Jump to content

Featured Replies

Posted

e ljudi, i ja sam pazario dve do bolonje za mene i sestru, tog datuma..pa ajde ako bude nesto, da se organizujemo pa iznajmimo kombi ako nas je dovoljno i izdelimo troskove...ne znam kako ste se do sada dogovarali, al svako od nas verovatno poznaje nekog vozaca kombija, pa se izdogovaramo oko ukupne cene, ko ponudi najmanje prolazi...

ajde da sracunamo tacno koliko nas ide u bolodnju 30.4

:)

E, ali cena Temisvar-Forli je fenomenalna, nikad nisam video da wizzair ima tako niske cene!

4 RON (1 evro) jedan pravac!!! Sad je valjda tek svima jasno koliko je windjet Nis-Forli preskup :)

Sad imaju super promo (kako i sami kazu) cene...

Ako neko planira da ide u Bolonju,sad je idealno vreme da kupi kartu.

Evo npr. za 1. maj...(tad se svakako odmara :) )

Odlazak 30.4.(petak) iz Tem u 16.20

Povratak 3.5.(ponedeljak) u 20.00 u Tem.

Cena 2 eura+'placanje karticom' 10e = 12 evrica !

Evo posto sam ja ubacio 'buvu' oko ovog datuma i leta,red je bio da i ja kupim kartu  ;D

Hehehe,sve nas je vise...  :banana:

Mozda bi bilo dobro da neko od moderatora otvori novu temu "Prvi maj u Bolonji" (ili tako nesto slicno) i da prebaci tamo ove postove...Da bi videli preglednije ko sve ide,a i da se jos ljudi pridruzi  :pivoooo:

Ja sam mislio u Bolonji... Nisam nesto odusevljen ponudom hotela/hostela po Forliju, a Bolonja je lepo mesto, tako da... ako pronadjete nesto interesantno, pustite ovde... Smatram da je vise od 120 evra za 3 nocenja skupo, a nasao sam neke interesantne ponude u tom periodu preko booking-a

• Author

ja navukao jos jednog druga iz PA.

tako da je nas troje.

mi smo svi na grbaci roditelja, tako da cemo neku ultra budget varijantu.

nasao sam par km severno od centra bolonje fin kamp.

za dvoje, tih 3 dana u satoru 50 evra :)

al ipak, to je sator...nikakav luxuz. tesim se da je italija dosta topla pa nece biti problem a i mi smo mladi pa i nek bude...ako sam mogao 15 dana na jazu da spavam na duseku za plazu, mogu i ova 3 :)

e sad, ovo sto elefteros kaze, 120 evra za 3 dana...to je meni vec strasno...

to je 40 evra po danu, a i u parizu sam nasao skoro duplo jeftinije letos.

postoji jedna budget varijanta koja mi je pala na pamet.

npr, skupimo se nas 6 (NPR) i javimo se nekom hostelu koji nudi ono, krevet u sestokrevetnoj mesovitoj sobi po npr 10-15 evra...dodje nas 6 i okupiramo celu sobu, tako da nam ispadne maltene privatna :)

sta vi mislite, koliko je ta opcija izvodljiva?

jao, hvata me euphorija  :blob:

Nije losa ideja ovo za hostel, u krajnjem slucaju, bilo gde da se smestimo, druzicemo se tamo po ceo dan :)

Pretpostavljam da satore sami nosimo? ili mogu da se iznajme?

npr, skupimo se nas 6 (NPR) i javimo se nekom hostelu koji nudi ono, krevet u sestokrevetnoj mesovitoj sobi po npr 10-15 evra...dodje nas 6 i okupiramo celu sobu, tako da nam ispadne maltene privatna :)

Opcija je izvodljiva meni cak i super,ali...

Evo npr. ja imam 29 god i ne znam koliko je vama mladjima zanimljivo da budete sa nekim 'matorcem' u sobi...

Sto se tice smestaja,ja bih ako ova varijanta otpadne,gledao nesto preko CS-a

(Znaci cs mi je druga opcija)

I poslednja treca mi je neki hostel sa nekim 'strancima' u sobi.

Opcija je izvodljiva meni cak i super,ali...

Evo npr. ja imam 29 god i ne znam koliko je vama mladjima zanimljivo da budete sa nekim 'matorcem' u sobi...

Sto se tice smestaja,ja bih ako ova varijanta otpadne,gledao nesto preko CS-a

(Znaci cs mi je druga opcija)

I poslednja treca mi je neki hostel sa nekim 'strancima' u sobi.

ko te je slagao da si matorac?

sve je to ok!

ko te je slagao da si matorac?

ma ne ynaju pojma.. matori ljudi su oni koji nikuda ne putuju

vise njih  :-[

matori ljudi su oni koji nikuda ne putuju...lepo receno!  :spot:

Nego da se vratimo na 'Bolonju'...  smartass

• Author

e eto, to je onda ono sto trazimo, hostel koji nudi dorm beds u npr sestokrevetnoj sobi(videcemo kad se sracnunamo konacno koliko nas je)

e sad, da li da posalje neko mail tom hostelu koji nudi to sto nam treba sa opisom nase zelje ili samo da se odvojeno najavimo??

