Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Mi smo "na tamo" rezervisali tako da tu nema pomeranja...za povratak nismo jos ali vidim da izgleda Madrid-Temisvar nema ispod 29.99. Da li si naleteo nekad na nizu cenu za ovaj let ili...ako je ovo najnize, da bukiram?

Imas li neku preporuku za smestaj u Madridu (bicemo 2 noci-3 dana).

ja sam platio 29.99+5eu za karticu jos pre mesec - dva tako da mislim da je to to i da ne moze jeftinije osim ako ne bude neki dan akcija ono 10% off i slicno ali to je stvarno mala razlika a moze da poskupi. Sto se tice smestaja u Madridu ja cu najverovatnije biti kod druga tako da ne znam nista o ho(s)telima

Plus, trazi se neko da delimo troskove mesecne, rtomesecne, polugodisnje ili godisnje karte za parking u TSR.

Znam, termini su daleko ali...bolje na vreme...

Ja se prijavljujem za 15. - 24. septembar.

Trebala bi nam tromesecna ....da nadjemo jos jednog....i svako po 100Lei..25e. Moze i dvomesecna ali je mala razlika plus neko treba da putuje izmedju nasih termina...Kako god...

Ja idem u sledecim terminima, pa ako neko zeli za 10e po pravcu neka se javi !

15.8.; NS - TEM; rano ujutru oko 3h polazak; dva slobodna mesta.

15.8.; TEM - NS; polazak najkasnije u 10h; tri slobodna mesta.

16.8.; NS - TEM; polazak oko 6h; dva slobodna mesta.

16.8.; TEM - NS; moguc dogovor oko polaska; dva slobodna mesta.

25.8.; NS - TEM; polazak oko 6h; dva slobodna mesta.

Pozzz

Ja se prijavljujem za 15. - 24. septembar.

Trebala bi nam tromesecna ....da nadjemo jos jednog....i svako po 100Lei..25e. Moze i dvomesecna ali je mala razlika plus neko treba da putuje izmedju nasih termina...Kako god...

Da.

Znaci , vazila bi do 15. decembra.

123  ??

Da....sto znaci da mozemo da je iskoristimo jos po jednom.....

ako je ti kupis 15.09. traje do 14.12.

15.-24.09. i 13.-22.10. zauzeta.

U ponedeljak, 30. avgusta 2010. u 16:45 po lokalnom vremenu stižem iz Pariza u Temišvar.

Zainteresovan sam da podelim sa nekim troškove puta jer mi se ne čeka jutarnji voz do Beograda, a mini-busevi su skupi.

Hvala unapred !

jao koji bedak :( ja letim 15.10. za milano i 25.10. se vracam iz madrida :( za malo da se idealno uklopimo......

Ako se ne varam mi se poklapamo sa terminima...pogledaj gore moje datume i vremena.

Jedino ne znam da li ides iz Novog Sada ili Beograda!?

mozda nam se poklapaju dani ali ne i meseci :) ja idem u oktobru ti u avgustu :) uz to ja idem iz bga a ti koliko sam shvatio iz nsa.......

• 2 weeks later...

Da....sto znaci da mozemo da je iskoristimo jos po jednom.....

ako je ti kupis 15.09. traje do 14.12.

15.-24.09. i 13.-22.10. zauzeta.

da osvezimo temu  posto se blizi @abraskas -ovo putovanje.

Da li ostaje dogovor za karticu ili....

Ako ima jos neko zainteresovan najbolje da se uzme tromesecna pa da je trosimo nemilice...

devojka i ja putujemo iz beograda do temisvara 26.septembra a vracamo se 29.sept.planirali smo voz ali ako ima neko da putuje tada mozemo da podelimo troskove.....znam da je jos rano....ali ako nekome odgovara...

i ja isto idem 26. septembra iz novog sada za temisvar i vracam se 29. pa ako ima zainteresovanih vozaca za podelu troskova, javite se :)

evo i ja da se prijavim za Temišvar . Ne hvatam nukakve avio-konekcije hteo bi da ga posetim turistički . Idealno bi mi bilo da bude subota i da je polazak rano ujutro a povratak moze uveče u bilo koje vreme isti dan  , Novi Sad je u pitanju.  :stop:

hvala unapred

evo i ja da se prijavim za Temišvar . Ne hvatam nikakve avio-konekcije hteo bi da ga posetim turistički . Idealno bi mi bilo da bude subota i da je polazak rano ujutro a povratak moze uveče u bilo koje vreme isti dan  , Novi Sad je u pitanju.  :stop:

hvala unapred

Поздрав свим путницима! :)

Да ли неко иде у Темишвар, уз поделу трошкова

11.10.2010. на авион у 6:30

повратак

13.10. 10:50

furest jel i ti u Djenovu na tekmu ?

Gde moze da se kupi 300 rumunjskih leja?

Treba za parking a moram vrlo rano da budem tamo... :bag:

@abraskas....

hocemo da uzmemo dvomesecnu kad vec niko vise nece da delimo troskove?

Mi ostajemo pri nasim terminima 13-22.10.

Mislim, sta nam se vise isplati....

To je OK, ali imam problem sa rumunskim lejima.Gde da ih kupim u ranu zoru ?!?!

Ne primaju evre koliko sam shvatio.

ili da pazarimo u nekoj banci ....ako ima, ili da odemo na stanicu i uhvatimo rumunskog ridzu za 300ronova.

Ja sam nasao na internetu podatak da se Leji uopste ne prodaju u Srbiji.

Jel ide neko ovih dana u Rumuniju ?!?!?!

123:cryy:

Cilj: 1. biti na aerodromu u Temisvaru 17. okt. do 16:30h

2. povratak iz Temisvara do Novog Sada 22. okt uveche

6 putnika (4 iz NS, 2 iz Beograda)

Kako otici i vratiti se? Koje su opcije?

:?

za povratak ako nemate mnogo stvari mogu 2 osobe za Bg sa nama. Mi slecemo 22 u ponoc (tacnije 23. u 00.30) i imamo jednu veliku i dve male torbe plus plinsku bocu u gepeku. Znaci po jedan rucni prtljag....pa da se zbijemo. Karta u jednom smeru za dvoje - crvena  plus  :pivoooo: usput.

mi smo zainteresovani da podelimo cenu parginga na temisvarskom aerodromu, mi idemo 27.09. i vracamo se 12.10.2010.

Guest
This topic is now closed to further replies.