Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko isao na Tomatina festival u Spaniji u aranzmanu "XXX XXX"-a ?

To je 11-to dnevni put busom kroz Italiju , Francusku i Spaniju zadnje nedelje Avgusta.

• 1 month later...

Bejah na tomatini prošlo leto, ali u svojoj režiji, ne preko tog aranžmana....Ne znam šta te tačno zanima, dal' tomatina, ili taj aranžman?

To je 11-to dnevni put busom

Ovo "obozavam"...

Verovatno ponuda izgleda ovako:

1.dan Beograd

2.dan granica sa Hrvatskom

3.dan put

...

...

8.dan pakujemo se i polazimo

9.dan put

10.dan ulazak u Srbiju

11.dan Beograd

::crazy:

Meni ovo izgleda kao kvazi reklama te agencije... kao suptilno...

sta kazu ostali moderatori?

i meni. bila sam slobodna da obrisem ime agencije.

• Author

Ma , ljudi

samo sam hteo da znam da li je to preveliko maltretiranje busom .

Nije bitna agencija.

Pozdrav, Steva englez

Jeste, veliko cimanje. Ja volim komociju i sedenje 80 sati u autobusu u 10 dana mi je pravo maltretiranje. E sad, ljudi koji su isli sa nama na ekskurziju pre 10tak god, Barselona, Nica, Venecija...nekom je bilo super a neki su isto kukali.

Ja generalno, ne bih vise nikad isla tako jer sad do svih tih lokacija mozes za iste, ako ne i manje pare, da odes low costom.

I sto rece Un i q ue tacno je tako i bilo.....polazak Studentski trg u 22 (to je prvi dan-voznja do Sida). Pa onda gazi majstor i ne staje skoro uopste do autostrade u Italiji. Tu kao malo stane pa idemo jos koji sat pa onda oko podne dodjes u Padovu. Tu kao spavamo i razgledamo grad. Posle spavanja u busu na antibiotik deonice (zadremas - granica Hrvatska, taman zaspes-granica Slovenija) jedino cega se secam je da sam kao pile bauljala po gradu i u 4 otisla da legnem. To je bio 2.dan.

Opet vozi Mishko, jos smo upali i u neku guzvu oko Milana....preleteli azurnu obalu i stigli u 22.00 u Ljoret de mar. To je dan 3. Dan 4-5 kupanje u Ljoretu, Dan 6-7-8 Barsa, Dan 9 polazak za Nicu, Dan 10 Venecija i dan 11 oko 7ujutro Beograd.

Znaci, od dana 4-8 extra. Ostalo vise necu ponoviti.

Ja jako ne volim te ture... Isao sam letos NS, Gardalend(12sati), Nica (8 sati), Monako (5 sati), Taize  (7 dana), Zeneva (4-5 sati), Bec (4 sata). Da sam ostao jos jedan dan u busu tukao bih nekog. Prevelika zajebancija, kao video si mnogo gradova, a nista nisi video.