Jump to content

Featured Replies

Posted

Kad smo vec kod izgubljenih slatkisa i razmene muzike, cenim da bi se mnogi od nas jako obradovali kad bi nekako dosli do legendarnih crtaca kojih, avaj, nigde vise nema :cry22:. Makar samo da se podsetimo :)

Jel se secate onih prasica sto vicu "shu shu shu"? lol::

Davajte crtace  smartass

ja imam stripija? :dance:

Jel to onaj zec sto se ludacki smeje??

Pa ja moram to da imam!!!

daj daj daj

ozbiljno, dogovoricemo se, moze?

A secam se i tih prasica (mada meni nikad nisu licili bas na prasice, uglavnom na neke krompire...) Jel to mislis na one sto mogu da menjaju oblik?

Ha, potpuno se slazem za Loleka i Boleka!!! O njima sam pricao i sa nekim Poljacima koje sam upoznao preko HC-a. Rekli su mi i da se kod njih ovaj crtani uzima i kao prvi neformalni "gay" cartoon u bivsoj komunistickoj Evropi. Bas su me iznenadili. A, da li ga neko i ima na nekom mediju?

By the way, voleo bih i da nadjem neke druge, normalne crtace, koje bih prezentirao mom sestogodisnjem klincu. Tuga mi je da gledam kako se "kida" na raznorazne Pokemone, Mew-mew mackice, Kirbija...

ja pamtim recimo Garfildovih 9 zivota... vrtelo se stalno na tv politika kad su bili oni prepodnevni maratoni crtaca, meni je to bilo potpuno zastrasujuce svaki put... pravljen je po knjizi za koju kaze:

The book is slightly more "adult" than the Garfield comic strip, which has resulted in some controversy: in 1989, the public libraries of Saginaw, Michigan, moved the book to the adult section after patrons requested that children be denied access to it.

http://en.wikipedia.org/wiki/Garfield:_His_9_Lives

ja sam skinuo let zmajeva.. onaj fini, sto je isto isao na politici, a radilo se o zmajevima, carobnjacima i nekom geek-u koji zavrsi u tom svetu... nije svacja solja caja, ali ko voli takve stvari, stvarno sjajan, mozda i najbolje nepapirno delo fantazije... kome se gleda, nek se javi, pa mozemo cak organizovati i neko coporativno gledanje...

inace, eustahije brzic je bio super

kao i saber rider and the star sherifs - samo se setim muzike i vec mi je smesno :)

Lolek & Bolek rules!

Negde su Bolek i Lolek negde Lolek i Bolek... Ah te kulturne razlike  ::crazy:

Neegooo, imam jednu epizodu Snorkijevaca sve sa legendarnom sinhronizacijom RTB-a (nada blam , emil kurcinak , vlastimir đuza stoiljković tonska realizacija : rihard merc) ,a probacu od istih ljudi da na bavim josh...

Ajd pa veselo !

:mrgreen:

malo skrecem sa teme, ali je vezano za detinjstvo i za tv.. jer se secate serije "Super baka" mislim da je britanske proizvodnje.....simpaticna bakica se borila protiv zla preskacuci kuce i mlateci lose momke....to se emitovalo pre, barem, 17 godina ?:roll:

tada je bio aktuelan i super deka, domace proizvodnje kao i neizbezni Aca postar....ali ipak, Branko kockica je (ne)prevazidjen i dan danas!

ima i super slavko, junak istoimenog lo-fi filma, a mislim da se secam super bake kroz maglu i da je bila jako kul... voleo bih da i to neko nabavim, pa da vidim da li se stvarno secam :)

hocu ja snorkijevce, acketa, obavezno organizuj gledanje i nabavi jos!!!

lolek i bolek se u originalu zovu lolka i bolka, i izdat je dvd, tako da je sigurno moguce nabaviti i dobar snimak....

Izgubio sam jako mnogo crtaca... Josh u davna vremena, pred pocetkom kraja dvadesetog veka kad sam josh bio chlan par videoteka koje su opushteno iznajmljivali piratske kasete na tone...

