Jump to content

Featured Replies

Posted

konačno i u va?em/na?em gradu.

Dolazak Germanwings-a i početak rada Centavia-e (kao redovne avio kompanije, za sada samo čarter) u sledećih mesec dana, predstavlja kataklizmičnu pojavu u na?oj zemlji- ?to se turizma tiče. Za male pare će leteti i oni koji nikada nigde nisu leteli, a oni koji i inače lete to će zadovoljstvo sebi moći znatno če?će da priu?te. Znam već da će te krenuti da kukate vize ovo, vize ono, ali podatak da su već prodali 3000 karata (!!) pre prvog leta govori da vize i nisu toliki bauk.

26. avgust 2006. | Izvor:B92

Beograd -- Nemačka lou kost aviokompanija German Wings 2. septembra počinje da prevozi putnike iz Beograda do Kelna.

Kako je potvrđeno na Aerodromu Nikola Tesla, German Wings će na liniji Keln-Beograd-Keln leteti tri puta nedeljno, a povratna karta, sa aerodromskim taksama, mo?e da ko?ta oko 80 evra ako se rezervi?e ranije.

Letovi iz Beograda preko pomenute kompanije za sada su mogući samo za Keln, ali se razmatraju i drugi gradovi u Nemačkoj. Karte se mogu rezervisati putem Interneta, a u cenu povratne karte od 80 evra uračunate su takse i prtljag do 20 kilograma.

Portparol kompanije German Wings Andreas Engel za B92 ka?e da je već prodato vi?e od 3.000 karata. "Imamo izuzetno moderne avione, s ko?nim sedi?tima, koji su vrlo sigurni i komforni. Mislim da imamo odlične cene, dobru ponudu i dobre avionske veze iz Kelna s čitavom Evropom", ka?e on.

Među 3.000 kupaca karata je Igor Mandić, koji je preko German Wingsa uspeo da kupi tri puta jefitniju povratnu kartu za Keln. "Nisam se setio da German Wings od septembra oma letove iz Beograda, toga se setila moja rođaka. Dok sam se ja ovde raspitivao koliko bi ko?tala povratna karta preko drugih kompanija, a najeftinija ponuda je bila vi?e od 250 evra, ona je preko njih na?la povratnu kartu za samo 15 evra plus takse, pa je sve ukupno iza?lo 83 evra. Ona mi je to i kupila jer ja nemam karticu za kupovinu preko Interneta i odmah sam dobio kartu na imejl i uputstvo da to od?tampam i ponesem na aerodrom na dan putovanja, krajem septembra. Odu?evljen sam cenom jer skuplje ću platiti povratnu kartu za Tivat kada budem i?ao na more", ka?e Mandić.

German Wings planira saradnju s turističkim agencijama u Srbiji, koje bi mogle da rezervi?u karte umesto kupaca kojima je nedostupan Internet.

• 1 year later...

Ваистину, моја другарица је долетела са клик4скај из Прага вамо...

• 1 year later...

letelo nas je dosta ovo leto njihovim avionima..zadovoljni i zivi svi =)

najpovoljniji let, iako presedanje u Stuttgartu traje 3h, do Hamburga! preporucujem!

• 5 weeks later...

Ваистину, моја другарица је долетела са клик4скај из Прага вамо...

ja sad nesto bas planiram preko njih da kupim kartu 8800 povratna do praga :) ali koliko sam video flight code je czech airlines :) znaci oni samo prodaju njihove karte po nizoj ceni? :) jel neko leteo skoro? :)

• 2 weeks later...

To sto prodaju je najverovatnije www.click4sky.com, odnosno Czech airlines (CSA). Click4Sky je njihova lou kost podruznica koja prodaje odredjen broj karata na CSA letovima po ceni od oko 100 evra za razne evropske gradove.

To sto prodaju je najverovatnije www.click4sky.com, odnosno Czech airlines (CSA). Click4Sky je njihova lou kost podruznica koja prodaje odredjen broj karata na CSA letovima po ceni od oko 100 evra za razne evropske gradove.

skontao sam ti ;) i kupio karte ;)