Jump to content

Featured Replies

Posted

Dakle svi znaju gde zivim jerbo je nekoliko okupljanja ST-ovaca bilo kod mene. Nekoliko prethodnih cimera je zavrshilo tragichno (Sila otishao u vojsku, Franci se vratio kuci) pa mi treba novi...Za one koji ne znaju stan je u centru Novog Sada, ogroman je i opushten :) Ima nas trojica...Za ostale informacije javite se privatnom porukom, icq, msn, mob, golubom pismonoshom ili dimnim signalima...

Samo nemojte ranom zorom...

@moderatori: Znam da nije bash najsrecnije mesto za ovu temu, ali ostavite je bar par dana, do 1.9. :)

I ja trazim cimera/ku! Moja jako zanimljiva cimerka se iseljava. Nas ima cetvoro treba nam peti. Stan je velik i u centru je, na 3 minuta od Maria!

Pa ako neko ima nekoga ili taj neko ima nekoga... ma razglasite!

:-D

ja sam bio u oba stana - primam ponude na private od marine i maria, pa cu za 24 sata reci svoje nepristrasno misljenje koji je stan bolji :P

Odlazis, odlazis, rusis mi sve

u srcu mom je bolna praznina

odnosis srecu, odnosis sve

ostavi mi makar sina.. ili kablovsku  :cryy:

• Author

Odlazis, odlazis, rusis mi sve

u srcu mom je bolna praznina

odnosis srecu, odnosis sve

ostavi mi makar sina.. ili kablovsku? :cryy:

:D Jebiga Vera, ako biram izmedju kablovskog neta i doseljavanja kod tebe...  ::crazy:

@topic: Imamo i mi vesh mashinu, i tri terase i dva kupatila i...i...sve!

• 3 weeks later...

I ja da objavim slobodno mesto u gajbi. Dakle, trazimo cimera! 75 evra kirija, kablovska, telefon, grejanje...

lokacija - Bg, kod sajma

javite se na pm . . . ili razglasite interesentima  :gossip:

I ja da objavim slobodno mesto u gajbi. Dakle, trazimo cimera! 75 evra kirija, kablovska, telefon, grejanje...

lokacija - Bg, kod sajma

:

moze cimerka?

ja upravo razmisljam kako sa de selim  :party:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Idemo ispocetka...

Trazim cimerku... u istom stanu po istim uslovima kao i proshli oglas...

od 1.12. je otvoreno mesto, konkurs je otvoren vec danas...

:grin:

• Author

jebote, jel to neka epidemija? i moj odlazi u dom, pa od 1.12. otvaram kasting za audiciju za testiranje...

Ovo je samo predlog  smartass

A da vas dvoje postanete cimeri i tako za vijek vijekova resite misteriju "bezanija cimera".

Ali predlozicu nakim ljudima sa faxa, jer niko nije upao u dom.Da, jako smo "dobri" studenti  :ang:

jebote, jel to neka epidemija?

Ama naravno da jeste.

Zovu je centralna raspodela i nailazi obično jednom godi?nje, ili je bar tako bilo u moje vreme.

• 5 months later...

Od 1.6. ce biti 3 slobodna mesta u mom stanu.

Jedna soba za jednu osobu i jedna soba za 2 osobe.

Stan je i dalje isti onaj iz prethodnih postova, u centru.

Kirija je i dalje 50 eura po osobi pa ako znate nekoga ko trazi stan javite mi se!

:)

Ako ne nadjem cimere/ke bicu kao chivitli narednih mesec i po dana... tako da vam je bolje da mi nadjete cimere!!!

;D

• 1 year later...

Aj da oglasim i ovde :)

U novom stanu nam trebaju jos dvoje ljudi za cimerisanje, ili jedan ako ce da placa za dvoje :)

Gajba je na NBG kod kruznog toka i za blize info saljite poruke da ne bih ovde razglabao.

jedini uslov: samo nepušači!

• 3 weeks later...

Potrebna 2 cimera/ke za trosoban stan na Kanarevom brdu (20min od Slavije autobusom), svako ima svoju sobu, 100evra plus troskovi, wireless net, ves masina, fiksni, velikaaa terasa, ma stan je strava! Od 1. novembra je slobodno.

Stan je stvarno ekstra, jedino je lose sto je van centra i sto sam vam ja cimer :)

Looking for 2 flatmates for 3room flat in part called "Kanarevo brdo" (20minutes from Slavija square by bus), one person-one room, 100euros plus bills, wireless internet, washing machine, phone, the flat is really great. Flatmates are needed from November.

Questions please via private message.

• 5 weeks later...

Potreban cimer/ka ili dva. Velika odvojena soba na Banovom Brdu, u Ljeskoj. Celi stan je 260e, ima belu tehniku, kablovsku, internet uvodim, infostan je sa 50% popusta, malo je prljav, ali ciscenje je u toku. moze neko i da dodje da pomogne za vikend ako nema pametnija posla.  :angel: