Jump to content

Featured Replies

Posted

idem za Temisvar 11. februara a vracam se 16. i treba mi prevoz iz Novog Sada i nazad. Ide nas dvoje,a kontaktiracu i brojeve koje sam ovde nasla, a ako ima jos nekih novosti u vezi sa prevozom iz NS, eventualno ZR bice vrlo korisne  :)

Potreban prevoz iz Temisvara(aerodrom) 12.02. slece cini mi se oko 18:00  po Rumunskom vremenu ...prevoz do Srbije,BG;NS....za 2 osobe...

i nazad 19.02. ujutru oko 9,10 do aerodroma isto za 2 osobe..

Ide li neko???

Ako se ne snadjes, a ti lepo za BG, pa uzmes kombi Gea tursa, 40 evra povratna, vozi te pravo do aerodroma, u vreme kad tebi odgovara.

• Author

Hvala Dragance! To mi je neka rezervna opcija, mada mi se ne isplati bas ni zbog vremena ni zbog para, posto cu kruziti okolo a treba da platim i gorivo do bg, sto mi onda dodje oko 50-60 evra sve zajedno.... :( Gea je idealna ako se ide za Budimpestu, lepo te pokupe iz NS, i direkt za aerodrom...

U svakom slucaju i dalje trazim opcije, a ovo mi ostaje kao rezerva....

Hvala Dragance! To mi je neka rezervna opcija, mada mi se ne isplati bas ni zbog vremena ni zbog para, posto cu kruziti okolo a treba da platim i gorivo do bg, sto mi onda dodje oko 50-60 evra sve zajedno.... :( Gea je idealna ako se ide za Budimpestu, lepo te pokupe iz NS, i direkt za aerodrom...

U svakom slucaju i dalje trazim opcije, a ovo mi ostaje kao rezerva....

Pa idi onda kolima za Temisvar i ostavi ih tamo i pokupi u povratku.

kako je dizel dosta jeftiniji u rumuniji interesuje me na kojoj pumpi sipati? :) ima li razlike bilo u ceni bilo u kvalitetu? :)

kako je dizel dosta jeftiniji u rumuniji interesuje me na kojoj pumpi sipati? :) ima li razlike bilo u ceni bilo u kvalitetu? :)

Pa i nije vise toliko jeftiniji, nesto malo manje od 10%, s tim sto oni imaju samo EVRO dizel. Ja iskljucivo sipam na OMV ili ROMVE pumpama (obe su u vlasnistvu OMV-a) jer sa drugima sam imao losa iskustva (LUKOIL zaobilazi u sirokom luku).

Ja licno nisam oseti neku razliku u kvalitetu ma da se prica da oni imaju kvalitetnije gorivo. A kad sipas dizel onaj jeftiniji ima nesto biodizela u sebi e sad ako ces natociti do vrha i hoces da ti traje rezervoar mesec dana izbegavaj biodizel jer on gubi svojstva vremenom.

Granični prelaz Đala je je najopušteniji prelaz na svetu. Kada smo elefteros i ja bili, nije bilo nikod sem nas na granici. Jedini problem je što radi samo do 16h.

ja sam isao na Djalu pre mesec dana.. nigde nikog... u letnjem periodu radi do 18h...

Pa i nije vise toliko jeftiniji, nesto malo manje od 10%, s tim sto oni imaju samo EVRO dizel. Ja iskljucivo sipam na OMV ili ROMVE pumpama (obe su u vlasnistvu OMV-a) jer sa drugima sam imao losa iskustva (LUKOIL zaobilazi u sirokom luku).

Ja licno nisam oseti neku razliku u kvalitetu ma da se prica da oni imaju kvalitetnije gorivo. A kad sipas dizel onaj jeftiniji ima nesto biodizela u sebi e sad ako ces natociti do vrha i hoces da ti traje rezervoar mesec dana izbegavaj biodizel jer on gubi svojstva vremenom.

pa na sajtu amss pise da je oko 0.85eu litar a kod nas je sada oko 1.1eu tako da to i nije zanemarljivo ako je tacno :) jel to znaci da je taj sa bio dizelom kosta 0.85eu?

