Jump to content

Featured Replies

Posted

Vec duze vreme planiram da castim sebe parom kamasni za cokule.

Dobro dodju po ovom sneznom vremenu kada se uputim van "civilizacije".

Ako neko ima neke koje zeli prodati, moze me smatrati zainteresovanim za tu vrstu robe  :)

Prosetaj se do Intersporta, oni imaju sasvim solidne Mckinley kamasne. Ne secam se cene, ali mislim da nisu preterano skupe, moguce je i da su trenutno na snizenju...

• Author

Ta setnja ce svakako da padne ovih dana, iako do sada kod njih nikada nisam pazario... Uvek se nadje jeftinije  ;)

Ne bih hteo da te lazem ali mi se cini da su par hiljada. Mislim da su izmedju 1000-2000, ali ovo ipak prihvati kao davno secanje na neku cenu koju sam video.

Mckinley u Intersportu su 1299 din. Inace, trenutno je snizenje, 50% na sezonsku robu, ali ovo naravno ne obuhvata Mckinley asortimana.

• Author

Sad sam dosao iz Intersporta u niskom Merkatoru. Krecu se od 1799 do 1999. Mislim da su sve McKinley.

Za te pare mogu d anadjem i dva satora ako se potrudim.

Dakle, ako neko ima kamasne viska, svaki dogovr je moguc  ;)

A ako nema, molim lepo, drago mi je sto smo saradjivali  :D

Jednom prilikom sam upoznala coveka koji je sebi sasio kamasne od starog kisobrana  ::crazy: kaze tog materijala uvek ima koliko volis u kuci, a i radi posao...  :D

Nisam probala, i ne znam koliko je materijal zaista praktican, ali mozda bi moglo biti izvodljivo... pa eto, ako ti se ne daju pare...

• Author

Interesantno...

Ja to pravim za jednokratnu upotrebu od plasticnih kesa i selotejpa, nego racunam red bi bio da nabavim "prave"  ;)

• 4 weeks later...

Uvek možeš napraviti sebi od recimo šatorskog krila (na vrhu, na delu koji dolazi ispod kolena uvučeš pertlu da može fino da dihtuje), a ako si za fensi varijante, ušiješ i rajferšlus. Ja imam jedne takve već godinama i rabim ih baš.

Ja sam se oduvek pitao cemu to sluzi?

Video sam ljude na fruskogorskom maratonu da to nose i to neke najlonske, ali nije mi nekako logicno da na +20 imas nesto tako na nogama.

Jedino sto vidim logicno je da ti ne upadne prasina u patike, sto opet nekako deluje...  :potty: