Jump to content

Featured Replies

Posted

Stvarno mi nije jasno zasto se moji postovi brisu sa foruma? Niti su uverdljive sadrzine niti imaju psovke u sebi! Molim administratore da mi objasne!

PS: Do sada su mi izbrisana 4 posta:

1. Komenatar na konstataciju da je NS malo selo a BF veliko selo!

2. Pesma koju sam napisao za Irenu! (pride izbrisani su i Irenini postovi i komentari na moju pesmu)

3. Moje pitanje da li neko poznaje nekog coeka iz NS ... zaboravih mu ime vece!

4. Moje pitanje zasto mi se brisu postovi!

Mislim da nije fer. Nisam nicim prekrsio pravila foruma i mislim da zasluzujem obrazlozenje! Vecina vas me zna uzivo, i mislim da ste videli da nisam toliko los coek i neznam zasto ova diskriminacija!

ja te ne znam, kiko, ali ako je tacno sve sto si naveo ovde, podrzavam apel da se tvoji postovi vrate ili bar da se vise ne brisu, pogotovo ne bez obrazlozenja i obavestenja na tvoju adresu... ne znam ja puno o forumima i odrzavanju reda na istim, al to mi je nekako blisko zdravom razumu, ili tako necem...

kad tad do ovoga dodje na svakom forumu koji pochne da se shiri...

ja sam uvek za to da se posalje mejl za svaki obrisani post koji nije spam...

Kiko, ako ti je za utehu - uspeo sam da uhvatim tvoju Devojku upucenu kao izvinjenje Ireni ?:music:

I podrzavam te potpuno, jer ti si Drug Zasluzni Clan, i ne znam sto bi tebe neko uznemiravao i cenzurisao. Ovo ozbiljno kazem.

A i negde skoro videh post na temu malog i velikog sela, mozda je davnasnji, ali eto... ne secam se ciji je, ali je postojao.

ali nema tu nikakve diskriminacije, i zashto nashi ljudi odmah sve prime lichno?!

pratim ceo forum koliko mogu, pa evo sta sam primetio..

1. Komenatar na konstataciju da je NS malo selo a BGD veliko selo!

ali taj komentar je bio da su ova dva samo sela, a Nish grad. Takodje, bio je totalno nevezan za temu.

2. Pesma koju sam napisao za Irenu! (pride izbrisani su i Irenini postovi i komentari na moju pesmu)

a jebiga, pesma jeste bila simpatichna kao i cela konverzacija izmedju vas dvoje, ali jbt to se radi na private, prochitao sam par stranica pre te iste gde se taj razgovor vodio, i stvarno je odskakalo od teme, da ne kazem da uopste nije imalo veze sa temom vec je bio privatni razgovor.

3. Moje pitanje da li neko poznaje nekog coeka iz NS ... zaboravih mu ime vece!

za ovo vec ne znam, nisam video taj post.

4. Moje pitanje zasto mi se brisu postovi!

hm :)

E da, ne cini mi se da se samo tvoji postovi brishu! To apsolutno nije tachno! Brishu se svi postovi koji totalno skrecu temu, nemaju vezu sa njom, ili su privatne poruke nekom od clanova, ili sta znam, neka kombinacija ovih. Tim principom kolko-tolko je prociscena tema o stopiranju, stopiranju i zenama, Istanbulu...

Uopste ovo nije neki mnogo strog forum, mozete da primetite da su mnoge teme skroz slobodne, pise ko sta hoce kako hoce, npr. najvise u temama vezanih za akcije i okupljanja, sto valjda tako i treba da bude. Ali, na primer, u temama koje su 'malo bitnije' npr. u onim gde postoji puno informacija kako i shta uraditi za neku destinaciju/metod putovanja isl isl, post tipa 'mmmm zene.' sigurno bice obrisan, valjda je jasno zasto - da bi nam nash dragi forum bio chitljiv, uredan i koristan.

eto :)

MMmda!

kad tad do ovoga dodje na svakom forumu koji pochne da se shiri...

ja sam uvek za to da se posalje mejl za svaki obrisani post koji nije spam...

