Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi sa ovog foruma obrisali su svaki post koje je postavljen sa naseg naloga a tice se dvojice momaka sa foruma.Obrisali su i njihov post gde su pozivali ljude ovde da sa njima krenu na put, na koji smo mi krenuli...obrisan je i post gde su pozivali novu gupu ljudi da ih vode na Tajland ovoga meseca.

Sve je tu bilo objasnjeno sta su nam ta dvojica priredila, to je imalo za cilj da upozori sve vas i one koji ce tek doci.Sramota za administratore jer su oni i dozvolili da ta dvojica ovde postave taj oglas, brisanje nece obrisati njihovu sramotu i vasu neprofesionalnost.U pitanju je klasicna prevara dvoje ljudi sa ovoga foruma.Zapitajte se i vi sa foruma kolika je vasa odgovornost.

Zar je sramota i cela rubrika "Pronadji saputnika"? Gomila ljudi se preko ovog sajta upoznala i putovala zajedno, znam i one koji ce tek da putuju zajedno, a upoznali su se preko te rubrike. Ovde moze svako da oglasi da trazi saputnika, a na onom ko hoce to da prihvati je da proceni coveka sa kojim ce putovati. Ako si ti vec doneo pogresnu procenu, nemoj za to da optuzujes administratore.

Molim te, ako vec zelis da ucestvujes na ovom forumu, doprinesi tako sto ces pisati o svojim iskustvima, pitaj nesto vezano za putovanja, a nemoj samo da negativises. OK, imao si neprijatno iskustvo, svi smo to culi, diskutovali o tome, zavrsili smo, sad predji na drugu stvar.

Verujem da ces uskoro dobiti objasnjenje zasto su obrisane sve teme koje si naveo od strane onoga ko je to i obrisao.

Nisu to ljudi sa ovog foruma obrisali, to sam ja obrisao (tu temu o prevarama a ostalo verovatno sami autori)... Obrisao sam je pre svega zbog toga što si postavio imena i prezimena ljudi (nisi se ni sam predstavio) a i zbog toga što ta tema apsolutno ničemu nije doprinela. Neću da pišem šta mislim o načinu na koji ste putovali, ni šta mi intuicija govori, nego prosto, da takvim pričama ovde nije mesto... ne na takav način.

Većina nas ima ime i prezime, to je ono što ostaje i kad nas više nema. Neki imaju i adresu. Pretpostavljam da ti imaš oba. Ajde lepo razmisli, kako bi voleo da pored tvog imena i prezimena i adrese stoji neka sočna negativna kvalifikacija, koja je pri tom samo rekla-kazala, bar za veliku većinu nas sa foruma. Ne vidim s kojim pravom smo mi ovde instanca koja će odlučivati da li je neko kriv ili ne, ali vidim pravo s kojim možemo da regulišemo šta se piše po forumu.

Zašto to nisam odmah obrisao? Pa upravo da se ne bi pravila ova frka... Ko je mislio da pročita, pročitao je, ta informacija je nepotrebna ovde (ko se ne slaže sa mnom nek mi pošalje pm pa ćemo napraviti forumsku lomaču za dotičnog optuženog ako zbir vaših kvalitetnih i korisnih postova pređe 1000 <--- mada mi se čini da je i 100 nedostižno). Imaš dva posta na ovom forumu, koja su oba... ...eto baš takva kao što sam napisao.

Toliko, ovu temu zaključavam, da ne bismo dalje zagađivali forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.