Jump to content

Featured Replies

Posted

? Hej! Nisam siguran da je ovo baš oprema, al mindegy.

? Dakle, Iva i ja se vratismo sa puta, ostala su nam dva Balkan Flexipass-a, na svakome po dva prazna kvadrata. No to i nije bitno, u te kvadrate i tako ne morate da upisujete ništa, al ako radite by the book, to su vam dva dana putovanja.

? ?Dakle dve osobe mogu da odu, besplatno, sa našim kartama, recimo do Istanbula i nazad, ili do Atine i nazad, ili vec gde hoce, u Bosnu, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju, jel, a mozete i do granice Turske sa Sirijom, Iranom, Gruzijom... gdi vam je volja.

? ?Važe do 05.09, pa ako nekome trebaju, moze besplatno da ih dobije.

? ?Jedino imajte na umu da je jedan na žensko ime, drugi na muško. Imena se, bar iz mog iskustva, nikada ne proveravaju u dokumentima, tako da tu nema brige.

? ? Eto, ko hoće da putuje fraj, neka se javi....? :blob:

A ja mislio da sam dobrotvor jer svaki put dam nekoj bakici kartu kad izlazim iz gradskog :)

Svaka chast!  clap.gif' alt=':clap:'>

Nazalost meni je glava u knjigama trenutno...

svaka cast, svaka cast, sve je to lepo, nego nek nam se neko javi ili ce ti flexipass-i da propadnu  :-D

ako ima neko da voli da se vozi vozom i da je zensko i hoce par dana da se vozi sa mnom dok ja ucim i slusam muziku (i radi sta god da joj je volja - ja mogu ponuditi neku muziku, izdasne sendvice i eventualno gomilu fotki za gledanje) - mozemo otici dva puta do crne gore i nazad :P

ozbiljan sam, naravno.

Mogu ali samo vikendom i eventualni jedan radni dan petak ili ponedeljak da se spoje.

trebaju mi sendvici i jedno jastuce.

nera je mislila da karte vaze duze i planirala je sledeci vikend, tako da su karte i dalje slobodne, jer je i meni nesto porodicno iskrslo... ajde ljudi, sigurno neko zeli da ode do istanbula (taman povratak stopom)...

Ako se niko ne prijavljuje za karte ja bi da ih rezervisem za nedelju. Karte nisu za mene vec za moju drugaricu i njenog momka, oni u nedelju planiraju put do Crne Gore.

Super, ponesi i ja dolazim na okupljanje u subotu.

znaci, moram i ja da dodjem na okupljanje da donesem kartu.... ah, dobro, sta je -  tu je....

salim se, dolazim i onako pa.. juhu  clap.gif' alt=':clap:'>

a sada....dilema ...no prvo da se zahvalim Lazaru i Ivi u sestrino ime za Flexipassove? clap.gif' alt=':clap:'>....oni bi krenuli sutra u 22:10 ali nam je neko rekao da te karte vaze do samo do 22:00...dakle....da krenu u 22:10 i da se prave ludi ili da uhvate neki raniji voz?....HELP NOW PLZ? :blob:

i ponovo zahvalnica? clap.gif' alt=':clap:'> uz maleno obavestenje da je putovanje uspelo....nisu imali nikakvih problema....posli su onim vozom u 22:10? i sada se oni kupaju i suncaju a ja udisem smog u Beogradu ovom? :bang:

Guest
This topic is now closed to further replies.