Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da mi pomogne???

Letim iz Temishvara za Rim i dvoumim se da li do Temishvara da kenem svojim kolima....

Zanima me placanje parking na aerodromu ako neko zna???

Hvala ;D

Pozdrav svima :) :) :) :)

Ja planiram do Rima u martu i htela bih naravno, preko Temisvara...i naravno sa sto manje para... ;)

Istina, moze vozom Bg-Temisvar za 2000din ali mi se ne poklapa vreme jer on krece iz Bg-a oko tri, svakim danom i samo u tom terminu... E sad..mogu li nekako na pr. Bg-Vrsac-Temisvar i koliko bi to kostalo ako neko zna  ;)???

Iiiiiiii...moze li se lako do aerodroma sa autobuske????

Pleaseeeee...neki helpic...sva sam nova u ovome  :king:

Hvalaaaaaaaaa

Pa ne moze uvek bas sve da se poklopi. Idi vozom pa prespavaj u Temisvaru za 10-ak evra.

Gea tours je 40 evra povratna. Voze do aerodroma. 

Ja sam isao sa GEA-om do Temisvara kad sam putovao za Rim i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Dosli na vrata, utovarili stvari, bili tacni. U povratku samo supruga i ja smo bili putnici i opet sve ok, na vreme.

Mislim da to vredi tih 40 eura, makar ne mislis o kolima, gde parkirati, da li ces stici, gde je aerodrom, vinjeta za Rumuniju itd itd.

Kad smo vec kod parkinga na TSR, seca li se neko da li je ona pretplatna karta za parking (nedeljna i duza) vezana za registarske tablice, ili nije? Mozda je neko raspolozen da delimo kartu, jer recimo nedeljna kosta 150 leja, a mesecna je samo za 50 skuplja. Tromesecna je, ako se ne varam, 300 leja, itd.

• Author

nashao sam na nekom starom forumu pricu o ovome...ali to je bilo pre ukidanja viza...

samo me zanima da li je neko bio skoro...i da li se neshto promenilo..

Da li neko zna tacno cene za parking na tom aerodromu...

Hvala... :dance:

nashao sam na nekom starom forumu pricu o ovome...ali to je bilo pre ukidanja viza...

150RON za 7 dana, to ti je priblizno 36eur

A ako ostajes 3-4 dana isto placas kartu za 7 dana?

Da li moze da se kupi karta za npr. 4 dana,a da to ne bude racunato 'na sat'?

Moze ali ti se neisplati. Za sve vise od 2 dana isplati se samo ta karta od 7 dana

A ako ostajes 3-4 dana isto placas kartu za 7 dana?

Da li moze da se kupi karta za npr. 4 dana,a da to ne bude racunato 'na sat'?