Jump to content

Featured Replies

Nisam siguran da moze sa njom da se vozi tamo... Nemam pojma, valjda zato sto svejedno moram da imam neki ID tamo, pa posto vozacka sluzi i jednom i drugom, rekoh da je polozim

hmm, moji drugovi su vozili sa tom medjunarodnom iznajmljena vozila u SAD, ako je to ne dozvoljeno sva sreca da policija nije zaustavljala  gent

hmm, moji drugovi su vozili sa tom medjunarodnom iznajmljena vozila u SAD, ako je to ne dozvoljeno sva sreca da policija nije zaustavljala  gent

U nekoj drzavi jeste dozvoljeno, u nekoj nije...kao sto sam gore vec pisao negde cak vazi nasa dozvola, ali ne i medjunarodna.

• 3 months later...

Znaci,ako je u naseljenom mestu dozvoljena brzina 50 m/s ja slobodno smem da "zgazim" do 180 km/h. Jel mu tako dodje ?

Može da se koristi međunarodna dozvola, i pri rentiranju rent-a-cara na aerodromu u SAD, mi je žena rekla da sa njom može da se vozi 2 meseca od ulaska na teritoriju SAD, i da OBAVEZNO moram da imam sa sobom svoju national licence (ili ti srpsku dozvolu).

• 10 months later...

Imam pitanjce. Na sajtu AMSS pise da za Sloveniju ne treba medj.vozacka dozvola ali mi je prijatelj rekao da su je njemu saobracajci trazili.  Ja je nemam a uzeo bih rent a car u Sloveniji pa me interesuje sta mi je ciniti ako me zaustave saobracajci i traze je. Na sta da se pozovem?

I da li se medj.vozacka dozvola mora vaditi u Srbiji ili moze i u inostranstvu?

Izdaje se samo u AMSS i to za 5 min, kosta 2000 din i vazi 3 godine. Nije veliki izdatak obzirom na duzinu trajanja ...  :yok: ... ni meni je Slovenci nikada nisu trazili ali ako uzimas rent a car vrlo lako se moze desiti da ti je traze a ti ajde pa dokazi da ti nije potrebna. Nikada mi je nigde niko nije trazio ali bez obzira na sve to, uvek je imam kod sebe.