Jump to content

Featured Replies

Posted

Moneybookers - revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu. Moneybookers je servis preko kojeg saljete i primate novac, on je zapravo online banka. Registracija je jednostavna i vrlo brza. Moneybookers je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers je sistem online naplate. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca širom sveta. Sistem transakcija je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Isto tako bilo ko može i vama da placa za razne usluge. Pogodan je za internet kupovine, aukcije, kladionice kao i rezervacije letova. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana.

http://www.moneybookers.com

edit: Link izmenjen

Prvo sto sam primetio nakon klika na link, ova adresa nije vistinita.

Prava adresa moneybookersa je

moneybookers.com

Neznam zasto neko bi stavio false adresu  :?

PS. Licna korist  :maddd:

Hehehe, a kad se sa te stranice klikne na baner ode se na pravi sajt Moneybookers-a ali adresa je sa reference kodom: ?rid=9874249. Sto znaci, ukoliko se budete registrovali preko ove stranice na Moneybookers automatski donosite neku korist osobi koja vas je vrbovala, odnosno osobi koja se vodi pod kodom 9874249.

Organski ne podnosim osobe koji na ovakve nacine vrbuju ljude da bi se domogli kojekakve koristi. Problem je u tome sto 90% ljudi to ni ne zna, niti obraca paznju na sta klikce. Zato, pamet u glavu.

Moneybookers - revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu. Moneybookers je servis preko kojeg saljete i primate novac, on je zapravo online banka. Registracija je jednostavna i vrlo brza. Moneybookers je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers je sistem online naplate. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca širom sveta. Sistem transakcija je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Isto tako bilo ko može i vama da placa za razne usluge. Pogodan je za internet kupovine, aukcije, kladionice kao i rezervacije letova. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana.

http://www.moneybookers.com

edit: Link izmenjen

slazem se, ja sam za neko banovanje... :P

• 3 weeks later...

Jel neko imao iskustva sa moneybooker-som i kako prebaciti pare na svoj racun na svom nalogu.Ajmo iskustva saveti??

ima na jednom drugom domaćem forumu dosta objašnjenja oko toga, al da ih ne reklamiram sada ovde.....

Koliko sam video moneybookers svakome ko dovede novog korisnika i on se pridruzi toj "online banci" isplacuje 100 evra. Bar tako pise na njihovom sajtu  :?