Jump to content

Featured Replies

Samo da se javim da sam dobila vizu! 30 dolara je cena, plaća se tek po dobijanju iste. A usput sam i natrčala na promociju kod Air France i uzela povratnu kartu BEG-CCS-BEG za 760 eur + cena noćenja u Parizu u odlasku. Još samo da i kurs bolivara bude iole stabilan (i da prestanu nestašice), i valjda će sve biti ok. :smile:

Ovih 760 EUR za povratnu iz BG-a je super "deal"..Poznajem par ljudi iz Venecuele i kazu ljudi da nije bas lako,zbog nestasica koje su prouzrokovane najvise sankcijama SAD-a i njihovih poslusnika i saradnika prema Venecueli.Nije sve tako crno kao sto se pise u medijima,jer do sada bi ih vec najurili.
Najvece zalihe nafte na svetu i levicarska drzava = problem za kapitalisticke otimace. :-)

Inace,kroz pricu sam saznao da je kriminal i dalje u porastu,mada ako se drzis smernica i pravih saveta i ne zalazis u problematicna mesta (sto verujem da neces raditi) trebalo bi da sve bude ekstra.Inace valuta dosta oscilira i cene su prihvatljive (nije bas,bas dzaba kako pojedinci pricaju iz nekog proslog vremena) jer sada je ono cega nema bas na ceni.

Tako je to bilo i kod nas sa gorivom '90-tih.