnice.

A šta će ti ETC uz koji bi rail pass dobio za 150 din ako ne važi za voz, haha? E<26 i 'ajde.. Priznajem da je popust zaista bio izdašan, meni je manje izlazilo od Bg-a do NS-a no do kuće, koja je tehnički deo Beograda, ali, da, avaj, vesti nisu dobre.

A zašto bi ukidali vikend popust, baš su si*e? No, sada ima popusta na povratnu kartu, čega se ne sećam od ranije.

Pa da popusta na povratnu nije bilo neko vreme. Sad ima ali pod uslovom da navedes tacno vreme povratka. Nema vise ono da ti vazi 15 ili mesec dana pa da se ukrcas kako ti se cefne.  :death:

steta... a ja hteo u budimpestu pa mislio da cu uspeti da uhvatim neki popust.

Ali ima rovaj rail plus za 5 evra euro<26 nije lose. Mada meni treba prvo euro<26...

bice kanda ove godine vise  :stop:

E bas su lopurde, majke mi!  :psuje:

Vozovi su im najskrnaviji koje sam ikad video, stalno kasne, ne vracaju kusur, a sad ce jos i da budu skupi!

Sto se povratnih tice, bilo je popusta i ranije, ali na malo duze relacije od NS-BG. Ja sam putovao BG-Pirot letos i dobio sam popust na povratnu, bez ETCa.

Tako da su ukinuli jedino dobro sto je valjalo.  :bang:

Izgleda da i dalje vaze studentske povlastice, s tim sto sada priznaju tih 30% umesto dosadasnjih 50%? Ja sam, takodje, cuo od kolege da su i njemu dali popust 30% na euro26 pre neki dan..

ja sam 31. decembra kupovala kartu na železničkoj stanici u beogradu i pitala da li imam popust sa ISIC-om i rekoše mi da je ukinut  :x