Jump to content

Featured Replies

Trst-Trapani 15 evra RyanAir avion, Trapani-Palermo 10 evra bus, Palermo-Tunis 28 evra brod, Tunis-Kairo 80 evra luksuzni TunisAir avion (hrana+pice) = 133 evra u jednom smeru. Ne znam kako se moze jeftino stici do Trsta iz Srbije, ali ovaj Trapani je veliki RyanAirov aerodrom, mozda moze da se dodje do njega jos iz nekog drugog grada

.......Pre par dana sam guglajući naleteo na regularnu cenu aegean airlines 107,18e Atina-Cairo. .......

jel ovo sa taksama?

Ne znam kako se moze jeftino stici do Trsta iz Srbije, ali ovaj Trapani je veliki RyanAirov aerodrom, mozda moze da se dodje do njega jos iz nekog drugog grada

Nije bas veliki aerodrom u Trapaniju :) Zapravo, pista mu je jako kratka, nalazi se na samoj obali i sletanje i poletanje je bas uzbudljivo. Ali, svakako, do njega se moze stici i iz Venecije, Milana, Pize, Rima... sto otvara kombinacije sa wizzom. Recimo, ja sam pre godinu dana leteo iz Pize za Trapani za 1 cent :)

A nesto mi se cini da je brod Palermo-Tunis bio skuplji, ili mozda imam u glavi cifru za povratnu voznju...

Ustvari imas dva broda, jedan je Grand Navi Velocci a drugi je valjda Grimaldi... jedan je 24 evra a drugi je bio 28, a posto smo mi rezervisali samo mesec dana unapred, vec nije bilo sedista na ovom jeftinijem. Inace smo rezervisali preko DirectFerries-a... evo bas sad sam pogledao, platili smo 28,84 evra u jednom smeru, znaci ne znam da li su ovi jos naplatili neku svoju uslugu, ali onda to mora da je bilo tih 84 centi :D

Kad smo usli da podignemo kartu, na salteru nam je covek rekao da ne koristimo DirectFerries jer kao nista ne valjaju, precrtao je njihov logo i napisao adresu Grand Navi Veloccija... medjutim mi nismo posle imali nikakvih problema na "granici"

ovaj Trapani je veliki RyanAirov aerodrom, mozda moze da se dodje do njega jos iz nekog drugog grada

Nije bas veliki aerodrom u Trapaniju :)

Mislio sam da je na RyanAirovoj mapi prikazana kao velika crvena tacna, sto valjda znaci da je main hub  ;)

.......Pre par dana sam guglajući naleteo na regularnu cenu aegean airlines 107,18e Atina-Cairo. .......

jel ovo sa taksama?

Karta je oko 40, a ostalo je fuel i takse. Klopa, pivo, kafa i prtljag.  :blob: Samo da grci sa strajkovima ne poremete ovo. Tako pise, ja jos nisam kupio. Razmisljam, hteo bih brodom.

Mnogo koštaju! 300e. Čarter kao i svaki drugi, kartu kupuješ par dana pre polaska, na aerodrom dolaziš ujutru a letiš uveče. U avionu kao u lokalnom autobusu. Jedino što po sletanju pilot dobije aplauz.  :blob: Klopa ništa, kafa ništa. Koliko sam ja gledao britanski čarter je nešto sasvim drugo. Ovo naše je samo mogućnost da agencija zaradi još koji evro. Ua!