Jump to content

Featured Replies

Marko i njegove precice heheheheh

sve najbolje

Pozdrav

Tu li ste, znaci, anonimni citaoci!  flowers:: Ma ne morate da pisete bog zna sta, samo ponekad poneku rec, da znamo da ste tu :)

Nije mi jasno za taj meteorit, ako je pao pre vise hiljada godina, zasto nije zarastao? Izgleda mi kao da je sve mrtvo oko njega... Da nije radioaktivan?

Zato sto se sastoji od gvozdja i nikla... Prilicno sam siguran da na njemu ne bi moglo nista da nikne. A prostor okolo valjda rasciscavaju.

E dobro ste me nasmejali :D mislim da ću ceo dan da se smejem naglas slici crnca na biciklu koji mi negde na padini Fruške viče Zdraaavooo :) :)

i opet, svaka čast, uživancija je prava, ima da pišem već sada Miri Adanji da napravi specijal sa vama :)

a Rayuela lepo reče nešto sa čim se svi,verujem,slažemo:

~‚~blog nekako radi na svim nivoima, od ličnog, zabavnog, informativnog, upečatljivog do, da kažem, dokumenta koji slika priču o africi. zaista sjajna stvar, kao što rekoh, mislim da dugujete čovečanstvu da ga jednog dana preradite u knjigu :)

Retko dobar blog!! :)

a ja sam vam negde za petama... stalno... bar zelim da budem...

Tu sam, citam stalno, i cekam strpljivo sledece redove...

a jos vise vas cekam da dodjete nazad da cujem sve iz prve ruke...

;D

Citam po treci put sve clanke ovog bloga i ne mogu, a da ne ostavim komentar. Poveli ste me, a vjerujem i vecinu koji vas prate na vasem putovanju, u fascinantnu podsaharsku Afriku o kojoj ne znamo puno, a koja je nevjerovatno privlacna i interesantna. Vase price sa lokalnim stanovnistvom su upravo ono sto daje posebnu draz ovog bloga i sto me priblizava stvarnom zivotu Afrike.... Ne mogu ni zamisliti kakve sve osjecaje budi u vama ista ta Afrika kada ste nama uspjeli da je docarate... Srecno vam bilo do kraja putovanja.... Nadam se da ce uskoro biti jos novih clanaka....

Konačno sam ulovio vremena da iščitam par nepročitanih blogova i mogu samo reći da polako, ali sigurno prevazilazite sami sebe i u akciji i u pisanju! Svaka čast, i stvarno, Rastkova pozicija afričkog putopisca je ozbiljno uzdrmana... Samo napred!

Само да се пријавим да с пажњом читам :)

Видим помиње се Растко често, то је ипак друго време и тотално другачије окружење. Јел читао неко нешто од Ришарда Капушћињског осим мене? :)

Него, код Растка је била маса прича о смртоносном сунцу, отровној води, лековима, бацилима... а ви се шеткате као кроз Делта Сити... какви су здравствени ризици на вашем путовању?

Evo i ja de se prijavim da citam svaki vas blog sa velikom paznjom, u jednom dahu i sirom otvorenih ociju. Sta da kazem a da ne pokvarim? Sjajni ste momci, samo tako nastavite!