Slazem se skroz na skroz, i zamolio bih sve koji brisu postove da napisu objasnjenje osobi kojoj su obrisali post, ako naravno nije spam... U suprotnom brisanje postova je totalno NEFER!

Naravno , svi treba da budu svesni i koja je prvenstvena svrha ovog foruma, dakle razmena informacija uz naravno i medjusobno upozavanje... pa , budite dobri!

Ove dve stvari ukombinovane... su kako treba da bude...

:mrgreen:

Dok ne izađo preko grane i ja mislio Beograd grad  ::crazy:

Ne zove li se ovaj deo foruma Trice i kucine, namenjen bas takvoj inspiraciji koja nema veze sa bilo kakvom konspiracijom protivu ovog naseg lepog Mesta?  :-D

Objasnjenje je na mestu, kao i pobuna. Bilo bi lepo i korisno da se javi mailom da je i zasto je navedena poruka skinuta sa foruma.

Kad bi svima javljala mailom iz kojih razloga je jedan post izbrisan slala bih milion mailova. Mislim da govorim u ime svih moderatora na ovom forumu.

:-)

Omu nema niko nista protiv vasheg lepog mesta ali necemo gurati po forumu kao "ja zivim u gradu, svi ostali zivite na selu" pricice. Kakvo je to ponashanje?

:shockkk:

sasvim je sigurno da je neophodno poslati mejl zasto je neki post obrisan, otkucati 2 reda nije toliki posao, a i ja ne mogu da poverujem da se brisu hiljade i hiljade postova.. ako je tako, nesto nije u redu s clanovima foruma, kad se ne bune vise, a bogami ni s pravilima, ako bolje razmislim.

lakshe je poslati mejl odma` nego ovako posle raspravljati kad taj chiji je post obrisan pokrene uvredjenu temu (kiko ovo se ne odnosi na tebe i ovu temu nego generalno)...

a i potpuno je drugachije kad kika koga svi znamo napishe neshto diskutabilno, ipak chovek ima odredjene zasluge nego kad se registruje neko nov i nepoznat i napishe "moj pas nema nos"!

ma sushtina je da moderatori poshalju mejl kad brishu post i zivot je lep!

moj pas nema nos!

:fool:

Omu nema niko nista protiv vasheg lepog mesta ali necemo gurati po forumu kao "ja zivim u gradu, svi ostali zivite na selu" pricice. Kakvo je to ponashanje?

:shockkk:

Šala?? zvizhd

ma sushtina je da moderatori poshalju mejl kad brishu post i zivot je lep!

Tačno tako.? :banana:

Pa da se i ja pridruzim prvom internet protestu protiv brisanja postova.  :gossip:

Bez obziraciji post bio, ako ne sadrzi psovke, uvrede po bilo kojoj osnovi, reklame ili tako nesto, NE SME se brisati.

Apelujem na moderartore, da to ne rade.

oprevdanje da post nema veze sa temom ili da je to upuceno nekome nisuodrziva je 64.264% foruma i prestavljaju prepucavanja, sale i stvari koje nemaju bas veze sa temom.

Akoadministratori obrisu post red je da mailom ili privatnom porukom obaveste onoga koji je post poslao.

• Author

Ja se zahvaljujem onima koji me podrzavaju a onima koji me kude moram da dam objasnjenje!

1. Komentar za NS i BG je dao neko druhi ... da su malo i veliko selo a ja sam se samo nadovezao da je Nis grad i na kraju posta sam stavio smesak ... sto ... koliko sam ja upucen u internet u svakom chatu i forumu znaci SALA! Ja Srbiju volim vise nego ista drugo, i svako njeno parce i nikad nisam imao protiv novosadjana a ni protiv beogradjana nista ... a i oni koji me bas znaju znaju da se osecam polubeogradjaninom jer sam najlepse godine zivota proveo tamo! Gotovo sam 100% siguran da se moj post nebi brisao da je glasio "E nije istina ... NS je grad!" Dakle ruzno je sto ste obrisali taj post a ako je trebalo objasnjenje mogli ste da mi posaljete mail. Dakle ponavljam ... bila je SALA i ako sam time nekog uvredio IZVINJAVAM SE!

