Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Ali s'tim da u Vrscu autobuska i zeleznicka nisu jedna pored druge,pa sad sal ces stici onda taksijem od autobuske do zeleznicke pre nego sto krene taj voz... :roll:

Ne da nisu blizu nego su izrazito udaljeni... ;)

Ali s'tim da u Vrscu autobuska i zeleznicka nisu jedna pored druge,pa sad sal ces stici onda taksijem od autobuske do zeleznicke pre nego sto krene taj voz... :roll:

Ne da nisu blizu nego su izrazito udaljeni... ;)

Ako vec ides busom koji ce da te od BG-a do VS-a ojadi za 1100 dinara iako ima nepunih 90km trazi vozacu da ti stane na stanici "kod podruma". To je redovna stanica cim se udje u grad i prodje ispod podvoznjaka, a od nje do zeleznicke imas oko 15 minuta laganijeg hoda il ako hoces da trcis oko 5 minuta

Za popodnevni polazak iz Vršca i jutarnji dolazak u Vršac je organizovan autobuski prevoz od železničke stanice Beograd do železničke stanice Vršac i nazad, kao i do sad, ali za jutarnji polazak iz Vršca i popodnevni dolazak u Vršac nažalost nije!

• 3 months later...

Ljudi, ima li nekog da leti iz Temisvara 14-og oktobra, ili da se vraca 17-og oktobra nazad za Bg? Putujem u ovom periodu, pa bi bilo lepo da podelimo troskove. P.S. Nemam svoj auto. :)

• 3 weeks later...

Ljudi, da li neko ide kolima u Temisvar ili Arad  u petak 9.-og novembra? Iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina... Imam let iz Arada u subotu oko podneva.

Ako neko ide iz NS ili ZR na let za Milano 21. novembra, moj brat ide pa moze deljenje troskova.

• 2 weeks later...

Golosina u koje vreme krećete i odakle?

Taj let je u 6h30 po rumunskom, odnosno u 5h30 po nasem vremenu.

Trebalo bi oko 4h (po nasem) biti na aerodromu.

On bi krenuo iz Zrenjanina oko 1 posle ponoci negde. Treba mnogo manje vremena u principu, ali za svaki slucaj.

• 2 weeks later...

Ide li neko u Temišvar u sredu, 21.11, na jutarnji let za Bergamo?

Moj brat ide iz Zrenjanina, pa bi moglo da se nešto iskombinuje oko podele troškova...

• 4 months later...

Ide li neko iz Novog Sada za Temisvar, 20.03. na let za italiju, da delimo troskove

Sanse su mi verovatno minimalne, ali hajde da probam - da li neko dolazi u ponedeljak kasno uvece u Temisvar? Meni bi trebalo do Novog Sada, ali mozemo se dogovoriti i za Beograd...

Da li neko ima parking kartu za aerodrom u periodu 9.4-13.4.2013.?

Da se dogovorimo za cenu.

HITNO!

Kad zvanicno krece voz iz Temisvara za Vrsac, ne razumem da li su na ZS vec uracunali +1 ili trebam sam to da uradim? I ako moze neko da postavi red voznje Temisvar - Jimbolia...

Info mi vredi samo narednih par sati, hvala!

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Da li neko ima parking kartu za aerodrom u Temišvaru u periodu 1.10-12.10.2013.?

• 3 weeks later...

Kupio bih kartu za temišvarski aerodromski parking od 1.10 do 31.10.2013 s tim što bi je koristio prvih 13 dana. Ima li zainteresovanih za podelu troškova?

• 2 weeks later...

27. 10. 2013. Imam dva-tri (mali kabinski prtljag), mesta Novi Sad-Temišvar.

Da li ide neko za Temišvar u sledeće dve nedelje iz Beograda??

imas one svercerske autobuse sto idu petkom i subotom..

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.