Jump to content

Featured Replies

Posted

Nikada nisam mislila da cu postaviti pitanje kako da dodjem do mesta koje je udaljeno 10km od Novog Sada ali zaista sam zbunjena nepostojanjem direktnih linija do Vrdnika. Radim u jednoj humanitarnoj organizaciji i organiyujem ekskurziju za volontere i korisnike u martu. Pronasla sam sjajnu varijantu u Vrdniku, divne cene, bazeni, banje, rute za setanje ali sam upravo shvatila da ne znam kako 30 odoba da dodvedem do Vrdnika u subotu ujutru i vratim ih u nedelju uvece. Navodno ne postoji direktna autobuska linija, nego samo do Iriga (i to je bas jako rano ujutru) a odnade neko snalazenje. Nemam puno para na raspolaganju (recimo oko 10.000 din na toj stavci)... a pride ne mogu ni da organizujem neku setnju jer moji korisnici su osobe sa intelektualnim teskocama i mogli bi eventualno da prepesace 5km ali u slucaju da je ruta jednostavnija. Ako imate ideju kako 30 ljudi prevesti do Vrdnika i nazad sa malim budzetom, pls help....

Pa ne treba da čudi što nema prevoza.

Do Vrdnika je nekad vozila novosadska "Vojvodina" a otkad su bankrotirali, ne vozi niko.

Jedino što ostaje kao opcija je da iznajmite neki mini-bus ili taksije.

Ako se već radi o licima sa intelektualnim teškoćama, napišite dopis novosadskom GSP-u, objasnite situaciju, ponudite novca koliko imate, pa će vam valjda izaći u susret.

Nemam drugačiju ideju. Ako mi padne nešto na pamet, napisaću...

Srećno!

:mrgreen:

Nikada nisam mislila da cu postaviti pitanje kako da dodjem do mesta koje je udaljeno 10km od Novog Sada ali zaista sam zbunjena nepostojanjem direktnih linija do Vrdnika. Radim u jednoj humanitarnoj organizaciji i organiyujem ekskurziju za volontere i korisnike u martu. Pronasla sam sjajnu varijantu u Vrdniku, divne cene, bazeni, banje, rute za setanje ali sam upravo shvatila da ne znam kako 30 odoba da dodvedem do Vrdnika u subotu ujutru i vratim ih u nedelju uvece. Navodno ne postoji direktna autobuska linija, nego samo do Iriga (i to je bas jako rano ujutru) a odnade neko snalazenje. Nemam puno para na raspolaganju (recimo oko 10.000 din na toj stavci)... a pride ne mogu ni da organizujem neku setnju jer moji korisnici su osobe sa intelektualnim teskocama i mogli bi eventualno da prepesace 5km ali u slucaju da je ruta jednostavnija. Ako imate ideju kako 30 ljudi prevesti do Vrdnika i nazad sa malim budzetom, pls help....

Koliko znam , uvek je postojala direktna linija do Vrdnika (Preko Iriga), moj otac ima tamo vikencidu vec 30-tak godina i za sve to vreme prevoz je postojao, ukoliko se nesto nije u poslednje vreme promenilo.

Cak i da nema direktne linije, imas cesto autobuse od  Iriga do Vrdnika, to je nekih 10-tak km .

Postoje privante mini bus linije ali to ti ne znaci mnogo jer se radi o 30-tak ljudi ......

I nije Vrdnik bas 10km od NS-a, oko 30-ak .......

• Author

hvala u svakom slucaju...

resila sam ipak da iznajmim autobus... cena je ok. svakako mi je zao sto moji drugari nece imati priliku da putuju sa redovnom populacijom najregularnijim prevozaom...ali s obzirom da ne postoje autobusi i ovo je ok :)