Jump to content

Featured Replies

Posted

Eto ovu info sam video na wikipediji, piše i na samom sajtu ;)

Ima iz Budimpešte Wizzom povratna do Malmea za 31€. A od Malme aerodroma do Kopenhagena je 60ak kilometara, što će reći nije daleko. Doduše, cena se menja od datuma do datuma... Ovo je najniža cena koju sam našao.

A Cimber Sterlin neka vozi trutove kojima je ovo navedeno veliko cimanje, a pri tom imaju višak para

A Cimber Sterlin neka vozi trutove kojima je ovo navedeno veliko cimanje, a pri tom imaju višak para

lol:: lol:: lol::

:spot:

Baš idem tom varijantom (budimpesta - malmou) kopenhagen na proljece :mah:

24. mart - 12. april

Koristi opciju "7 days" levo i desno, i izaberi tebi najpogodniji odnos datum-cena

• Author

Ma nema veze bitno je da dolaze aviokompanije ;) Očito će biti ljudi koji će se njima voziti ;)

Samo što to neće biti radnička klasa već bogati buržuji. Ali koga je uopće briga za to :x

ja sam teshka radnichka klasa, radim puno radno vreme za platu koja je debelo ispod zvanicnog proseka primanja u r.Srbiji, imam godisnji odmor od 20 radnih dana po godini, i te dane ne mogu da uzmem kad hocu nego kad mi odobre. Kad bi hteo da za moj odmor letim u Kopenhagen, sigurno ne bi bio spreman da protracim vredna 2 dana odmora vishe da se dokopam Budimpeste i aerodroma tamo i cekam Wizz da me odveze u neki nezgodan termin tamo, i isto tako doveze u Budimpestu u vrlo verovatno cik zore ili kasnu vecer. Uz to, i cimanje do Budimpeste i nazad koshta, nije besplatno. UVEK bih radije dao 100 eura vishe ako pritom shtedim moje vreme, koje jedva da dobijem za odmor, a kako odmor ne mogu bas sto posto da predvidim kad mi se pada, tesko da mogu uopste i da dodjem do jeftinih karata, osim ako nemam neku ludu srecu. Tako da nije bas sve crno i belo, a i nismo bas svi i dalje studenti koji imaju vremena na pretek da se cimaju oko ovih stvari (mada bi voleo da mi se vrati to vreme). pozd ;)

i da, lepa vest za te letove.

• Author

A evo pronašao sam neki insajderski info u direktoratu za civilno vazduhoplovstvo da spanair kreće da leti za Barsu od marta ;)

ovo sam i ja cuo malopre da pise u pressu, ali nisam uspeo nista da nadjem. link or it didn't happen

To preko Budimpeshte i Malmea te izadje skupo na kraju jer se josh dodaje po 5 evra na viza i master kartice, pa od majmea do kopenhagena i nazad po 12 evra, pa ovo ono...

Do Kopenhagena su dobre promocije koje MALEV ima nekad iz BG sa presedanjem u Budimpeshti i Norvegian.com-om iz budimpeshte do kopenhagena, karte su 20-40 evra u jednom pravcu mada u zadnje vreme poskupljuju kad se kupuju unapred...

• 4 weeks later...

To preko Budimpeshte i Malmea te izadje skupo na kraju jer se josh dodaje po 5 evra na viza i master kartice, pa od majmea do kopenhagena i nazad po 12 evra, pa ovo ono...

Ja sam uzela za sredinu marta 3 karte i na kraju me je sa svim dodacima za prtljag i tim zezalicama izašla 146eura. Iz Beograda bi me izašlo minimum 600eura sa tom Cimber Sterling kompanijom. Malo li je na ovu skupoću  :P

Slazem se, leteo sam ja i sa Norwegianom i Wizzom iz Budimpeshte, ali u vreme uskrshnjih praznika za mnoge dane ispadne jeftinije Cimber sterlingom nego bilo chime drugim, pogotovo ako morash da putujesh tachno odredjenim danima.

• 2 months later...
  • Author

Hehehe ah taj posao ;) Živeli studentski dani i "are your travel dates flexible?" ;)