2. Slazem se da nije imalo veze sa temom ali nije bilo psovke kao u Markovom postu koji pride jos nije izbrisan. Dakle slazem se da je bilo van teme ali se takodje slazem i da je tema vec poprilicno istrosena i da su na toj temi svi vec dobili potrebne informacije pa smo se malo nasalili ... Opet mislim da je trebao da mi se posalje mail sa upozorenjem!

3. Nisi mogao ni da ga vidis jer je izbrisan posle 2 minuta.

4. Nisam ni rekao da se samo moji postovi brisu i ... gle cuda ... pa meni su bas izbrisani postovi sa foruma koji su vezani za akcije i okupljanja i to posle odrzavanja tih okupljanja ... dakle sale na racun onoga sto se desilo na okupljanjima!

eto :)

Za kratko vreme, koliko obitavam ovde, mogu primetiti (bez ikakvih zluradih namera i apsolutno nepristrasno, jer nikoga ovde ne znadem ni personalno ni cyber...), da je ceo forum poprilično privatizovan i izolovan, i da se iz teme u temu ista grupa ljudi bavi privatnim rabotama... ?to u su?tini nije lo?e, ali neki new newbie mo?da to neće tako shvatiti... Mo?da nije lo?a ideja (a mo?da to već i postoji), neki java chat unutar sajta...  serenade 

sasvim je sigurno da je neophodno poslati mejl zasto je neki post obrisan, otkucati 2 reda nije toliki posao, a i ja ne mogu da poverujem da se brisu hiljade i hiljade postova.. ako je tako, nesto nije u redu s clanovima foruma, kad se ne bune vise, a bogami ni s pravilima, ako bolje razmislim.

To znaci da postoje neka pravila van onih o lepom ponasanju i funkcionisanju zdravog razuma  ::crazy:

Ups...izvinjavam se onda sto redovno jedem dok kuckam postove ( hocu smajlija koji jede, ovo su sve pijandure  :ll: )

Za kratko vreme, koliko obitavam ovde, mogu primetiti (bez ikakvih zluradih namera i apsolutno nepristrasno, jer nikoga ovde ne znadem ni personalno ni cyber...), da je ceo forum poprilično privatizovan i izolovan, i da se iz teme u temu ista grupa ljudi bavi privatnim rabotama... ?to u su?tini nije lo?e, ali neki new newbie mo?da to neće tako shvatiti... Mo?da nije lo?a ideja (a mo?da to već i postoji), neki java chat unutar sajta... serenade

Dobro covek rece (napisa)

I jos nasto...LAZARE VRATI SE  :cry22: :cry22: :cry22:

@Jovan: ali shta je sushtina po mom misljenju: imash npr. temu o tome gde i kako stopirati u Srbiji, i tako krene tema manje vishe lepo, svi neshto dodaju shto znaju, neko neshto pita, neko odgovori, i onda krene pet-shest postova koji veze s vezom nemaju sa navedenom temom, ili su samo prosti smajliji, ili shta znam shta. Onda krenu opet 'dobri' postovi, tj. oni koji imaju veze sa temom. Shta tu raditi? Moje je misljenje da treba da drzimo takve teme u relativno urednom stanju, da nam ne bude npr. tema o autostopu na npr. 19 stranica od kojih je npr. prvih 3 korisno a posle su 95% privatne diskusije, shale, zajebancije itd, a onda se negde izmedju nadje po koji super koristan post. Chemu to, ko ce uopshte sve to da chita? Mislim da je to boljka mnogih foruma, a ovaj nash opet ima neke skroz da ih nazovem 'ozbiljne' tj. pouchne teme, pa zashto da to 'razvodnjavamo', kapiras?

