Jump to content

Featured Replies

Mozda je bolja varijanta da se uplati na racun, pa da se knjiga posalje autobusom. To ne bi ispalo puno...

samo sačekajte jedan dan da proverim šta je najbolja opcija, molim vas :) nisam sigurna ni da li radi platni promet, tj. da li može da se uplati na račun. čim saznam napisaću.

knjiga je predivna a i ona mala sosa iz portugala super pise

elem, proverili smo za republiku srpsku. nažalost, platni promet ne funkcioniše tako da neko odande ne može da nam uplati na račun, niti može da se pošalje pouzećem. tako da, srna, jedini način je da ti neko odavde kupi, sama poštarina za slanje poštom košta oko 150 dinara, ili bus, ili na ruke... problem je samo u delu sa plaćanjem...

Nista, bas mi je zao. Nadam se da ce jednog dana biti u prodaji i kod nas.

Srna gde si u RS? Mozda ja imam negde nekoga ko moze to da dopremi

;D

Inace imam ekipu koja moze da dopremi u Sarajevo i Mostar

U Zagreb cu ja ici sredinom marta

Pa, i nisam ti usput...u Banjaluci sam.

Ovako cemo...

dolazi mi ekipa iz Mostara za koncert Rammstein-a i ja cu njima dati knjige a oni ce raditi distribuciju po BiH i RS.

Tako da bi volela da mi se jave svi sa tih prostora koji zele knjigu da znam koliko knjiga da posaljem.

Za placanje cete verovatno uplacivati pare njima na racun.

S ove strane, ja sam duzna pare tom mom drugaru iz Mostara za kartu pa cemo mi to preko knjiga prebiti.

;D

Divno sto je izasla knjiga!

Hteo bih da kupim jednu. Novog Sada sam pa me interesuje kako se obavlja primopredaja.

Moze nego od nadleznih da mi sibne odgovor u sanduce jer cu zaboraviti ovde da proverim odgovor. ;)

Videla sam malopre knjugu u knjižari u Knez Mihajlovoj, mislim da je u pitanju "Akademija".

Cena je 378 ili 387 dinara.

Da li je i dalje 280 u knjižari u Nemanjinoj?

Videla sam malopre knjugu u knjižari u Knez Mihajlovoj, mislim da je u pitanju "Akademija".

Cena je 378 ili 387 dinara.

Da li je i dalje 280 u knjižari u Nemanjinoj?

Jeste. :)

Jeste li razmišljali da je prevedete na engleski, pa da je nosimo ljudima na poklon kada putujemo?

@elefteros

ambiciozno :) čekaj da vidimo hoćemo li se pokriti i za srpski tiraž :) ideja jeste lepa, naravno :)

Da li se pojavilo PDF izdanje? Meni su papirne knjige odavno izasle iz mode.. dajte link da skinemo...

S obzirom da smo sami platili izdavanje knjige iz svog dzepa, PDF izdanje nece jos skoro biti u opticaju, bar ne besplatno.

Da je neko finansirao knjigu, mozda bi prica bila drugacija

:)

• 3 weeks later...

Procitao sam knjigu. Meni je savrseno!

Svestan sam da ima jos puno tako dobrih putopisa na sajtu ali mi jednostavno nije to to. Moram ja da imam to pod prstom, da se zavali u krevet i ukljucim lampu.

• 1 month later...

zna li neko gde moze u Novom Sadu da se kupi knjiga , gledao sam u Mamutu i tamo je nema ? :mah:

Bilo je u onoj knjizari u Zmaj Jovinoj, sa desne strane kad krenesh od trga...

• 3 months later...

Za koliko dana bih mogao da ocekujem knjigu posto sam iz Nisa?

Bagzy mozes da je ocekujes za 15 minuta! El si uplatio? Ako nisi mozes da platis prilikom preuzimanja, ako jesi, samo da mi Lazar javi da je legla uplata (ili ponesi uplatnicu prilikom preuzimanja) i dobijas knigu! ;-) Moj tel je dobro poznat 0641188757 pa se javi da pokupis svoj primerak!

ajde da se ne zagubimo u evidenciji, ako je uplata na račun, slaćemo poštom svakako (do niša stiže za dva-tri dana), a ako još nisi uplatio, najbolje se nađi sa kikom pa izvršite odmah primopredaju :)