Jump to content

Featured Replies

Nemojte nikada da mesate pica, jer mozete ... da sanjate? ::crazy:

nemojte nikada da radite k`o ludak, a onda tako umorni odete na pijanku? :bang:

posle toga sam sanjao da stopiram za Sloveniju. Idem na koncert u Ljubljanu, imam kartu sve OK, legalno. Uhvatim stop do Zagreba, odatle neki stranger ide na zapad, pa dalje s`njim!

Divan san, zar ne? Moralo je neshto krenuti naopako. marfijev zakon se pokazao u pravom svetlu? :cryy:

Pred granicu ja pogledam u pasosh i vidim da mi nema stranice gde je bila viza za ulazak u Sloveniju :bang:

I shta da radim pokusham nekako da ujdem? ali nishta krenem kuci pognute glave :cry22:

Ne bi ni bilo strashno da u pitanju nije grupa RHCP :cryy: :cryy: :cryy: :cryy: :cryy: :cryy: :cryy:

DA SU NAM UKINUTE SENGEN VIZE I DA SA NASIM PASOSEM MOZEMO DA PUTUJEMO PO CELOM SVETU BEZ VIZA  :bang:

• 4 weeks later...

a bio je sinoc neki zemljotres kod Paracina..

da nisi mozhda i ti to osetio

Prema podacima seizmolo?ke stanice na Divčibarama, noćas u 2 sata i 58 minuta u Srbiji se dogodio zemljotres čiji se epicentar nalazio 14 kilometara istočno od Paraćina. Magnituda potresa bila je 4,8 stepeni Rihterove skale, a intenzitet 6 do 7 stepeni Merkalijeve skale. Prema prvim podacima sa terena, nema povređenih kao ni veće materijalne ?tete.
  • 5 weeks later...

poslednji san je bio neki lik sa TVa nabraja drzave u sredozemlju: Italija, ?panija, Portugalija, Severna Koreja...  :shockkk: