Jump to content

Featured Replies

Posted

To ce biti zato sto su ovde pojedini ljudi toliko nadmeni i prepotentni da mi se povraca. Ne zelim nikoga da vredjam,i nema potrebe da vam govorim koliko ovaj sajt znaci i za Srbiju i za sve ljude kojima su putovanja zivot. Sadrzaj sajta,cista desetka. Ali forum...

Tu je vec druga prica. Korisnik sam raznih foruma,a samo sam na ovom zapazio da su ljudi,pogotovo iskusniji clanovi,ali i pojedini administratori vise nego prepotenti. Covek nesto napise,svoje zapazanje,a vi ga odmah "oduvate". Ako neko pogresi,vi ga ispravite,ali toliko napadno,da meni nekada bude ne prijatno,a ne tim ljudima. Zar vas putovanja nisu nicemu naucila? Zar mislite da ste bolji od onih koji nisu izasli iz Srbije? Zar mislite da ako ste bili u 10,20,50 zemalja sveta,da ste toliko pametniji?

Ja govorim ovo iz licnog primera. Ja sam bio ksenofob,i zatucani glupi klinac,a onda sam video malo sveta,i ako me je icemu taj svet naucio,onda je to tolerancija. Shvatio sam da nisam bolji od drugih ako sam pametniji,bogatiji,lepsi,ako sam obrazovaniji,ako sam pismeniji,nego sam dobar onoliko koliko sam dobar covek.

Ovo je apel svima,koji se pronadju,i koji se ne pronadju u ovome,da ne potcenjujete ljude tek tako,jer medju njima mozda ima i boljih od vas...

To ti je kao u Counter-u, burazer mi kaže da su pre godinu dana, klinci počeli da kupuju admin naloge samo da bi mogli da banuju ljude, nekad sa razlogom, ali uglavnom bez razloga, zato što im se može. Ne želim ovako ozbiljno zapažanje da uporedim sa igricom koju ne pamtim kad sam poslednji put igrao, ali bih se složio u vezi toga da ima situacija u kojima se ja kao čitalac osećam neprijatno. Nekoliko puta sam započeo da pišem odgovore na pojedine postove, ali sam prosto odustao zbog bojazni da budem pogrešno shvaćen ili "spušten".

I dalje sam nov ovde, i nije na meni da sudim, ali...

• 2 weeks later...

E, sad i ti! Pa jesi ti siguran da si nekad bio uclanjen na neki drugi forum?! To je skroz normalna pojava, forumi sluze da ljudi lece svoje komplekse! A ovaj forum je super kakvih primera ima.

Da se razumemo, ja se u potpunosti slazem sa tobom! Ali nemoj da si na kraj srca, ima ovde super likova, svasta pametno mozes da cujes. A ono sto sam ja naucio na svojim putovanjima je da treba ici svojim putem i ne obazirati se na bezveze ljude, nekad mi bilo smesno, vise mi nije interesantno ni da ih lozim...

Ostani na forumu :)

• 2 weeks later...

Tales, Bam - Bam, Afrikanka... hmmm

Kada decko pise besmislice o Pragu onda je "vazan licni dozivljaj", kada to, pak Tales radi onda je suvoparno. Kada Bam-Bam pise o Peru-u onda je "dugacak clanak, ali ima svasta interesantno". Devojka zivi u africi i ima svoj "licni dozivljaj" zaboga. Lazar divno pise i zaista ga je zadovoljstvo citati (posebno "strasno lice azije"), ali malo takta bi dobrodoslo. Postaje malo ... dosadno.

Ja nisam posecivao ovaj forum od jula, ali slazem se da je atmosfera negativnija. Mozda to ima veze sa januarom, kazu da je to najdepresivniji mesec... u svakom slucaju relax, umesto pljuvanja licnosti iznesite svoje misljenje, dajte svoje savete, a ako vam je neko dosadan to ne morate da objavite na forumu, jer koga to ustvari zanima...?

u sustini poenta sajta je, po meni, citanje blogova..u tome najvise uzivam i to mi cak postaje hobi...neke sam procitao i po 4-5 puta.

mnogi se uvrede kada im neko grubo odgovori, ja sam to najspremniji da prihvatim, ali mogu da zamislim kako je onim ljudima koji su na ovom forumu 5-10 godina(lupam) a ista pitanja se ponavljaju dva puta godisnje zato sto nekad nove korisnike mrzi da koriste pretragu.

poznato je da je to frustrirajuce za stare clanove svih foruma, tako da postoje situacije kada mi 'mladji' nemamo pravo na ljutnju... to je neka opsta forumska kultura  ;D

forum postoji da se postavljaju pitanja na koja nije odgovarano do sada i da se postuju pravila a problem nastane kada neko ne ume da prihvati kritiku. evo ja prvi prihvatam kritiku chichice koji je vec godinu dana ogorcen na moj blog i izvinajvam mu se sto sam povrsno prisao pisanju  :-[  :)

ja se cesto gnusam zatucanih i ogranicenih stavova ali ovo je forum na kojima ih najmanje ima i kada poredis ovo sa drugim forumima, a poredis ih, stvarno mislim da je ovo jedan od tolerantnijih(naravno da izuzeci postoje, ali mi se cini da nisu mogobrojni)... pogledaj npr velike forume tipa Burek...pa ja tamo ne izdrzim ni dve nedelje sa jednim acountom  lol::

a ES je izmislio prepotentnost...

@ andrej013

ja ti se zaista izvinjavam ako sam ostavio utisak da sam lican. To mi nije bila namera.  :-[ Samo sam napravio poredjenje koje mi je bilo na pameti a za koje mislim da je dobar primer razlicitih arsina. Nastavi da pises.