Jump to content

Featured Replies

Posted

Zanima me neko ko je od vas bio recimo ja bi sa drugom isao ali koliko sam gledao na hostelworld.com tesko da moze da se nadje ispod 350 eura za 5 dana.Zanima me kolko ste vi placali u amsterdamu hostel. :)

Nesto te je slagao hostelworld, meni se pojavljuju 6-8-10-krevetne sobe vec za 13-14 evra za radne dane i oko 25 za vikend. Dvokrevetnu takodje imas za 25 evra pa navise, po osobi naravno. Dakle, u 8-krevetnoj sobi, za vas dvoje 5 dana moze da izadje nesto malo vise od 150 evra...

Kako god okreneš, hostelworld već odavno nije sajt na kome se treba osloniti na cenu. Neke prikazane cene su i duplo manje od realnih, a uglavnom nijedna nije tačna. Ja svaki put pokusam da izguglam ako hostel ima svoj sajt i onda tamo pronadjem pravu cenu. Hostelworld-u je čak i u interesu da prikaže manje cene, jer tako navlače neiskusne da obavljaju rezervaciju preko njih, a naravno nista nemaju sa placanjem smeštaja hostelu, već samo uzmu pare za rezervaciju mesta. Siguran sam da se mnogi neprijatno iznenade kad dođu u hostel pa vide da je cena daleko veća od one kojoj su se nadali. Zato je najsigurniji nacin pronaci telefon hostela, nazvati ih preko skype-a i tako rezervisati smestaj.

• Author

Jel ima neki hostel koji bi mi preporucili gde ste vi vec bili i ako imaju sajt svoj da pogledam.I jel moram da uplatim jer kako sam cuo na carini traze dokument neki za hotel ili hostel ili mogu da nadjem slobodno hostel i kad dodjem tamo a odavde ponesem potrebne informacije.?

Probaj hostel Utopia, lokacija mu ja extra, odma pored crkve u C-Centru....imas coffe shop odma ispod kreveta  :mrgreen:

Ja sam bio ovde pre 4 godine: http://www.bobsyouthhostel.nl/ tada je bilo 12 evra za noc. Malo je ruznjikav ali dobijes svoj locker, tus je ok, i nalazi se u centru. Mislim da dobijas i besplatan dorucak koji mi nismo uspeli videti jer se moras probuditi pre 10h. Inace ako ides u nesto toplije vreme preporucujem ti da ides na kampovanje. Ovde je oko 8 evra na dan: http://www.gaaspercamping.nl/nl/index.html pa samo kupis kartu za metro da bi stigao u centar.