Jump to content

Featured Replies

Voltron?

Bilo je tu mnogo slicnih... Robotech, Saber rider and star sheriffs...

:mrgreen:

Odakle si ovo iskopao? Ja se ne bih setio ni da me neko lupa sa bejzbol palicom! :)

Nedeljom pre podne...Ja sam vec rano ujutru sedeo ispred televizora i cekao, cekao, cekao da pocne.... :mrgreen:clap.gif' alt=':clap:'>

A od crtaca su bili dobri i "evoksi", male zivotinje, sto zive na drvecu, cak su se pojavili u Star Wars VI

kako mislis cak su se pojavili u star wars-u. pa tamo su i nastali, pa su postali toliko popularni da je napravljen spinoff u lukasovoj produkciji, cak sam i skupljao album sa slichicama :)

Tropske vreline  afro - Nik Sloter i njegove cuvene havajske kosulje?

Da li neko ima to, da li ima da se skine na netu?

kako sam se ja iznervirao kad se Silvi smuvala sa onim madjarom Laslom... posle nisam vise hteo da gledam!!

A bio je i dobar crtani "cuvari svemira" ili tako nesto, 5 likova u svojim robotima-lavovima spasavaju svet od zla, kasnije su nastali ako se ne varam na tu foru mocni rendzeri, koji su bili bas za nizak uzrast

ovo zapravo ni nebi trebalo svrstavati u isti kos, sto kaze acketa ima mnogo slichnih jer japanci ne zavrsavaju skolu a da nisu nauchili kako se crta manga ili pravi anime... toga ima na stotine hiljada, ima mnogo kvalitetnijih manga crtaca koji nikad nisu dospeli na nase trziste...

ako nekog zanima imam pozamashnu kolekciju :)

A sada sam tek shvatio da sam pogresio? :bag:? kada sam napisao da su se evoksi pojavili u SW VI posle crtanog, jer je mnogo godina pre crtaca taj film napravljen.

kako sam se ja iznervirao kad se Silvi smuvala sa onim madjarom Laslom... posle nisam vise hteo da gledam!!

Kako se secas detalja... svaka cast, ja se ne mogu setiti nicega odatle? :spot:

A bio je i dobar crtani "cuvari svemira" ili tako nesto, 5 likova u svojim robotima-lavovima spasavaju svet od zla, kasnije su nastali ako se ne varam na tu foru mocni rendzeri, koji su bili bas za nizak uzrast

mislim da se ta serija zvala Voltron.

A ima li neko Robotech, Saber rider and star sheriffs ili voltrona da pozajmi?

Mislim da je vec neko napisao ovde o crtanom, ali opet, dobar mi je jako bio J.I. Joe's ?

Nasao sam na netu da sledece godine izlazi film Transformersi i cini mi se da ce biti dobar blokbaster

Nasao sam na netu da sledece godine izlazi film Transformersi i cini mi se da ce biti dobar blokbaster

oooo da. zeljno se ishchekuje... samo sam chuo da ce se Optimus Prime pretvarati u bejzbol palicu  :shockkk:

imam saber ridera, ali nije u mene... :) imam i robotech apsolutno sve epizode ukljuchujuci one koje nikad nisu emitovane kod nas... isto tako i sejbr rajdr :)

• 2 weeks later...

Na "PINKu" ujutru ide "Ptica trkacica". Koliko godina nisam gledao Kojota u akciji.

18. 12. 2006. preminuo je Dzozef Barbera u 95.-toj godini zivota ...

Time se okonchava jedno poglavlje u istoriji crtaca... Zajedno sa Vilijamom Hanom (1910 - 2001) stvorili su stotine likova (Flinstones, Tom & Jerry, Yogi, Top Cat, Vitez Koja, Shkrba maca, Rz Broztrz, Haklberi Haund, poruchnik Draguljche, kuche Dragoljupche, Dzetsonovi, lav Laze i hjena Maza, Lale Gator, Skubi Du,... lista ide u nedogled...

R.I.P.