Jump to content

Featured Replies

“I am currently in rigorous training and believe that my daily regime of 40 cigarettes, 24 beers and extended sessions on the couch watching TV, leaves me in perfect shape to beat.......

Hhhehe......kakav majstor..... :pivoooo:

Meni uopste nije zanimljiv taj iz Ryan-a,i znam zasigurno da je to najomrzenija (mada i najjeftinija) lowcost kompanija.

Ako vam je vec do dobrog humora,po meni je ovo zanimljivo,opklada izmedju gazde AirAsia i gazde Virgin Atlatic-a. Ovo sam inace video u Magazinu Airasie na njihovom letu  ;D

http://paultan.org/2009/12/17/airline-war-on-the-f1-grid-airasia-passengers-might-get-richard-branson-as-stewardess/

• 1 month later...

"Babasera" u "Rajan eru"

Irska niskotarifna aviokompanija "Rajan er" (Ryan Air) potvrdila je da će putnicima ubuduće naplaćivati upotrebu toaleta, u nastojanju da njene avionske karte i dalje budu jeftine.

"Naplaćivanjem toaleta želimo da utičemo na promenu ponašanja putnika i da ih podstaknemo da pre leta obave fiziološke potrebe", izjavio je predstavnik "Rajan era", dodajući da će to omogućiti uklanjanje dve od tri toalet kabine i dobijanje prostora za dodatna sedišta.

Ideju je pokrenuo Majkl O'Liri, direktor kompanije. Još uvek se ne zna kada će ta odluka tačno stupiti na snagu, ali je izvesno da će korišćenje toaleta koštati jedan evro.

Kompanija je, takođe, saopštila da će putnicima u njenim letelicama na raspolaganju biti samo jedan toalet.

Ta je vijest već objavljena pod jeftinim letovima/karte za ryanair ili tako nešto

Inače ryan vs easyjet je isto što i coca cola vs pepsi ili mc donalds vs burger king = ma zaboli jaganjca  zvizhd

"Babasera" u "Rajan eru"

Irska niskotarifna aviokompanija "Rajan er" (Ryan Air) potvrdila je da će putnicima ubuduće naplaćivati upotrebu toaleta, u nastojanju da njene avionske karte i dalje budu jeftine.

"Naplaćivanjem toaleta želimo da utičemo na promenu ponašanja putnika i da ih podstaknemo da pre leta obave fiziološke potrebe", izjavio je predstavnik "Rajan era", dodajući da će to omogućiti uklanjanje dve od tri toalet kabine i dobijanje prostora za dodatna sedišta.

Ideju je pokrenuo Majkl O'Liri, direktor kompanije. Još uvek se ne zna kada će ta odluka tačno stupiti na snagu, ali je izvesno da će korišćenje toaleta koštati jedan evro.

Kompanija je, takođe, saopštila da će putnicima u njenim letelicama na raspolaganju biti samo jedan toalet.

ovo ce garant naterati nekog revoltiranog putnika da samo nuzdu obavi u letilici:)

• 2 weeks later...

Evo i germanwings je poceo da napada easyJet:

Meni se licno mnogo svidja ideja ;)

Super fora!  clap.gif' alt=':clap:'>

Bas sam se iznasmejao kada sam video (iz prozora easyJet-ovog aviona) da je Rayan na avionu napisao "Bye bye easyjet"  :LOLLL:

Kakva je ta opsesija sa easyJet-om? Izgleda da svi zavide easyJet-u pa rade razne gluposi.