Jump to content

Featured Replies

Posted

Elefteros i ja planiramo neki put u Bratislavu i Budimpeštu. Kao što tema kaže, gde izaći uveče na pivce, eventualno neku klopu u tim gradovima?

O Budimpešti i imamo neke informacije, a o Bratislavi slabo...

Bila sam sada u odlicnom mestu u Budimpesti koje se zove Jelen (ne znam da li je vlasnik srbin ili sta ) ali na meniju imaju samo par stvari koje su odlicne. Od supe od paradajza sa sirom sam se najela sasvim dovoljno. Preporucujem krompir sa kobasicama i jajima.  :eat:

Mesto je blizu Blaha Lujza ter. i ustvari je jedan veliki pab. Stvarno fenomenalno mesto sa starim stolovima i stolicama.

Znaci izadjesh iz tramvaja ili metroa na Blaha Lujza ter. i okreces se okolo dok ne vidis veliku reklamu za coldrex koja se pusi (da da, novi 3D efekat) i u toj ulicici gde je reklama se nalazi pab.

kad idete ?! Mozda da primite dva saputnika za Budimpestu koji ce da dele troskove za benzin sa vama? 

• Author

Bila sam sada u odlicnom mestu u Budimpesti koje se zove Jelen (ne znam da li je vlasnik srbin ili sta ) ali na meniju imaju samo par stvari koje su odlicne. Od supe od paradajza sa sirom sam se najela sasvim dovoljno. Preporucujem krompir sa kobasicama i jajima.  :eat:

Mesto je blizu Blaha Lujza ter. i ustvari je jedan veliki pab. Stvarno fenomenalno mesto sa starim stolovima i stolicama.

Znaci izadjesh iz tramvaja ili metroa na Blaha Lujza ter. i okreces se okolo dok ne vidis veliku reklamu za coldrex koja se pusi (da da, novi 3D efekat) i u toj ulicici gde je reklama se nalazi pab.

Mmmmmmmm pivo i kobasice. Ništa bolje!  :)

Hvala Cruela. Potrudićemo se da posetimo, pa javljamo kako je bilo.

• Author

Evo da odgovorim sam na svoje pitanje.

U restoranu Trofej (u Visegradi ulici) moz' pojest (klopa je super) i popit koliko oces za 3500 forinti.

Testirali smo sinoc, radi!

Elefteros i Behemot

Eeeee bio sam aut of interneta par dana pa ne videh odgovor na moje pitanje  :-[

hvala na pozivu!

Ja sam u Budimpesti naleteo na neki self service restorancic, obrok je kostao 3-4 evra i sastojao se od neke snicle po izboru i nekog priloga. Fino i ukusno, samo izbegavajte paradajz corbu, preslatka je! Ne znam bas kako se tacno zove ulica, ali secam se da smo krenuli ulicom koja vodi do Trga Heroja, prosli pored Opere, pa onda negde napred u jednoj ulici skrenuli levo i tu odmah iza coska smo nasli taj restorancic. Secam se da je prekoputa neki Mulen Ruz sa velikom crvenom vetrenjacom.

A svideo mi se i indijski fast food restoran, mislim da se zove Bombay express, i nalazi se isto u toj ulici koja vodi ka Trgu heroja, negde oko trga Oktogon, cini mi se. Fin obrok koji lepo sednete i pojedete je kostao oko 5 evra. Cak i ako volite ljuto, niposto ne trazite ljut obrok, jer kad ga oni zaljute... :)

• 6 months later...

С обзиром на фудлбаски жреб пут ме води у братиславу. Дајте неке лепе предлоге за хостеле. Хвала пуно.

• 8 months later...

Slovak pub u Bratislavi.

Jedna od najvecih pivnica u kojoj sam ikada bio. Blizu je centra, cene su ok, a piva i slovacke klope koliko oces!  :eat:

To i jeste Srpski Restoran,klub..http://www.stay.com/budapest/bar-pub/692/jelen/