Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

U martu idem na neki kongres u Bangkoku nedelju dana, pa bi hteo da ostanem jos bar dve nedelje i obidjem Singapur, Malezija,juzni Tajland, to mi je prioritet,a ako se ima vremena i hram Angkor Wat u Kambodzi! U planu mi je da ostanem 2 dana u Singapuru i 2 u Kuala Lumpuru pa recite mi jel dovoljno i sta treba da se vidi tamo! Ostatak vremena bih hteo da provedem po juznome Tajlandu, recimo Puhket i sta jos vredi da se vidi? Istotako interesuje me neko iskustvo oko obilazak hrama Angkor Wat u Kambodzi, glavno koliko dana treba da se izvede to putovanje, da nekako ukomponovam sve;)

Unapred zahvalan,

Darko

Dragi Darko,

Pre nego što kreneš sa pitanjima, upotrebi opciju "search" na forumu - verujem da ćeš naći dosta korisnih informacija. :) Osim toga, na sajtu ima i putopisa i blogova iz tih zemalja, pa pročitaj i njih. Ako i posle toga budeš imao pitanja, slobodno se javi ovde.

Pozdrav,

Dejan

cao Darko,

na Thailandu bih ti preporuchila Koh Pan Gan umesto Puketa i Koh Samui-a...nekako je "prirodnije", nije toliko izgradjeno, nema skupih hotela i resortova i daleko je jeftinije od prethodna 2, a opet ima sasvim dovoljno infrastrukture da ti kao "razmazenom" Evropljaninu nishta ne fali, naravno, zavisi shta ti vishe volish...avionom ti od BK-a treba sat vremena do Samuia i josh pola sata trajektom, let je oko 100 evra u jednom pravcu, a mozesh i busom do suratanija (10ak sati) pa onda trajekta za oko 20ak evra, ali ti tako ode jedna noc... U blizini Pan Gana je i Koh Tao, koji je josh manje mainstream, a sjajno je za ronjenje, pa mozesh da odesh na dan-dva...

iz Bangkoka do Angkora je dobro cimanje lokalnim prevozom, ali vredi (za Angkor ti treba minimum 2 dana da ga obidjesh), a do KL i Singapura letish Air Asiom za smeshne novce, proveri airasia.com

lep provod, nadam se da cesh uspeti, jer si malo knap sa vremenom :)

Pitaj bam-bam-a, on je ekspert za taj deo sveta.

bam bamu je indokina druga kuca, a moze se reci da je expert za ceo svet :)

• Author

Bam - Bam i ostali eksperti za taj deo sveta ;) pitanje za vas:

Kanchanaburi Province , sta videti i koliko ostati minimum... Znam da nije daleko pa jel izvodljivo u jednom danu videti sve ono najinteresantnije?

http://kanchanaburi.sawadee.com/ <-- ima puno stvari, ne mogu da se odlucim :?