Jump to content

Featured Replies

sto ste mi svi fini. mrsh bre, mrzim vas! sve vas mrzim! kiko, i pored toga ste te mrzim, mozes da se uvalis na gajbu. u onu neociscenu sobu za koju trazim cimera. :P

ma, otmi jedan helikopter, prefarbacemo ga da bude neprepoznatljiv, i onda otvori rent-a-chopper. jos je i gorivo pojeftinilo, milina. :)

• 2 months later...

Moj višestruki bivši cimer oće malo da se seli iz Kragujevca u Novi Sad, a kao što vam je verovatno poznato, nije baš zgodno iz Kragujevca šmekati sobe po Novom Sadu. Dakle, pitanje glasi :

da li se nekom od vas uklapa da dobije cimera na recimo mesec dana ? Ili bar nedelju dana, kolko da čovek stigne na nađe sebi sobu. Naravno, ako nekom treba pravi, dugoročni cimer, još bolje.

Čovek je naravno raspoložen za razne uslove stanovanja.

Pa se javite.

Pošto se radi o mojoj malenkosti dopuniću svog višestrukog bivšeg cimera (hvala Jovo tj. lithobrowsere)

Razni uslovi stanovanja u prevodu znači da mi je od kreveta dovoljan metar sa dva poda u nezagrejanoj prostoriji na koji prostrem podlošku i vreću za niske temperature:)

Naravno, spreman sam da pružim i odgovarajuću (novčanu) satisfakciju ;)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

I ja trazim cimera, od 15. maja! Na Vracaru, 90 evra plus troskovi! Ako znate nekog ko trazi stan, javljajte!

• 3 months later...

Vratio sam se sa jednog dugog, dugog putovanja i trazim stan i cimera u Novom Sadu... Pa ako ima zainteresovanih beskucnika neka se jave privatnom porukum.  :)

P.s. Bilo bi super ako   buduci cimer/i/ka nema nista protiv CS-a i ugoscavanja clanova istog.

eto, posto se moja cimerka od 1.10. seli u dom (prokleta recesija) pola stana ce biti prazno, dakle, treba mi neko novi. :) uslovi su isti kao prosle godine u, manje vise, isto vreme. dakle, 130e plus troskovi, za infostan vazi 50% popusta i tako. stan je na banovom brdu, u beogradu.

• 3 weeks later...

Ja izdajem stan(ove) u Cvijicevoj 84.

2 zasebne jedinice, naprvavljene u jednom stanu. Prva (manja) za jednu osobu, Druga (veca) garsonjera za 2 osobe. Stanovi su potpuno namesteni......

vise informacija na p.m

Treba li nekome cimer u Novom Sadu? Stvari je prilicno hitna (narednih par dana). Ovaj cimer kuva ko lud  :eat:

Trazim cimera za dvosoban stan u Bul.Despota Stefana (Ktitor). Stan je 60kvadrata, 2 zasebne spavace sobe, ogromna dnevna, velika terasa, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, opremljen (tv, frizider, zamrzivach, nameshtaj, kablovska, net). Cena je 150 eur i oko 30eur bi trebali da budu rachuni (po choveku), Poprilichno je hitno, ako nekog zanima neka mi se javi na 065/822-3823 Miroslav

• 2 weeks later...

Cimerka i ja ostajemo bez stana 1.11.2009

Novi Beograd, Zemun eventualno centar... jel zna neko negde nekog ko izdaje stan?

;D

moj drugar trazi nekoga za cimera, al` na odredjeno vreme, maksimalno 4 ili 5 meseci, pa ako ti ne bi smetala ponovo selidba i Cubura, onda je to to :)

Bem li ga... upala nam kutlaca u med... kasika je suvise mala...  :hihi:

Trosoban stan na NBG-u kod hajata za 280eura, tri odvojene sobe, opremljen kompletno, PVC stolarija, CG, doduse 16sprat ali PVC spasava stvar... ako ima neko zainteresovan...  ;D

Pozdrav! Prijatelj iz Francuske, inace moj gost u vise navrata, zamolio me je da mu pomognem u pronalazenju stana ili sobe u BG. Potreban mu je smestaj za period od pocetka decembra do pocetka marta, dakle na tri meseca. Bitno je da troskovi ne budu iznad 200 e, pa ako neko trazi cimera ili ima neku drugu varijantu, neka mi se javi meni ili direktno njemu: [email protected]

Momak je super, posebno ako neko uci francuski, posto je radio kao profesor francuskog u Slovackoj, a sada u BG radi praksu u nekoj firmi kao IT administrator.

• 4 weeks later...

Trazim cimera ili cimerku u sobi, Vracar, Maksima Gorkog, pocev od 15. decembra, moze i ranije. Javite se na pm za vise detalja!

POTREBAN CIMER

ul. BULEVAR DESPOTA STEFANA (29og novembra) - Ktitor

Stan 60kvadrata,

2 spavaće sobe, 1 velika dnevna, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, velika terasa i ostava.

Opremljen (tv, frizider, zamrzivač, veš mašina, nameštaj)

Mesečna kirija 150eur + rachuni (ne treba depozit)

Miroslav

065/8223-823

• 1 month later...

Menjam cimera koji je stalno tu za cimerku koje nema!

:D

Elem, soba u 6 kaplara na novom Beogradu u stanu bez gazde od 1.2.2009 za samo 100 eura+racuni

Jos malo pa nestalo!

• 1 month later...

Menjam cimera koji je stalno tu za cimerku koje nema!

:D

Elem, soba u 6 kaplara na novom Beogradu u stanu bez gazde od 1.2.2009 za samo 100 eura+racuni

Jos malo pa nestalo!

Opet vazi ponuda... ovog puta menjamo cimerku sa deckom za cimerku bez decka

;D