Jump to content

Featured Replies

Posted

Pa posle dugog trazenja po netu nisam uspeo da nadjem nista povoljno sa obliznih aerodroma, pa da vidim da li neko ima neke predloge za kako doci do tamo sto je lakse moguce, dolazi u opciju i kombinacija autobusa/voza do samog Liona od nekog drugog aerodroma ali pod uslovom da nije dalje od 500km. Treba da sam tamo pocetkom maja i da se vratim oko 16.

Ajde ljudi pomagajte ostao sam bez ideja vise  :'(

Pa posle dugog trazenja po netu nisam uspeo da nadjem nista povoljno sa obliznih aerodroma, pa da vidim da li neko ima neke predloge za kako doci do tamo sto je lakse moguce, dolazi u opciju i kombinacija autobusa/voza do samog Liona od nekog drugog aerodroma ali pod uslovom da nije dalje od 500km. Treba da sam tamo pocetkom maja i da se vratim oko 16.

Ajde ljudi pomagajte ostao sam bez ideja vise  :'(

recimo beograd - budimpesta voz a onda budimpesta - zeneva easyjet i onda 150km imas do Lyona

U jednom pravcu Zeneva - Lion oko 30 €.

Mozes da proveris na  www.cff.ch  ili  www.voyages-sncf.fr

(A iz Budimpeste ti leti i SWISS za Zenevu, nije skup, mene izaslo 70€ povratna)

Imas direktan bus Beograd - Lion. Pogledaj na http://www.lasta.rs/red-voznje-linije ne znam kolika je cena, isao je moj drugar pre 3 godine mislim da je tada bila povratna oko 150eur ali ti proveri sa Lastom.

Linija:

Beograd - Lion

Saobraća danima:

| sre | sub

Red vožnje:

13:00 Beograd

11:20 La Roche Sur Foron

11:55 Annecy

12:30 Chambery

13:30 Grenoble

15:00 Lion

Fly niki sad leti iz Beograda za Zenevu... ako dovoljno ranije bukiras karte mozesh za 80-tak eura da nadje kartu... cak i jeftnije.

;D

• Author

Sto se tice leta iz Kluza on je izgleda sezonski posto nema ih vise posle februara ili marta, nisam siguran tacno kada. A sto se tice fly nikija ja sam video da leti samo iz Pristine za Zenevu, iz Beograda leti za Cirih  :-\