Jump to content

Featured Replies

Naravno da se ne ljutim  !

Hvala ti !  clap.gif' alt=':clap:'>

Sad samo da ih docekamo da pocnu da lete iz Bgd a i da vidimo cene.....

i jos samo da cena ne bude 200eu i sve ce biti ok :)

Imaju nekad promocije, ali nisu LCC - ne bi me cudila cena od €200 uopste. Pogotovo ako niko ne leti direktno na istoj destinaciji.

To je OK, ali za početak letenja je nekako normalno da bude promocija.

Samo... kako su krenuli... sumnjam da će biti od aprila :(

Umesto najavljenog 30 marta, Spainair pomerio polazak iz Bgd-a za Barselonu na 14 april !

Karte su pustene u prodaju na sajtu Spanair-a, cena je 169,55 evra za povratnu kartu (sve uracunato). Prvi let koji moze da se kupi je 15. aprila.

Zna li se na koji aerodrom lete, Reus ili Girona?

I kakva je procedura kod njih sa prtljagom,ne mogu nigde da vidim da li ima neka ogranicenja?

A moze se i do drugih gradova u Spaniji ili mi se cini,Madrid za 120,Valencia160, plus takse naravno koje su skoro kao i karta?

A inace i kod wizza je trenutno za recimo jun mesec karta za 20 eura jeftinija, iz Temisvara.

Spanair i zvanično, 3x weekly BEG BCN, ima već u rezervacionom sistemu na sajtu Spanaira.

BEG-BCN

-2-4---  1440  1715  JK172  320  nonstop

-----6-  1755  2030  JK172  320  nonstop

BCN-BEG

-2-4---  1130  1400  JK171  320  nonstop

-----6-  1445  1715  JK171  320  nonstop

170 evra povratna all included.

daju li oni neke promocije, ili je ovo najjeftinije moguce?

Za sada je najjeftinije ono sto stoji na sajtu, a to je 170 evra za povratnu kartu, nadajmo se da ce biti i neka promocija.

Spanair ce leteti do aerodroma El Prat koji se nalazi 15km od centra Barselone, dakle, ne do Djirone ili Reusa, vec na onaj glavni i najblizi gradu.

Povratna do Barselone za 89.55 eura plus 10 eura za placanje karticom, tj karta je 0 eura,a takse 89.55

Ima i karta od 40 eura,a i one od 80 koje su od prvog dana.

Ja sam našla povratnu kartu za 22.07.-09.08. za 90 e ! Čini mi se da je odlična ponuda ! Ipak je to špic sezone. Šta vi mislite o tome ? Da li je sigurno još sada rezervisati ???? Mislim, malo me plaši pošto je ovo ipak Srbija...

proverila ja i nasla povratnu u julu sa svim taksama 90e, ali moze biti i 130e i 170e...

trenutno najelegantnija i mislim najjeftinija varijanta-s Tesle na El prat

Definitivno ću tu i kupiti i to  što pre ! Pa onda dalje od Barse do Malage koja mi je krajnja destinacija... :blob:

Hvala, ali to je previše ! Imam ja varijantu iz Temišvara do Milana pa Malage, ali izgleda da će mi sa Spainairom biti minimalna razlika, i izneće me ukupno 170e ! :dance:

Voleo bi da znam koliko ce te ukupno kostati do Malage jel 170 eur? Kako ides,ja planiram na leto da skoknem do Malage.

• 2 weeks later...

Oko 170 e bi bilo ako idem samo Spainairom od Bga do Barselone, pa istom kompanijom do Malage. Međutim, ako ideš nekom drugom kompanijom, kao što je recimo Vueling, možeš da se prevezeš od Barselone do Malage za 4oe, povratna. Za prvi deo puta sam sigurna kako ću, a za drugi još kombinujem . Pozdrav !

ljudi :) kada se vec pricha  o barseloni na ovoj temi,zna li neko koja je najjeftinija varijanta od barselone do lisabona?  a da nije  :stop:

Imas Ryanair do Porta i Faroa

a koliko znam od Porta do Lisabona ima sat vremena vozom

3 sata se putuje od Porta do Lisabona

Zna li neko koliko je voz od Porta do Lisabona?koliko love

koliko mogu da se setim, prosle godine najjeftiniji voz je bio oko 16eura, a autobus sam platio sa studentskim popustom oko 14eura.

Mene je pre 3 godine izašlo nešto oko 30 e, ali u pitanju je bila prva klasa

(nije više bilo mesta u drugoj, a ja sam morao tim vozom)

Pogledaj na njihovom sajtu

www.cp.pt

ne znam da li je neko vec kupovao karte kod njih al evo da podelim svoje iskustvo :)

dakle nikako mi nije jasan njihov sistem :) sinoc gledao karte i nasao one najjeftinije za datume koji su mi potrebni i kao kupicu sutra....odem kod druga danas i neprijatno iznenadjenje - samo jedna karta od 100eu (na onu od 90eu dodaje se jos 10eu za transaction fee) i ja kupim tu i da kupim jos jednu - 170eu....i sta cu ja kupim i izadju nas karte 135eu po coveku....dodjem kuci i reko da vidim da li sam se zeznuo i naravno da jesam - od kuce sam mogao da kupim jos 2 karte po ceni od po 100eu.....i ja poludim i sta cu......posle 3-4 sata pogledam i za roditelje karte za avgust (moje karte su inace za jul) i reko aj da proverim cenu sada - paf 180eu po osobi........dakle ako kupujete karte kod njih i ne izbaci vam onu najjeftiniju prosetajte po komsiluku i na nekom od kompjutera cete sigurno dobiti jeftiniju kartu ;)

• 3 weeks later...

Zna li neko koliko je voz od Porta do Lisabona?koliko love

koliko mogu da se setim, prosle godine najjeftiniji voz je bio oko 16eura, a autobus sam platio sa studentskim popustom oko 14eura.

tacno 16 evra je IC voz u jednom pravcu, druga klasa

Ja tek sad pročitao da na svakom letu postoje samo 3 ili 4 karte po 99 e sa taksama!

A ja kupio 3.

Sjajno :dance: