Jump to content

Featured Replies

Trenutno opet £3 promocija za neke Ryanair destinacije - do ponedeljka u ponoc.

- nedavno leteo Lufthansom, sticajem okolnosti, jer mi je jedino tako odgovaralo, linija Budimpesta-Frankfurt. Karta me je izasla oko 150 evra, dobio sam 2 sokica i najskrnaviji sendvic koji sam u zivotu pojeo! Sendvic od 2 bajata parceta tost hleba, neki tanki, skoro nevidljivi namaz, a umesto neke sunke, salame, unutra - samo tanko parce sira. Covek koji je sedeo pored mene, kad je video da sam ja zagrizao sendvic i video sta je u njemu, samo ga je neotpakovanog vratio stjuardesi. A mislio sam da je Lufthansa neki pojam. Meni stvarno nije jasno da li na letu BG-Frankfurt, npr, gde sam vidjao da su cene karata i po 700 evra pravac imaju neke striptizete, toce sampanjac, nude kavijar ili sta vec... Cena je u svakom slucaju nenormalna, da ne kazem kretenska.

Dakle, moj izbor - lowcost!

Omašio si izbor kompanije. Zašto nisi leteo sa Axe Jet-om? Tu bi dobio sigurno full uslugu za svoj novac!

Uostalom, pogledaj i sam ;)http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=105111

Uuu, ovo je strava :) Ali, nisam siguran da bih mogao to sebi da priustim! A sto sam leteo Lufthansom? Pa, eto, zato sto mi tako odgovaralo zbog cene i konekcije, jer je u tom trenutku bilo najpovoljnije. Zapravo, ja sam uzeo kartu kod Condora iz Budimpeste do Sao Paula, sa 2 presedanja, posle sam tek video da druge kompanije rade odredjene letove.

Trenutna ponuda: £5

Uslovi:

Booking Period:  Tue 25 May 10 - Thu 27 May 10

Travel Period: Wed 9 Jun 10 - Wed 30 Jun 10

Applicable Days: Mon - Sun (Subject to availability)

Flight must be purchased: 14 Days in Advance

Da li jos neko ima problema sa sajtom? Zakljucali su mi sesiju, nisam i jos uvek ne mogu da kupim kartu :(

Da li jos neko ima problema sa sajtom? Zakljucali su mi sesiju, nisam i jos uvek ne mogu da kupim kartu :(

Ja sam danas imao istu situaciju kod zadnjeg koraka prilikom kupovine jedne karte.

Pogledaj mail, meni je stigao da mi je rezervacija potvrdjena iako je na kraju pisalo da mi je zakljucana sesija.Idi na 'Manage My Booking', pogledaj rezervaciju i ako ti stoji confirmed nemas brige  ;)