pitam jer mozda postoji mogucnost da nas rasporede po 4 razlicite mesovite sobe, a onda se gubi smisao...

pazite, to je samo ideja, ja sam pre 5 godina bio na nekoj exkurziji u hostelu, prvi i poslednji put, ne znam kako funkcionisu te mesovite sobe, al kontam da je to izvodljivo.

ja imam 23 godine, moja seka 19, al smo jako kulturni pametni, :D  imamo misljenje sto se svega tice pa cemo se valjda uklopiti  :fool:

samo jos da smislimo neku kombi varijantu do temisvara. ja mogu da nadjem opciju iz Panceva, ako ima dosta ljudi iz BG-a koji idu, onda se to isplati, al ako je vecina iz NS-a onda ne, jer oni naplacuju po predjenom kilometru. a to bi bilo BG-NS 100 km, NS-temisvar 170 km i temisvar-BG 170 km...to je dosta bas, a ni ne znam da li nama naplacuju i njihov povratak praznim kombijem.

je l ima neko neku ideju sto se toga tice?

Hostel sa spavaonama se lako resava: jedan od vas koji putujete rezervise za sve, recimo, preko HostelWorld-a, i pri tome plati 10% + 1,5 evro za rezervaciju. Moze da se desi da hostel malo zabrlja pa vas podeli kad stignete, ali uz malo insistiranja bi i to moglo da se sredi.

Ovo je ideja, a vi odlucite sta vam ja lakse i bolje :-).

Gledao sam sada preko Hostelworda, i nisam uspeo da nadjem nijedan hostel u Bolonji koji prima vise od cetvoro ljudi po sobi. A i cene su im jake...

Ja sam hteo da dodam na sve prethodne postove nešto za šta se nadam da mi nećete zameriti - dakle, jesam raspoložen za druženje, jesam raspoložen da tamo zujimo po ceo dan zajedno i teramo cirkus, jesam za to da se organizujemo da zajedno idemo do aerodroma i nazad, ali sam isto tako za to da sa devojkom budem u zasebnoj sobi. A pošto je to kao neko iznenađenje, što znači da sve troškove ja pokrivam, od svega što sam do sada video meni je jedino isplativo da uplatim neki hotel. Hostel bi me skuplje izašao za privatnu sobu, imala ona svoje kupatilo ili ne... Nadam se da ćemo se razumeti, ne bih želeo da ispadnem partibrejker 

• Author

ma kaki bre.

tako ce i biti na kraju.

gledao sam i ja cene ubijaju.

mislim da je skoro ista cena u shared i private sobi a to je meni previse...sto da dam 150 evra kad mogu 50...

ja cu biti u kampu.

inace elefteros, potpuno te razumem, ja da idem sa devojkom, ne bi mi palo na pamet da delim sobu...privatnost mazenje pazenje-to je odmor sa devojkom.

poz!

• 1 month later...

Malopre sam bio na sajtu Wizzair-a,bas da vidim da li su im cene i dalje onako niske...

Medjutim, video sam nesto vrlo cudno.

Datum odlaska je ok i stoji 4 ron-a.

Medjutim, datum povratka(3.5-ponedeljak) za koji smo mi uzeli karte uopste ne postoji kao opcija??!!

Ima nedelja 2.5. i ima sreda 5.5.

Ja nikakav mail od njih nisam dobio,ne znam da li je ovo ok??

Ipak moram da se uzbudjujem  :(

Sad sam gledao moje rezervacije na Wizzair-u i ipak su promenili datum povratka!

Nisu me obavestili mailom,a videh pre neki dan da je jos neko spomenuo na forumu da su mu pomerili let bez slanja mail-a...

Dakle umesto 3.5.(ponedeljak),stoji mi u rezervaciji 5.5(sreda).

Meni licno ne odgovara to pomeranje unapred, eventualno da mi prebace za 2.5(nedelja)

Ajde bacite pogled 'Bolonjci' da li je i kod vas to pomereno i za koji datum?

Ajde bacite pogled 'Bolonjci' da li je i kod vas to pomereno i za koji datum?

Moja sestra i njen decko su kupili karte za iste datume i sad su videli da je povratak promenjen sa 3. na 5. maj.

У к....!!! И мени су променили на 05. мај. И шта сад?

С обзиром да постоји лет и 02. маја, да ли је могуће тражити да ако већ нема 03. да нам дају тај?

Probaj da dobijes njihov call centar na ovaj broj: +44 (0) 871 265 7257 (Wizz Air schedule change assistance number). Obicno daju opciju da zamenis datum leta, ali moguce da ces morati da doplatis. Druga opcija je da im otkazes let, onda ti vrate pare na racun.

Moram da priznam da mi wizzair sve vise deluje neozbiljno i nepouzdano. Mislio sam da sam samo ja bio baksuz kad su mi menjali datum leta, ali ocigledno da im je to praksa. Stave 2 leta u 2 dana, pa kad se jedan ne popuni dovoljno, oni ih spoje u jedan, prebace sve putnike i cao, jer im se tako isplati. A sto je neki putnik bas sa ciljem odabrao odredjeni datum, jer mora da stigne tamo negde bas tad, tog dana, za to ih bas briga. Uopste mi se ne svidja to!