Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Ide li neko u subotu 30.10. za Temišvar  , povratak isti dan u kasnim večernjim satima  . Sam sam i spreman sam da platim 20-25 evropljana.  :stop:

p.s. iz N.Sada sam .

Je l ide neko iz NS za temisvar na let za milano 08. novembra da delimo troskove. 

ide li ko u TM 5. novembra (petak). ne idem na aviJon, nego na koncert, vracam se 6. ujutro recimo ..

• 3 weeks later...

potrebno 2 mesta za TM za nedelju u noc (let ponedeljak 22.11 ujutro 06h za Milano) ili da se organizujem da nas neko vozi , onda bi bilo jedno slobodno mesto u kolima za putovanje!

gent

gorane, dobio sam poruku ali mi nece PP nesto!

ajde mi ti posalji ili na mail ili na PP telefon da se dogovorimo!

Pročitao sam u novinama pre neki dan da neki rumunski privatnik namerava da uvede autobusku liniju Temišvar - Kikinda  clap clap

Ako су те новине

блиц

у питању је могуће увођење шинобуса Румуна - приватника, а не аутобуса;) што би онда некако логично значило и нижу цену транспорта.

potrebno 2 mesta za TM za nedelju u noc (let ponedeljak 22.11 ujutro 06h za Milano) ili da se organizujem da nas neko vozi , onda bi bilo jedno slobodno mesto u kolima za putovanje!

gent

U sredu 01.12.2010. imam let za Bergamo iz Temisvara a imam jos dva prazna mesta u autu,pa ko hoce sa mnom neka se javi
  • 3 weeks later...

ide neko do Temisvara 31.12. i leti do Pariza?  dve devojke traze prevoz! :party: :party:

Da li ima nekog da ide u četvrtak ili petak za Temišvar a da prolazi kroz Zrenjanin ili neko bliže mesto?

Molim vas potrebna su 2 mesta za Temisvar 28.12.2010 Let za Barselonu u 18 i 30 po rumunskom vremenu.. Znam da je kratak rok ali javite se ako neko ide ovaj dan za TM..

Hvala puno..  :)

ide li neko:

za temisvar - 27. februara na let za milano u 6.10 ujutru

iz temisvara - 23. januara posle 10 pre podne

ide li neko:

za temisvar - 27. februara na let za milano u 6.10 ujutru

iz temisvara - 23. januara posle 10 pre podne

Jesu popravili aj avion za Milano,ne drndi više i ne propada??

• 2 weeks later...

Je l' zna neko kako mogu da dodjem iz Temisvara do Vrsca,granice ili Bele Crkve?Ili ako neko zna gde mogu da vidim red voznje autobuske stanice iz Temisvara?

• 4 weeks later...

Pozdrav svima, interesuje me da li neko putuje za Temisvar iz Novog Sada 30.04.? Nas je dvoje, i trazimo jos zainteresovanih za podelu troskova prevoza.  :) Znam da je malo rano, ali...  :)

• 2 weeks later...

Potreban mi je prevoz do TM 21.03 pa ako neko ide tada bio bih veoma zahvalan ukoliko bi me povezao/la!

Pozdrav,

dali ima neko ko se vraća iz Temisvara za Beograd ili Novi Sad,ovih dana, potrebna mi je hitna usluga da se ponesu iz Temisvara dve male kutije sa morskim prasicima,ima ih 6 komada,ali su bebe, mogu slobodno da budu u gepeku ili prtljazniku kombija,kutije su od obične od kartona. Poseduju veterinarsku potvrdu.  Naravno uz novčanu nadoknadu 25 eura .toliko je  i karta u jednom pravcu preko agencija., Molim sve koji su zainteresovani da mi pišu na moj email,

[email protected]

ili 062 334 786

Pozz

• 3 weeks later...

da li ima nekoga da ide do Temisvara 18 .4. 2011 potrebno jedno mesto ja sam iz panceva.pomagajte

@moxy dobrodošli na forum! Molim vas da za početak pročitate pravilnik foruma

https://www.klubputnika.org/pravilnik-foruma

Nema potrebe da otvarate više tema sa istim pitanjem. Ako neko može da vam pomogne, ova tema je pravo mesto za to. Šanse se ne povećavaju sa brojem istih posotva koje ostavite  ;)

• 2 weeks later...

hej, interesuje me ide li neko za Temisvar iz Beograda 20, aprila il bar 21, ok je i ako je Novi sad ili bar neku ideju kako bih bilo najzgodnije... Hvala vam

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.