Po meni, bolje 3 strane iskljucivo priche o toj temi, nego 7+ sa digresijama.

Ovo ne podrazumevam za Trice i kuchine, poneke teme sa korisnih sajtova, vecinu sa Akcija i okupljanja..

@Kika_vts: nemoj tako, mislim da nisi u pravu, meni se ipak uchinilo da je cela ona diskusija izmedju tebe i Irene79 (izvinjavam se ako nije bila ona :) bila skroz van konteksta, a na istoj stranici je bilo dogovarano o datumu i mestu skupa, tako da shta znam..

@SVI: ali uopshte, chemu ovolika zbrka i galama :) (bar ja) nisam primetio neki ozbiljni teror i kao neka brisanja ovo ono, ne znam, malo postujem pa verovatno zato ne primecujem.

kakva crna obavestenja, ma dajte, pa nije smak sveta. Jednostavno, ako neke lepe teme sa milion korisnih informacija treba da ostanu 'chiste' onda shta, koga upozoravati o bilo chemu? :)

upozorenja mogu da se shalju spamerima, besposlenim likovima shto nemaju shta da rade pa nam kvare forum itd itd a takvih medju nama nema =]

@Baksuz: ma daj, svrati na neko okupljanje/akciju i promenicesh mishljenje ;) java chat, hm, predlagah to Lazaru (gazdi) al' njega to mrzi. i ja mislim da bi bilo super i predlazhem da se zove 'chatalitza' =]

• Author

Samo sam se lose osecao zbog brisanja mojih postova ... to je sve. Mislim da nikom nije pravo kad mu se postovi obrisu ... al dobro. Sto se tice tvoje konstatacije da je bolje imati 3 kvalitetne strane nego 10 losih i tu se slazem! Al ipak ... i malo sale nije na odmet. Sto se tice chata ... netreba nam ... vecina nas je na msnu pa se lepo pricamo ... mozda da otvorimo topic gde ce svi da ostave msnove pa da se dodamo medjusobno. Sto se tice okupljanja ... to je prava stvar! Pozdrav i bez ljutnje i ... nemo mi vise brisete postove! :)

:LOLLL:

josh uvek nema dovoljno chlanova da bi se ubacivao javachat...

ali uskoro bismo najverovatnije mogli pocheti da razmishljamo o mogucnosti za eventualno prihvatanje ideje o potencijalnoj realizaciji instalacije javachata na sajt..  zvizhd

e pa drugari posto se konacno objasniste i izmiriste i pomenuste me nekoliko puta evo i zaprske da nesto kaze  :-D

ja da budem iskrena nisam ni obratila paznju da su mi postovi izbrisani, ali je tu bilo budno oko bata kileta...no sta je tu je ...pesme mi zao  :happyyy: to mi je omiljena  :dance:

za kraj samo da dodam nije fer da vi brisete nase postove bez obrazlozenja  a mi ne mozemo da brisemo vase cccc

salim se razmislite malko drugi put , nije tesko biti fin!  lol::

tiranija, shta cesh. sreca da nam je tiranin no.1 na odmoru, inache bilo bi svashta.

nego pishite vi pesme na private, izgleda je to resenje, hm.

nego a da brishemo i ovu temu a?  :spot: iz prostog razloga, nastavimo li ovako, otici ce ova tema visoko visoko na statistici (posecuje li iko to?) a to nije bash nesto pohvalno =]

Ima i drugo resenje a to je zakljucavanje... i tako zakljucano... dogovorili smo se da oni koji brisu postove moraju imati valjan razlog za to , a oni koji postuju nece floodovati teme koje su iskljucivo korisne... postoji mesto za sve pod ovim nasim Suncem  :-D

Radujte sja, a tema je zakljucana !

:mrgreen: