Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Pa sta rade 3 sata.... vade svima bris? Mislim, nisam video vise od 2-3 busa na gomili na tom granicnom prelazu nikad u zivotu (ako ste isli preko Zrenjanina)...

aj čim se vratiš piši osnovno o valenciji transportu cenama itd.ali te molim pitaj za parkiranje na aerodromu za 3 dana kao i da li mogu negde dalje da ostavim auto,poz

On 12/18/2011 at 2:31 PM, wolfbgd said:

Pa sta rade 3 sata.... vade svima bris? Mislim, nisam video vise od 2-3 busa na gomili na tom granicnom prelazu nikad u zivotu (ako ste isli preko Zrenjanina)...

preko Vršca smo išli, nikada nisam tim drugim. Valjda se poklopilo sa njihovim štrajkom. Vodiči su nam rekli da su naši često umeli da puste autobuse da prođu bez kontrole, međutim ovoga puta su svima pokupili pasoše itd...

• 1 month later...

Ako neko bude isao iz Beograda ili NS do Temisvara kolima,a zeleo bi da podeli troskove za vikend 24-26 februara neka se javi na 0604533330! Idem sa devojkom na vikend pa bi svima verovatno odgovarala ova opcija...Pozdrav

Da li neko zeli da delimo troskove karte za parking na aerodromu?

Moj termin je prva polovina aprila.

ja idem od 05.03-12.03..ne znam do kog aprila se ti vraćaš?

Ja treba da idem 13.3 za Temišvar iz N.Sada ujtro ako ima neko da delimo troskove :mah:

On 2/14/2012 at 1:33 PM, ciki said:

ja idem od 05.03-12.03..ne znam do kog aprila se ti vraćaš?

Vracam se 16. aprila.

Ako uzmemo od 5.3. do 5.5. delimo na 2 dela

(ako se jos neko ubaci delimo na 3  :pivoooo: )

Drago mi je zbog tebe, znaci i upoznacemo se koliko vidim :)) posto i mi letimo 13. marta za rim a 14 za Lisbon

• 2 weeks later...

Da li neko ide kolima iz Beograda do Temisvara 28.februara?

Idemo decko i ja pa bi bilo lepo da podelimo troskove sa nekim ko vozi do tamo.  :)

Vracamo se 5.marta iz Temisvara.

Jel ide neko u Temisvar 17. marta iz Novog Sada ili Sombora? Zena i ja putujemo u Pariz pa mozemo da delimo troskove (javite se na pp)

I dalje bezveze prevoz do Temisvara??Nikakva redovna linija??kao da je na kraj sveta negde iza Turske...

Da li ide neko kolima za Temisvar 24. aprila, iz Beograda? I da li se neko vraca iz Temisvara za Bg 1. maja u kasnim satima, ili bolje receno 2. maja u ranim satima? Decku i meni treba prevoz pa bi bilo super ako ide neko da podelimo troskove.

• 3 weeks later...

vidim na earthu da je tik uz aerodrom neko mesto prve kuće na 1km a centar sela jedno 2-3km,jel ima neko iskustva sa parkiranjem auta u recimo centru tog sela (s obzirom da mi je parking cena do povratnog leta isto kao i karta za avion),mislim jel deluje bezbedno

• 4 weeks later...

isla sam Geom polovinom marta i tad je bilo 40 evra povratna i 25 u jednom smeru :(

Guest
This topic is now closed to further replies.