Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, vec dugo pratim ovaj forum i citam zanimljive postove, i sad sam se uclanio konacno, jer mi treba pomoc.

U aprilu treba da putujem na Ibicu na turnir sa ekipom, i u poslednje vreme se ubih trazeci sto jeftiniju varijantu da se transportujemo iz Beograda, ali mi nikako ne ide. Dakle treba mi pomoc da nadjem karte da stignemo na Ibicu 29.04 i da se vratimo u Beograd 02.05. Moze i dan ranije da se podje, dan kasnije da se vrati ali je pozeljno da datumi budu ti jer nas svaka dodatna noc kosta cca 40€ plus troskovi za taj dan. Unapred hvala... :)

bitan podatak je koliko cete imati prtljaga :)

28.4. beograd - dizeldorf (JAT) = 64eu dizeldorf (wezze) - ibiza (ryanair) 47eu sa po jednom torbom od 15kg.

od aerodroma weeze do aerodroma dizeldorf ima oko 90km i sa www.bahn.de kosta 14.8eu karta od aerodroma do aerodroma i transfer traje malo manje od 2h. Postoji opcija posto vas je vise da kupite grupnu single ride kartu koja kosta 25eu i vazi za 5 osoba ;)

povratak 2.5. kasno uvece Ibiza - CGN pa 7-8 sati pauze i onda CGN - Beograd (u bg se stize 3.5.) germanwings za oko 140eu po osobi sa po jednom torbom od 20kg .

dakle sve zajedno oko 260eu

Jedino sto moze da bude problem sa tom cenom je broj dostupnih karata.

OP pominje tim i turnir - ne znajuci o cemu se radi, nemam ideju koliko mu karata treba.

Vecina avio kompanija, pa i LCCs, imaju posebno bukiranje za grupe.

Jedino sto moze da bude problem sa tom cenom je broj dostupnih karata.

OP pominje tim i turnir - ne znajuci o cemu se radi, nemam ideju koliko mu karata treba.

Vecina avio kompanija, pa i LCCs, imaju posebno bukiranje za grupe.

kod ryanaira do zakljucno sa 19 ljudi je ta cena, kod germanwingsa 9 max moze da se rezervise preko toga mora group booking a kod jata vec sa 8 dize cenu za 15-20eu......znam da recimo wizz ne naplacuje booking fees za grupe.....dakle svako ima svoju politiku :)

dakle svako ima svoju politiku :)

Naravno, nego sam mislio samo da kada se gledaju cene za 1 putnika, nece biti isto/relevantno za grupu.

• Author

Putovalo bi nas izmedju 10 i 13, i svako mora da ima po jednu torbu cekiranu.

Putovalo bi nas izmedju 10 i 13, i svako mora da ima po jednu torbu cekiranu.

pa eto kao sto rekoh - za ryanair nije problem koliko vas ide i za cenu koju sam naveo imate 15kg po osobi dok kod ostalih imate po 20kg.

germanwings - na sajtu im posalji zahtev za 13 ljudi i vidi sta ce da ti odgovore - alternativa je da kupis za 9oro i da se molis da posle te kupovine nece mnogo podici cenu po kojoj ces kupiti ostatak.

jat - najbolje da njih nazoves telefonom i pitas koja bi bila cena ako bi uzeo 10ak karata. Druga varijanta je da kupis 8 po 80ak eu i kao za germanwings da se molis da nece poskupeti ostatak nakon tvoje kupovine ;)

cao!

Mene interesuje kombinacija Beograd -Ibica 28.05 do 02.06  kako najjeftinije i bez puno presedanja stici do Ibice!gledala sam dosta kom al najveci problem je sto ne mogu da uklopim vreme jer low cost kompanije lete priclicno kasno nocu!

• 4 months later...

Imas opciju iz Osijeka do Frankfurta pa onda na ibizu, naravno sve to preko ryanair-a, nekih 150 evra povratna, mozda ces morati da prespavas malo na aerodromu ili da sacekas malo let ali ipak  ti je to najisplatjivija varijanta koju sam ja nasao  :)

hm, prilicno malo vremena ti je ostalo do pocetka putovanja da bi mogla da ubodes bas neku skroz povoljnu varijantu...

Ako nisi strogo vezana za datume, imas varijantu milano-ibiza povratna za oko 95 evra 25.5. - 1.6.preko ryanair-a, ali na to treba dodati i wizz od temisvara do milana, pa trosak od bgd-a do temisvara... Ova varijanta temisvar-milano-ibiza sa wizz-om i ryanom je ukupno kostala nekih 85-90 evra kad sam ja svojevremeno gledao takvo putovanje, ali pod uslovom da karte kupis par meseci ranije.

Ako si fiksna sa datumima, onda mislim da je najisplativija ova varijanta koju je predlozio madaj

hm, prilicno malo vremena ti je ostalo do pocetka putovanja da bi mogla da ubodes bas neku skroz povoljnu varijantu...

Ako nisi strogo vezana za datume, imas varijantu milano-ibiza povratna za oko 95 evra 25.5. - 1.6.preko ryanair-a, ali na to treba dodati i wizz od temisvara do milana, pa trosak od bgd-a do temisvara... Ova varijanta temisvar-milano-ibiza sa wizz-om i ryanom je ukupno kostala nekih 85-90 evra kad sam ja svojevremeno gledao takvo putovanje, ali pod uslovom da karte kupis par meseci ranije.

Ako si fiksna sa datumima, onda mislim da je najisplativija ova varijanta koju je predlozio madaj

Hvala ali odustala sam!mnogo je lakse izvesti ovo putovanje u julu!:))

• 3 years later...

Kolika je sada realna cena,tj. najjeftinija,za ocekivati? Nisam vezana za datume i kada bih trebala da "lovim",npr. za sledecu god. ...  :music:;D

Za ovu godinu ... najjeftnije sto ja nadjoh je 156eur . 14.08-26.08.

BEG-MXP easyJet

MXP-IBZ Vueling

IBZ-CRL Ryanair

CRL-BEG Wizz Air

A za sledecu godinu ... pa kreni da lovis negde oko jan/feb za jun jul :)