Ne znam sta kaze auto moto ali kad sam se vracao iz Temisvara pre nedelju dana bio je preko 90 evro centi, ne znam tacno ali cinimi se oko 0.93-0.96eur a kod nas je bio oko 1.02eur e sad racunaj tu i promenu valute, ako placas karticom isplati se jedino da punis do vrha rezervoar.

E, vise, koliko halabuke oko tog puta za Temisvar :) Posto je trziste razradjeno, mogao bih da organizujem coveka koji bi vozio ture, ako nekog zanima, profi vozac, iskusan, a i inace vozi ljude na aerodrom povremeno. Samo, valjalo bi da pogodim dobru cenu, mislim da bi to bilo dobro za sve. Posto je on u Kikindi, verujem da bi mogao dolaziti do NSa i po Vojvodini, ali bi mozda bilo jeftinije da dodjete busom do Kikinde, pa da vas on vozi do Temisvara. Ima li zainteresovanih za tako nesto?

Ja sam isto sa dosta slobodnog vremena, a pritom iz Novog Sada...mogao bih voziti takodje uz predhodni dogovor (uz naravno potpuno normalnu cenu bez ikakvih sitnih slova i dodatnih troskova  :spot: ).

Izbaci svoju cenu pa da vidimo.

Relacija Novi Sad - Temisvar (aerodrom) je oko 170km

Relacija Beograd - Temisvar (aerodrom) je oko 175km

Vinjeta za 7 dana je 3 EUR

pa napravi kalkulaciju i ko zna mozda je ovo samo pocetak jednog unosnog posla ;)

Ha, tamo-nazad je realno negde oko 2.500din !

Jedino sto ja nikad nisam racunao amortizaciju niti znam kako to neko racuna  :o !

I dodatna mogucnost (svakako uvek povoljnost) ako bi se poklopilo da nekog cekam za povratak, pa da onda te "dve grupe putnika" bukvalno i dele troskove izmedju sebe... ;)

Mislim da sam ti nasao musterije za 2. februar u pravcu za Temisvar :)

Ostavi telefon ovde na diskusiji pa da mogu i drugi da te kontaktiraju.

I samo vodi racuna da ti treba zeleni karton (1000din) i medjunarodna vozacka (mislim da je 1500din) ma da je meni nikada nisu trazili.

Ako ugovoris vise od jedne ture uzmi odma vinjetu od 7EUR ona je za mesec dana.

Ne znam koja kola imas ali u zavisnosti od starosti, kilometraze, motora (benzin/dizel/gas) kola se racuna amortizacija. Nova sluzbena kola se na zapadu amortizuju za 3 do 5 godina a kod nas ide i do 10. Ako te zanima racunica posalji mi na PP i izracunacu ti amortizacju po kilometru :)

Un I.Q. ue - pogledaj privatne poruke.  Možda upravo dobiješ prve mušterije. :)

Odgovorio ;)!

Nego, u isto vreme proveravam ove vozove u Italiji, trazim smestaj u Barceloni, pokusavam da nadjem neki minibus za 20 osoba (kojih verovali ili ne u NSu ima jedva 2.5  :? )...

4.febr moze :D

Vikendi su mi mali problem, ali ni to nije neresivo, ako je dogovoreno unapred ili ako nije sredisnji deo dana...

U kolima jedino nije dozvoljeno pusenje  :P , pauze su zato uvek moguce, a naravno i po dogovoru zadrzavanje u Zrenjaninu na sladoledu, obilazak Temisvara (ne samo fancy jurcanje na aerodrom  ;) )...

Pih, ja dao ideju i na kraju mi propade biznis :) Ko mi kriv kad nisam patentirao odmah ;)

Ima tu dovoljno posla  :spot:

Uostalom, ja imam svojih poslova, pa necu moci uvek...sto vise nas, manje posla za Geu  :roll:

• Author

Ja i dalje trazim prevoz iz ns za temisvar 11. feb a povratak 16. ....kako se ovde ide na private radi nekog konkretnijeg dogovora s potencijalnim vozacima :) ? hvala!

Guest
This topic is now closed to further replies.