Jump to content

Featured Replies

Naravno da mozes!

Ali kao sto rekoh, ja se vracam 2.5, a ti si nesto rekao da bi ostao do 3.5, pa cisto da ne dodje do nesporazuma...

A sto se tice povratka, mozemo ako hocete, da provedemo neko vreme u nedelju u Temisvaru, ja ne moram odmah nazad za Bg...Ovo sad mozemo kako hocemo,bitno je da su mesta 'bukirana'  ;)

Dakle ekipa je:

Elefteros+devojka

Kostan

ja

• 2 weeks later...

Hej ljudi,

dali ste mi ideju sa ovo pomeranje leta. Rekao bih sefu da ostajem dva dana manje a ondak da su mi otkazali let i pomerili. Zato mi treba primer kako izgleda taj mail koji su vam poslali da vam je promenjen let (da uradim nesto slicno u Word-u  ::crazy: i to pokazem sefu).

Moze li mi neko prepratiti mail ili bar sta sve pise u njemu.

Hvala puno (trebam mi sto je brze moguce)

Ево да помогнем остварењу овако безобразних идеја  ;D

Дакле, ово је мејл који сам добила од Виза са нешто промењеним линковима, наравно..  ;)

цитирам:

Dear Passenger,

We regret to inform you that there has been a schedule change, which affects your flight under confirmation code *****.

Wizz Air sincerely apologises for any inconvenience the change may cause.

The new flight times are:

30/04/2010 Timisoara 1620 Forli/Bologna 1700

05/05/2010 Forli/Bologna 1235 Timisoara 1505

If the new times are acceptable to you, please confirm this by ticking the acceptance box and clicking the ”accept schedule change” button.

PLEASE CLICK BELOW TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE:

http://209.235.250.198/W6sc/a.........

Thank you!

Please note that your Confirmation Code has not changed.

If you do not accept the new flight times please call one of the Wizz Air schedule change assistance (local rate) numbers. Numbers can be found by clicking the following link:

http://wizzair.com/useful_information/schedule_change/?language=EN

Please do NOT send a reply e-mail, this mailbox is for sending only!

Wizz Air Customer Service

крај цитата

:mah:

• 4 weeks later...

Aj sad, vi sto ste bili do Forli, recite kakva je konekcija Forlija sa okolinu.

Autobusi/vozovi do Rimini, San Marino, Firenza?

Idem ljetos do Italiju pa mi je povratak iz Forlija. A neko prvicno razmisljanje o ruti mi je da cu zadnji dani biti ili u Firenci ili u San Marino/Rimini.

Isto tako, dali je neko otiso do San Marina? Koliko je vredno ostati tamo, ima li se ista interesantno videti?

Aerodrom u Forliju se nalazi takoreći u samom gradu i peške je potrebno nekih pola sata do centra. Železnicom je odlično je povezan sa Ravenom, Bolonjom i Riminijem. Bolonja je železničko raskršće pa iz nje dalje možeš takoreći svuda. Do San Marina mislim da je najbolje ići iz Riminija busom. Firenca je takođe relativno blizu ali ako ideš vozom moraš preko Bolonje. Pretpostavljam da postoji i neka autobuska stanica i busevi do Firence

Aj sad, vi sto ste bili do Forli, recite kakva je konekcija Forlija sa okolinu.

Autobusi/vozovi do Rimini, San Marino, Firenza?

Idem ljetos do Italiju pa mi je povratak iz Forlija. A neko prvicno razmisljanje o ruti mi je da cu zadnji dani biti ili u Firenci ili u San Marino/Rimini.

Isto tako, dali je neko otiso do San Marina? Koliko je vredno ostati tamo, ima li se ista interesantno videti?

Ja sam konkretno bio u Bolonji i Redjo Emiliji.Vozom od Forlija do Bolonje ti treba oko 45 min. R vozom i kosta 4.8 e.Ovi vozovi idu na svakih pola sata otprilike.Jos toliko vremenski i novcano treba od Bolonje do Redjo E.

Od samog aerodroma u Forliju do z. stanice imas oko 3 km i ako volis da ispesacis treba oko pola sata kao sto je kostan rekao.Alternativa ti je taksi 11 e(ako budes ovako isao gledaj da sednes sa jos nekim ljudima zajedno u taksi,pa da podelis trosak) ili bus koji ide jednom u nikad(bar je tako lose isao kad smo mi sleteli)

Nego sta bi za ono kod sefa,jel prosla fora?  ;D

Nego sta bi za ono kod sefa,jel prosla fora?  ;D

Pa nadam se da je prosla  ;D (tj. nadam se da ne misli sada da ga lazem  :LOLLL: )

Uradio sam jedan mail, u Word preneo confirmation mail sa svih slicica i linkova (Easyjet ima sarene mailove  ::artist: ), promenio tekst sa onim koji mi je Zelenkapa dala (jos jednom, puno hvala  klanj:: ) i pokazao to sefu (plus i ispricao pricu kako low-cost kompanije znaju to da urade, izveste te za promenu leta zadnji dan pre isteka dve nedelje prije leta, bla bla bla  :shockkk: )

Ja sam uzeo dva dana plus  :dance:

Ћао огледало!

Драго ми је да је упалило  :)

Иначе наша група је ишла из Форлија за Фиренцу и могу рећи да није тако сјајно повезан, тј. имаш наравно воз, који иде преко Болоње и нажалост тај јефтини, регионални није тако чест до Фиренце, тако да нама није одговарало да чекамо читаво вече до тог воза, али то све наравно зависи од тога кад је лет и сл... скупљих возова наравно има много чешће.

А мислим да се у Италији много више користи воз, тако да аутобус баш нисмо нашли за ову релацију, али више се нисмо ни трудили да тражимо неке комбинације пошто смо се снашли на други начин, тако да ово треба проверити...

Толико од мене, надам се да је корисно  :mah:

Hvala na odgovora do sada.

Jas sam po nekim foruma procitao kako ima voz Firenca-Faenza i da je bar krajolik puno interesantniji od relaciju Firenca-Bologna, a plus i dosta jeftiniji. Treba da proceslam jos  :comp: