Jump to content

Featured Replies

Posted

neutabanim-stazama-thumb.jpgNovo! Novo! Novo! Klub putnika Srbije objavio je svoju prvu knjigu putopisa pod nazivom "Neutabanim stazama"! Knjiga ima 150 stranica i sadrži putopise 17 autora. Neki od ovih tekstova su sasvim novi, pisani specijalno za knjigu, dok su neki već ranije objavljeni na sajtu, ali su sada dorađ350eni, izglancani i na svaki način usavršeni. Knjiga je zamišljena kao početak putopisne edicije, a sudbina ovog poduhvata zavisi od toga koliko će se knjiga dopasti svojim potencijalnim čitaocima - da, upravo vama :)

Pročitajte ceo tekst

• 1 month later...

Imam veliku čast, zadovoljstvo i tremu, da vas sve obavestim da je iz štampe izašla prva knjiga putopisa Kluba putnika Srbije, pod nazivom "Neutabanim stazama". Knjiga ima 150 strana i 21 putopis od 17 autora :) Pratite link da biste saznali nešto više o knjizi i tome kako možete nabaviti svoj primerak :)

https://www.klubputnika.org/zbivanja/3432-neutabanim-stazama

Pa, živeli mi, to je sve što imam da dodam  :blob: Da prodamo tiraž i pravimo drugo izdanje  :dance:

Браво  :dance:

Како ли ће Чивитли да реагује што је књига на ћирилици? ;D

Браво  :dance:

Како ли ће Чивитли да реагује што је књига на ћирилици? ;D

hahaha

bas me zanima ...

bravo mi  ... sreca rados` rados`

prokleto sam ljubomoran što ranije nisam poslao neku dogodovštinu mene i Behemota, verovatno bi se našao u ovom izdanju... :/ Ništa, da se bacim na posao, pa možda u nekom sledećem...

I kako ja sad to da narucim iz Dojcelanda???

gde si u dojčlendu? bilo bi idealno da ti neko donese, ajd vidi prvo tu varijantu, pa ako nema onda da vidimo šta možemo drugo.

clap.gif' alt=':clap:'>

bravo drugari putnici! Sve pohvale za trud!

Nabavicu je po hitnom postupku  :D

gde si u dojčlendu? bilo bi idealno da ti neko donese, ajd vidi prvo tu varijantu, pa ako nema onda da vidimo šta možemo drugo.

Ja bih trebao za Frankfurt, u narednih mesec-dva, pa ako si blizu  ;)

ja u minhenu. pokusacu da sredim da mi neko od kuce naruci i posalje.

Vaaaaoooo!

Pa ovo ce na kraju da ispadne neki lonli plenet  ;D 

Nisam znao da se pripremal knjiga. Videcu da je kupim cim padne neki dzeparac.

jedva cekam da se dohvatim knjige... iako sam je vec citala, ovo ce biti jos vece zadovoljstvo... nekako... knjiga :) prava "pravcijata" knjiga :)

Jeste li planirali da organizujete promociju knjige? (mislim na onu varijantu kao knjizevno vece ;) )

Knjiga držana u rukama, opipana, razgledana, pregledana, izokretana, prelistana, omirisana, s uživanjem pročitana još topla od štamparske boje.

Svesrdno preporučujem svakom ko želi u uzbudljivu, duhovitu šetnju ovim našim zemaljskim šarom, uzduž i popreko, od Maroka do Sibira i od Škotske do Šangaja.

nesto zaista citanja vredno u poslednjih par godina... knjiga je draguljcic :)

Ljudi svaka cast za knjigu! Posle prvih par stranica citanja nesto mi govori da ce ovo biti bestseler za 2010 godinu. Samo napred i ziveli putopisi!    :party:

Свака част за одабир ћирилице! Набавићу једну под хитно да не морам да се конектујем на интернет сваки пут кад пожелим да поново прочитам неки путопис, а и лепо ће стајати на полици.  clap

Bilo mi je zadovoljstvo da ih prevezem do NS, jos jednom sve pohvale za knjigu svima.

bravo za knjigu! jedva sam cekao da se pojavi. citao sam sve te putopise na sajtu, ali ipak nista bez papira u rukama. nadam se da ima i puno slika, ne da bih manje citao, nego sto slika vredi hiljadu reci  ;)

danas sam uplatio iznos na pomenuti racun, koliko li ce joj trebati da stigne do Nisa?