Jump to content

Featured Replies

Isti slucaj za let pocetkom juna.

Trebalo je da bude 04.06. a sada je 06.06.

Takodje Bologna-Temisvar.

Valjda je sad konacno, zbog hotela i cimanja  :shockkk:

Meni su ispomerali Temisvar-Pariz

Mislim da je to do novog reda letenja... verovatno su uveli letnji red letenja.

:potty:

evo i ja se interesujem za ovu akciju....doduse malo ranije....planirao sam sa drugarima da zapalim 26.aprila a da se vratimo 30.aprila ili 2.maja... jos nismo kupili karte ali cemo ovih dana...

stvarno bezobrazno od njih da vam pomeraju let ! zato i oklevam da kupim kartu, mozda je bolje da sacekam jos ...ali onda moze cena da skoci....sta mi vi predlazete?

Hocemo li da napravimo road trip po Italiji... Za one kojima je povratak 5.?

Npr. nabavimo neke vozne karte, ili posto ce nas biti i vise od petoro, mozda da se vozimo po ceni jedne, pa obidjemo vise gradova, i mozda uzmemo povratak iz Rima ako budu bile neke promotivne karte?

Dajte neke podatke o popustima za vozove da ne otvaram novu temu.

Neke grupno-porodicno-dnevne karte i sl.

Moze i kad se vratite, jer ja idem kasnije.

• Author

ja sam iz PA, a studiram u NSu, tako da mi je svejedno, nas dvoje se vodimo i iz BG-a i iz NS-a :)

a sto pitas?

nego ljudi, kako da proverim da li su i meni pomerili let? nije mi stiglo nista na mail... :/

Probaj da ides na online check in i mozda ti tu bude pisalo o letu? Sada sam pokusao da to uradim, ali sam igubio papir sa sifrom, a naravno nisam je upamtio :/

Pitao sam da bi se zajedno organizovali oko odlaska do tamo... ja sam mislio da nas ide 8oro sa foruma, a u poslednje vreme se niko nije javljao, pa rekoh da nesto konkretno napisem...

Inace, ja sam iz Beograda

Moja sestra i njen decko (nisu clanovi foruma) idu iz Beograda i pridruzili bi vam se ako ih primate.

I ja sam iz Bg-a.Izgleda da cemo morati neki kombi da organizujemo.Jel ima neko neki konkretan predlog?

Meni nista pametno ne pada na pamet...

Probaj da dobijes njihov call centar na ovaj broj: +44 (0) 871 265 7257 (Wizz Air schedule change assistance number). Obicno daju opciju da zamenis datum leta, ali moguce da ces morati da doplatis. Druga opcija je da im otkazes let, onda ti vrate pare na racun.

Ovaj broj je ok(Hvala Dragance!),sad sam zvao, da promenim povratni let sa 5.5. na 2.5.

Nista nisam morao da doplatim,jednostavno su mi poslali novi mail.

E da, jel se vraca jos neko 2.5. ili se svi vracate 5.5?

@Andrej

najverovatnije su i tebi promenili datum povratka,jer tog leta 3.5. jednostavno nema.

Probaj ovde,pa ces videti...

http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?sid=&module=C3&language=EN

Ja idem 30. aprila i vracam se 2. maja ali bih ostao do 3 maja u Temišvaru. Vrlo sam zainteresovan za podelu troškova, odnosno izbegavanje korišćenja usluga GEA tursa. Inace, ja sam se zeznuo pa sam kupio novu kartu za 2. april umesto da lepo zovem taj broj  :bang:

Znaci, ostajete do 2.? Pa nije ni to lose... Nadam se da nece stici neki astronomski racun za poziv... Mislim da cu i ja da promenim, mada sam u pocetku bio za to da se vratim 5., pa da mozda obidjemo jos koji grad, ali je ovo za 2. ipak bolje resenje...

Sto se prevoza tice... hm, ,mislio sam da neko od vas ima resenje... Ima li neko auto? Ja imam, ali ne i medjunarodnu dozvolu, niti zeleni karton, a ne bih se bas izlagao tim troskovima, pogotovu sto nemam u planu za sada da putujem kolima negde

van...

• Author

ok, i ja se vracam petog...

sto se tice podele troskova, ja imam varijantu za dvoje i to sledecu:

mene, sestru i dvoje putnika ce neko od mojih da odvede do aerodroma, a za uzvrat, kad se vracamo da neko od to dvoje organizuje prevoz nazad... moji su u mogucnosti da voze do tamo, al kad se budemo vracali imaju obaveze.

ne znam, mislim da je fer, ako se neko slaze, moze da se javi...

a ako bas nista bolje se ne smisli, dolazi u obzir neko placanje benzina, al predstave nemam jos koliko bi to bilo(vozimo korolu verso, koja trosi na otvorenom oko 9)

Pa čovek kaže da mu više odgovara 2. maj... Jel bi se još neko vraćao 2. ili 3. u ponedeljak?

Zvao sam malopre i pomerio sam povratak za 2.

sto se tice prevoza, javljam za koji dan, mislim da cu imati neku kombinaciju...

• Author

haha ok, izvini, hteo sam da kazem da su i meni pomerili za peti...ali moj post je upucen svima, a postoji i deo oko dogovora za benzin, tako da moze da se primeni i na vas koji se vracate 2,3 i 5.

nego, zanima me, eleferos, koja je to varijanta da petoro putuje po ceni jedne karte? ta akcija postoji i u Italiji? jesi li siguran, ima li nesto o tome na netu ili nagadjas?

Mislim da je neko vec pisao ovde o tome i to bas za Italiju, a znam da u Nemackoj postoji taj fazon...

Nadam se da nece stici neki astronomski racun za poziv...

Sto se prevoza tice... hm, ,mislio sam da neko od vas ima resenje... Ima li neko auto? Ja imam, ali ne i medjunarodnu dozvolu, niti zeleni karton

Zvao sam preko skype-a, skinuli su mi 1e za oko 5 minuta razgovora.

E sad sto se prevoza tice...

Ja imam i auto i zeleni karton i medjunarodnu dozvolu  ;D

Nije problem nikakav, mozemo i mojim kolima.Nego, tako moze samo nas nekoliko, pa sam zato mislio kombi varijantu...

Racunica je otprilike ovakva:

Bg-Tm-BG 320 km(Via Michelin), auto trosi oko 10l plina, sto ispadne 32l,tj........oko 1600 din

Parking za oko 48h je 120lei, tj............oko 3000 din

Vinjeta za 7 dana je 3e, ali to mogu i ja da castim  ;D

Suma sumarum 4500-5000 din!Podelimo troskove na ravne casti i to je to!

E sad sto se tice broja mesta...Ja plus troje bi bilo ok,mislim da bi vec ukupno petoro bilo guzvanje pozadi(a i zbog mesta u gepeku za stvari, gde vec stoji plinska boca).

Jos jednom samo da kazem da se ja vracam za BG 2.5!!

Inace makina je opel astra '96 god(ako ovo uopste nekoga zanima)

Sad jos ostaje da se dogovorimo ko ce s kim :)

Ja idem sa devojkom, tako da ako se slazes za sad nas ima dvoje, tj. troje sa vozacem :)... Naravno, ako ostanes pri tome da idemo tvojim kolima :)