Jump to content

Featured Replies

Sjajna knjizica koja se cita bukvalno u jednom dahu. Nadam se da je ovo samo pocetak.

Inace, ukoliko neko iz Kragujevca planira da je uzme a mrzi ga da narucuje postom, nije mi problem da uzmem par komada i donesem ovih dana kad budem svracao u Kg. Ukoliko ima takvih, slobodno neka se jave...

@ Bane, videcemo da ne cekas dugo nego da ti ja dam jednu knjigu ... posto je ostalo jos par primeraka u Nisu! Samo da se cujem sa Ivom!

Sve pohvale, danas sam uzeo svoj primerak :-) Za sada još nisam krenuo sa čitanjem, tek je opipavam, merkam, prebiram po sadržaju. Vidim da je dosta toga bilo na sajtu, no neće mi biti problem da pročitam ponovo. Korice su sjajne, a mala primedba ide zbog fotki autora. Mnogo su tamne, ništa se ne vidi.

Želim vam/nam vrlo brzo i sledeću knjigu sa ponekom fotografijom i putopisom iz Srbije.

@ Kiko, meni je potpuno svejedno. Javi kada i gde da obavimo primopredaju. A, opet, verujem i nasem postanskom sistemu pa nije problem da sacekam koji dan  ;)

@ Bane Ako ti se ne zuri onda je najbolje da sacekas ... da ove primerke koje ja imam prodam i raspodelim poznanicima i prijateljima!

Najbolje je tako. Ipak je i ispitni rok u toku, pa nebi bas valjalo da mi ta knjiga dodje u ruke tako brzo  ;)

@bane

Jutros kad smo proveravali uplata još nije bila legla. Moguće da si uplatio juče nakon što je zatvoren platni promet ili tako nešto. Pogledaćemo sutra ujutru pa ukoliko je prošlo šaljemo odmah, pretpostavljam da će trebati dan dva da stigne.

Sve čestitke, uz želju da ova knjiga pude tek prvo KPS izdanje.

Knjiga baš lepo izgleda! Verujem da je ,,unutra'' još i bolja.

Sretno!

svi mi prave zazubice sa knjigom, valjda cu je se i ja ubrzo dokopati ;)

Ko ima Marusku ima i knjigu!Chili,knjiga je odlicna!Svima koji su autori knjige-svaka cast,a mi koji smo u Srbiji jedino ostaje da uzivamo citajuci je!

Уз'о пре пола сата... Одлично изгледа, текст супер сложен и огроман плус за избор фонта.

Мала, мала замерка је што су фотографије аутора лошег квалитета и доста тамне.

Честитке још једном и желим вам свима још пуно хиљада километара и пуно овако добрих путописа!!!

I moj primerak je stigao :dance:

Na prvi pogled sve izgleda super. Posebno pohvaljujem simpaticni bar code  :spot:

Ali, gde su fotografije sa putovanja?

eh, sad, fotografije s putovanja. da ima njih, cena ne bi bila 280 nego 2800 :P osim toga, to je uvek kocka, vidiš da ni fotke autora nisu baš najsrećnije ispale. kad budemo imali raskošna sponzorstva, onda će da bude i raskošna monografija sa fotkama u ful koloru :)

a što se fotki autora tiče, kiks jeste, ali s obzirom na to da je jedini a ovo nam je prvi put da radimo išta slično - ja sam prezadovoljna :)

Koji ste font koristili? Što ga više gledam sve mi se više sviđa.

Честитам!!

дуго већ нисам у току са дешавањима на СТ-у и јуче видим и путопис по Африци и ову кљигу и баш сам радосна због оба подухвата!! :)

Морам признати да ми је баш необично што ћу читати путописе Ст-оваца у форми књиге :) Баш ми је драго,још једном честитаааамммм :):)

VAŽNO! Molim osobe koje su uplatile a knjiga im nije stigla u razumnom roku od nekoliko dana, da nam napišu svoju punu adresu. Izgleda da službenike povremeno mrzi da ukucavaju adresu, tako da nam se na izvodu ispiše neka mistična kombinacija brojki i slova, tako da ne znamo na koju adresu da pošaljemo knjigu! Zbog ovog problema, ubuduće molimo sve koji uplate za knjigu da nam obavezno pošalju mejl sa punom adresom, kako bismo bili sigurni da će knjiga biti poslata :)

Ljudi knjiga me je ostavila bez reci i daha! Uzivam u svakom putopisu citajuci je na tenane, svaki dan prica ili dve za dobro jutro. :)

Svaka cast svima koji su ucestvovali u izradi na bilo koji nacin.

I font je stvarno dobar. Bas prija za oko. :)

Sve u svemu  klanj:: klanj:: klanj::

Super je knjiga, steta samo sto niste ubacili neke korisne informacije tipa vize, jeftine karte itd. tj. ono sto imamo ovde na sajtu. Mislim da je za neke ljude tesko da poveruju da covek moze da ode na sva ta mesta a da nije neki teski bogatas.

Inace svaka cast, ako jednom pozelite da se prosirite na strana trzista ja nudim prevod na madjarski i slovenacki  ;D

Zna li se hoće li knjiga biti u prodaji u Republici Srpskoj? Baš bih voljela da je imam.

moram da proverim u pošti kolika će biti poštarina. pošto je plaćamo iz našeg džepa, u slučaju da je nešto papreno, onda ćemo videti ko će da snosi te troškove. ukoliko je sitno, onda ćemo mi :)