Jump to content

Featured Replies

Madrid mi je dugo na umu. I to bas u prolece.  Sta ti trazis? Saputnika ili smestaj?

Ne idem Marta, ali zato u Aprilu. U Madrid sam 9 ili 10 Aprila do 13tog.

Na 10 ili 11 April se igra Real-Barca, za svih koji su za to.

Inace idem u Spaniju od 27 Marta do 13 Aprila.

Ne idem Marta, ali zato u Aprilu. U Madrid sam 9 ili 10 Aprila do 13tog.

Na 10 ili 11 April se igra Real-Barca, za svih koji su za to.

Inace idem u Spaniju od 27 Marta do 13 Aprila.

Jel imas karte? Prosto ih je nemoguce kupiti normalno, samo kod tapkarosa. A kad sam ja hteo da kupim (prosli decembar) bile su vise od 300evra!

Nemam karte  :(

A sto sam malo potrazio po internetu, najjeftinije sto sam nasao je bilo 180eur.

E sad, posto mi ta utakmica uopste nije bila motiv ili cilj putovanja, nego je cista koincidencija ispala da sam tamo dana kada se igra, mislim da ne bih dao te pare za da idem na stadion.  :yok:

Pitacu i lokalce za misljenje, ali ipak mislim da cu utakmicu da gledam na TV.

• Author

Zapravo putujem u Alkalu de Eres nadomak Madrida, treba da ucestvujem na nekoj konferenciji od 10. do 13. marta, za to vreme ce moja supruga biti u Madridu.Posle toga boravicu u Madridu do 17. marta, pa ako neko planira neka se javi, radi druzenja.

Naravno, ako si navijac Reala :)

Ovo bas i nije bitno, jer je finale Lige sampiona, pa moze biti dosta i Italijana, Engleza... ;)

Naravno, ako si navijac Reala :)

Ovo bas i nije bitno, jer je finale Lige sampiona, pa moze biti dosta i Italijana, Engleza... ;)

Nije rec o finalu Lige sampiona, vec o Real-Barcu. Ali sigurno da je ta utakmica u Madridu i Barcelonu ravna finalu Lige sampiona  klanj::

Nisam navijac Reala, pa ni Barce. Ali to je najmanje bitno kad igraju medzusobno.

Nije rec o finalu Lige sampiona, vec o Real-Barcu. Ali sigurno da je ta utakmica u Madridu i Barcelonu ravna finalu Lige sampiona  klanj::

Nisam navijac Reala, pa ni Barce. Ali to je najmanje bitno kad igraju medzusobno.

Moja greska neko je gore pomenuo Ligu sampiona...

Uglavnom, skoro je Gorcin Stojanovic pisao o gledanju derbija u Madridu (inace je navijac Barse)...opusteno, svako za svoje navija i nema teskih reci, a kamoli tuce ;) !

• 1 month later...
  • Author

Upravo sam se vratio iz Madrida i moram da kazem da mi pored muzeja, klubova i ostalih znamenitosti nije palo na pamet nesto toliko glupo kao sto je gledanje utakmice ...

Upravo sam se vratio iz Madrida i moram da kazem da mi pored muzeja, klubova i ostalih znamenitosti nije palo na pamet nesto toliko glupo kao sto je gledanje utakmice ...

Bravo

Jako informativno  clap