Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel neko bio vec tamo neki savet? Ja bi isao ovako turisticki ne znam bas puno o njoj pa me zanimju misljenja drugih ljudi.

Види имаш неку акцију Аир Франса из Загреба за Америку до јуна, повољне су карте. А из америке где год стигнеш је релативно јефтино.

Trazi (cekaj) neku promociju do Amerike, a po Americi imas dosta lowcost kompanija. NYC-Los Angeles moze da se nadje za 130-140$.

Ево АирФранце има исту ту акцију и из Београда.

New York 

from 323 €

Washington

from 386 €

Toronto

from 401 €

Chicago

from 420 €

Boston

from 443 €

Philadelphia

from 443 €

Los Angeles

from 443 €

Houston

from 450 €

Detroit

from 453 €

Montreal

from 486 €

Las Vegas

from 649 €

Mexico

from 731 €

http://www.airfrance.com/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_america.htm

Ovo je extra sajt za takve stvari - www.onetravel.com

Najbolje mozda da gledas linije iz Budimpešte ili Milana.

Inače, ovo je možda tema za subforum "Jeftini letovi"...

Ево АирФранце има исту ту акцију и из Београда.

New York 

from 323 €

Obozavam ovo "from"  :psuje: jedna karta po toj ceni, a ostale skuplje od redovnih cena !

• 2 months later...

Pa dobro, al zato ako si fleksibilan možeš da izabereš datum kad je karta najjeftinija.. I stvarno mi neće biti jasno nikad zašto svi ljudi preporučuju da se leti sa Zagrebačkog. Zar je to stvarno toliko jeftinije? pa i da je 100eur (što i ne verujem), samo preračunaj cenu busa do ZG, onog što trebaš da pojedeš i popiješ u ZG, i taksija do aerodroma.

Letiš lepo sa beogradskog i zabole te, nikakvog cimanja nema

da, ali ovde ima dosta autostopera, pa im put do ZG izađe za dž. pa isto tako i do aerodroma, pa ponesu svoje sendviče, pa nađu ZG-Dortmund za 5 €, a BG-Dortmund će biti 30-35€ itd.

vole ljudi da uštede, a imaju vremena...

Da ali to je meni izuzetno rizično da stopiraš do Zagreba npr da bi išao u SAD, ne kažem za Dortmund i 5 eura, nego za SAD i 500e kartu. Uostalom šta ti garantuje da taj dan te možda ne bude htela sreća, pa niko ne bude hteo da ti stane ;)

Da ali to je meni izuzetno rizično da stopiraš do Zagreba npr da bi išao u SAD, ne kažem za Dortmund i 5 eura, nego za SAD i 500e kartu. Uostalom šta ti garantuje da taj dan te možda ne bude htela sreća, pa niko ne bude hteo da ti stane ;)

svako ima pravo na izbor i svako zna sta je najbolje za sebe :) ja do sada nisam isao stopom i volim da imam odredjenu dozu komfora ali ne ubedjujem druge da je autostop losa opcija :P

U pravu si... Ja samo kažem da nije možda to vredno kad ideš na tako dalek put. Naravno, ne želim ja da ubeđujem ikoga, ne donosi mi ikakav profit :D Al naravno sloboda izbora :) Poštujem.

• 3 months later...

Ja ti preporucujem agencije nasih ljudi u USA, oni obicno imaju dobre deal-ove.

Primer: valueair.com

• 1 year later...

zanima me jedna informacija oko dobijanja turisticke vize,da li je potrebno prije onog razgovora u ambasadi kupiti povratnu kartu ili ne i na koliki vremenski period najcesce odobravaju turisticke vize ??? hvala