Jump to content

Featured Replies

Ukapirala,al nikako da se preracunam kad je u pitanju moj slucaj.Vizu sam dobila 27.10,a otputovala sam 05.11.Mislila sam krajem marta da putujem opet....Bas nemam srece :bang:

pozdrav. Zanima me nakon sta sam poslao dokumente za vizu u Keniju traze me adresu osobe kod koje putujem a ja bih isao tamo onako turisticki pa...sta da radim? Hvala unapred

ja sam mislio da se viza za keniju dobija na aerodromu.....tako pise i na sajtu MIP-a

• 9 months later...

evo da i ovde postavim svoju nedoumicu, kad se kaze 90 dana u sengen zoni jel se misli iskljucivo na zemlje sengen sporazuma i jel kad se udje u sengen zemlje njih interesuje gde sam bila pre i koliko ako ta zemlja u kojoj sam bila pre ne pripada ni eu ni sengen zoni ? konkretno 1 avgusta sam prosla kroz rumuniju i dosla u moldaviju sa vizom na 2 meseca, ona je istekla 1 oktobra, sad sam u transistiji od oktobra  i imam vizu do 12 decembra...planiram 3 decmbra da idem nazad za cg, preko ukraine i rumunije, hocu li imati nekih problema na ukrainskoj i rumunskoj granici ?