Bio je jedan crtac sa likovima u buducnosti koji se pretvaraju u zivotinje koje nose na grudima kao toteme... Crtac se zvao Visionaires i ne mogu nigde da ga nadjem na netu za download, nasao sam samo neke epizode istoimene serije.

Pored visionaires obozavao sam sve transformerse, roboteche, saber ridere, tritone, gramzorte, GI-Joe, X-Mene, i mogu reci da se sve to moze nabaviti... kome treba?

ima jos jedan crtac koji bih voleo pogledati: Pereustrinija 2000 neshto... shpanski crtac ako se ne varam... o buducnosti i zemlji sluchajeva

a takodje bih voleo i dugometrazhni crtac o Machku Felixu koji odlazi u drugu dimenziju u zemlju Arianu...

uh, ima josh samo da izvuchem secanja...

Ocu ja snorkijevce!

Ja sam obozavala strumfove i evokse! I trenutno imam kolekciju svih diznijevih crtaca snimljenih pre 1985-te na DVD-ju ali u DViX formatu kao sto su pepeljuga, snezana i 7 patuljaka, uspavana lepotica,...

:-D

Posedujem celu kolekciju La ____/'''I____ Linee  :spot: !

Dosli ste do moje omiljene teme kojom se bavio sto po okolini, sto po netu, tako da vam mogu reci da je net prepun ovakvih prica po forumima. Trenutno me cekaju kod druga cuvena Azdaja i ser Zile ("Oh, ti jadna mala izvrnuta torto", "Gospode!... Dzem!" i "Sutra cemo se tuci, sutra cemo se tuci!"). Pored toga, hit je Porodica Salabajzerici sa onim tatom-medvedom sto mrmlja ("Prokleti Krsta Krstic") pa sam se nesto nameracio da ga sinhronizujem, u nedostatku "originala" sa RTB. Skidam i onaj ceski crtani, u originalu "A je to", sa ona dva debila koji stalno nesto popravljaju, namestaju, sredjuju, a redovno naprave fantazmagoricnu glupost! Krompiri koje ste spomenuli, sa onim suskanjem i mrmljanjem su mi jedan od omiljenih za imitiranje... Ali o svemu ovome nekom drugom prilikom, ovde treba mnogo toga opisati...

Seća li se neko Ćirila Stipse i Čede?!  :fool:

Skidam i onaj ceski crtani, u originalu "A je to", sa ona dva debila koji stalno nesto popravljaju, namestaju, sredjuju, a redovno naprave fantazmagoricnu glupost!

debila?!?!?  :maddd: Pat i Mat kraljevi! imam sve epizode...

http://www.patmat.cz/?lang=e

Seća li se neko Ćirila Stipse i Čede?!  :fool:

da to su Rakuuuuniii... i oni su bili super...

kao i Blufonci.. :)

"Debili", to mu dodje tepanje :)

Pat i Mat su mi i sa 6 godina delovali nedotupavno  ::crazy:

Ali onu melodiju iz crtaca i dan-danas zvizducem onako, dok radim nesto... kao mantru  teg

Rakuni, hehe... "Cedo, sine, vidi tatu kako ti se deeree"

Blufonci, to su bese u TVNS radili? Prvi ekoloski crtac...

A [glow=green,2,300]Carobna suma[/glow]? 1., 2., bese li i 3. deo? Ja sam taj voleo.

A Hi-Men mi je bio omiljeni! Secam se kad sam s mamom obilazio sve moguce prodavnice ne bi li nasli figurice Mastersa, na kraju sam posedovao Hi-Mena, Hordaka i onog jednog s glavom komarca, ne znam mu ime..., mozda sam imao i Skeletora...

sve sa legendarnom sinhronizacijom RTB-a (nada blam , emil kurcinak , vlastimir đuza stoiljković tonska realizacija : rihard merc)

e ovo je stvarno legendarno, cim procitam, u glavi mi odzvanjaju te reci! pogotovo taj kraj - "tonska realizacija: Rihard Merc"  :-D